Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.Net framework 4.5.1

xboxik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chcę zainstalować .Net framework 4.5.1, lecz pod koniec instalacji wyskakują mi różne komunikaty typu, że padłem ofiarą fałszywego oprogramowania (Win7) i instalacja się nie powiada... Mógłby ktoś mi pomóc z tym??? z góry dzięki :P

Opublikowano

Żeby ci pomóc musisz podać dokładny komunikat/błąd, który ci wyskakuje podczas instalacji.

Opublikowano

MPC NIE wspiera piractwa. Napisz na jakimś forum typu PEB oni znajdą rozwiązanie. Tutaj temat zostanie prawdopodobnie usunięty.

"Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher."
~A. Einstein

Opublikowano

masz pirackiego windowsa, ot co, pewnie na piracie sie nie zainstaluje

oj tam od razu nie zainstaluje ;) po prostu więcej kombinowania, jednak i tak polecam oryginalny windows m$ takowe za 240 w wersji studenckiej sprzedaje - warto :3

"Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber beim Universum bin ich mir nicht ganz sicher."
~A. Einstein

Opublikowano

MPC NIE wspiera piractwa. Napisz na jakimś forum typu PEB oni znajdą rozwiązanie. Tutaj temat zostanie prawdopodobnie usunięty.

Właśnie w tej chwili wspierasz piractwo poprzez podawanie informacji...

Opublikowano

Czy ja coś udostępniam? nie, luźno rzucam nazwę forum, nie, nawet nie nazwę - sam skrót - nakierowując autora na odpowiedź...
Ale mniejsza, powstaje offtop, jeśli mogę to proszę moderatora o zamknięcie gdyż temat został wyczerpany.

~A. Einstein

• 4 lata później...
Opublikowano

Temat został przeniesiony do Kosza.

Powód: Temat nie został rozwiązany przez ponad 365 dni, brak wartości merytorycznej, temat niezgodny z regulaminem lokalnym. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...