Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto grać ?

kulek000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do ksucia, to ostatnio wyjątkowo co chwila ktoś mi ksuł xD Może mam jakiegoś pecha, że zawsze obok mnie biją nobki jakieś :O

Ja właśnie wolę powoli robić wszystko sama, chociaż w jednej grze xD Rozumiem, żeby wyprawy do instancji były dla grup, żeby tam było ciężko, ale nie kampania ;_; Kampania powinna być do ogarnięcia samemu od początku do końca, bez zbędnego wbijania leveli na pobocznych misjach. Bynajmniej takie jest moje zdanie :3

Poza tym, w tym momencie mam 28lv i poboczne zostały mi tylko w Eltern, gdzie na prawdę ciężko mi idzie xD Chociaż... Ostatnio nie próbowałam po wbiciu tego levela, bo mi gra nie działa ;_;

W Aiona da się grać solo. Na siege można iść solo. Na dreda można się dołączyć do systemowo tworzonej grupy. Prawie wszystkie questy da się teraz solo zrobić. Pomijając wypady do instancji, jest coś jeszcze, gdzie zazwyczaj robi się grupę ;) Są to garnizony w Południowym i Północnym Katalam, czyli zbieranie medalionów walki. Tam kilka mobów respi się co 5 min, a reszta chyba co  15 min.Trzeba ubić 5 z asmockich mobów i 5 balaurów. A chętnych zawsze cała masa. I teraz wyobraź sobie, że stoi 6 osób i każdy solo bije, a wciąż będą dochodzić nowe osoby... To można stać całe wieki ;P A w grupie to sobie staniesz i pójdziesz zrobić kawę, a jak wrócisz, to masz już quest zaliczony :D

Jak ktoś chce solo, to może 5 rano w niedziele rajd po garnizonach? :>

Pocieszenie jest takie, że ponoć w patchu 4.6.2 (24 września :D nareszcie) skróci się czas respawnu mobów ;)

Opublikowano

Eh meszkiempeszkiem nie daje rady ?? Bo nie chcialo mi sie tak szczerze czytac,wiec tylko jakies 2-3 zdania zalapalem.Troche dziwne bo od 25lvl otweira sie isntancja pod nazwa 'Nochsana Training Camp',so wystarczy zrobic drugie konto,odpalic jajona zrobic pt i solowac sobie mozna mobki na instancji a exp fajny ja tak spokojnie w 30-1h wbilem 30 bez wiekszego prbolemu sinem jak i gladem czy innymi postaciami sie da.Wiec zastanawiam sie w czym problem.Co do kampanii jak sie chcialo to robilem tak to tylko cash,insta,cash i bla bla...ale wszystkie kampanie bez wyjatku do 65 da sie solo zrobic,no oprocz tej w gelk/ingii i jakis tam jeszcze 2/3 ...

Nie czaruj.

Opublikowano

Aion, jak i każda inna gra ma na celu sprawienie przyjemności. Jeśli do gry ma się zgraną ekipę można przeżyć coś świetnego - w grupie siła. Pomimo bardzo dużej wagi gry, warto się przemóc, by zagrać - Aion to świetny MMORPG.

Opublikowano

Eh meszkiempeszkiem nie daje rady ?? Bo nie chcialo mi sie tak szczerze czytac,wiec tylko jakies 2-3 zdania zalapalem.Troche dziwne bo od 25lvl otweira sie isntancja pod nazwa 'Nochsana Training Camp',so wystarczy zrobic drugie konto,odpalic jajona zrobic pt i solowac sobie mozna mobki na instancji a exp fajny ja tak spokojnie w 30-1h wbilem 30 bez wiekszego prbolemu sinem jak i gladem czy innymi postaciami sie da.Wiec zastanawiam sie w czym problem.Co do kampanii jak sie chcialo to robilem tak to tylko cash,insta,cash i bla bla...ale wszystkie kampanie bez wyjatku do 65 da sie solo zrobic,no oprocz tej w gelk/ingii i jakis tam jeszcze 2/3 ...

Nie sądzę, że expiłeś w ten sposób na swojej pierwszej postaci. Z kolejnymi jest znacznie łatwiej, można wtedy już kombinować z expem, bo jest się zaznajomionym z grą, ale wydaje mi się, że większość z nowych graczy na początku expi jedynie wykonując misje. W ten sposób poznają grę i swoją klasę.

Pocieszenie jest takie, że ponoć w patchu 4.6.2 (24 września :D nareszcie) skróci się czas respawnu mobów ;)

Też o tym czytałam i mam nadzieję, że skrócenie tego czasu będzie rzeczywiście odczuwalne dla graczy. :P

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

W Aiona da się grać solo. Na siege można iść solo. Na dreda można się dołączyć do systemowo tworzonej grupy. Prawie wszystkie questy da się teraz solo zrobić. Pomijając wypady do instancji, jest coś jeszcze, gdzie zazwyczaj robi się grupę ;) Są to garnizony w Południowym i Północnym Katalam, czyli zbieranie medalionów walki. Tam kilka mobów respi się co 5 min, a reszta chyba co 15 min.Trzeba ubić 5 z asmockich mobów i 5 balaurów. A chętnych zawsze cała masa. I teraz wyobraź sobie, że stoi 6 osób i każdy solo bije, a wciąż będą dochodzić nowe osoby... To można stać całe wieki ;P A w grupie to sobie staniesz i pójdziesz zrobić kawę, a jak wrócisz, to masz już quest zaliczony :D

Jak ktoś chce solo, to może 5 rano w niedziele rajd po garnizonach? :>

Ta.. zmniejsza... z 15 na 14h59min,59Sek99setnych sekundu Ogolnie warto grac. Chcesz to moge ci pomoc, bez skype.
Opublikowano

Nie sądzę, że expiłeś w ten sposób na swojej pierwszej postaci. Z kolejnymi jest znacznie łatwiej, można wtedy już kombinować z expem, bo jest się zaznajomionym z grą, ale wydaje mi się, że większość z nowych graczy na początku expi jedynie wykonując misje. W ten sposób poznają grę i swoją klasę.

Też o tym czytałam i mam nadzieję, że skrócenie tego czasu będzie rzeczywiście odczuwalne dla graczy. :P

Ta bo kiedy ja zaczynalem gre w aiona jeszcze byl 2.7,so wtedy bylo grane,expienie itp nie co teraz...Plakac sie chce co robia z ta gra, eh :(

Nie czaruj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...