Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyżby koniec bola? :O

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahhahahaha cebulaki myślą ,że Spudgy zrezygnuje przez jakiegoś tam słabego anty-czita.

spudgy zrobi bypass w 5 minut ,rito mysli latami co by zrobić z takimi programami.

TAKA DUŻA FIRMA A NIE MOŻE SOBIE Z BOLEM PORADZIĆ SMIECHU WARTE :))

17900102327122306253.jpg

Opublikowano

z tego co widze nadal wystepują bug splaty, ale z tym antycheatem to joke 

Mr Admin : (27 August 2014 - 03:29 PM)Detection is already bypassed, its the same scan that's been enabled over 2 weeks, they just decided to add it to the rules now.
Opublikowano

Dla free też był update ? bo chcę pobocić na iAram

ta

Our Service Status: BoL Studio: Updated - Some scripts still bugsplat - Be patient :: BoL for free users: Enabled :: Website state: Stable :: IRC Channel state: Accept disclaimer in PM. :: Welcome to the official Bot of Legends IRC channel!

Opublikowano

tak wgl to nie wiem czy wiecie, ale ten monitoring ramu istnieje od 2011 roku xD teraz dopiero w regulamin to wpisali żeby postraszyć cheaterów 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

tak wgl to nie wiem czy wiecie, ale ten monitoring ramu istnieje od 2011 roku xD teraz dopiero w regulamin to wpisali żeby postraszyć cheaterów 

Aha  to pozdro dla Rajot Gejms xD

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Wiedziałem, że jaki debil napisze o tym temat, i będzie jaranko, żę koniec BoL'a xD

Może ktos na szybko wytłumaczyć plebsowi co i jak z monitorowaniem? Bo nie chce mi się za bardzo zniżać do poziomu gówna by tutaj tłumaczyć.

Kolega nie chcę się poniżać co mnie w ogóle nie dziwi.  Też tego nie zrobię ale uchylę rąbka tajemnicy Bot Of Legends na pewno będzie działać jeszcze przez parę dobrych lat. Wszystko ze względu na to, że skrypty są zapisane w formacie lua i wykorzystują moduły zawarte w grze. Prosta zasada. Jeżeli odpalamy skrypt "x.lua" to ten skrypt nie będzie widniał w naszej pamięci fizycznej jako osobna aplikacja pt. "x.lua.exe" tylko bę, dzie wpisana w grę... Jedyną opcją tutaj jest wykrycie programu BolStudio.exe tyle, że włączony program nie jest powodem do tego aby dostać bana (w świetle prawa Legendałki) Stąd "cebulaki" nie muszą się martwić o to, że dewiza "spacebar to win" przestanie być mottem życiowym gimbów :)

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Ciężko nazwać to nawet hackshieldem ponieważ za tym zabezpieczeniem nie stoi żadna poważna firma. Co ciekawe Bol dla VIP już działa (sprawdzałem )

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Niestety cebulandia ale banow nie bedzie i c**j wam w dupe, ide z burnem dobija czele dzera dzisiaj bo juz d1 po 90 lp, strzaleczk pizdeczki

jesteś pewny na glownej stronie bola każdy płacze o bany jak napisałem że fejkuja to dostalem takie linki - http://i59.tinypic.com/259fxwh.jpg 

wiec to co  napisal riot to naprawde dziala i to moze byc koniec bola 

Opublikowano

jesteś pewny na glownej stronie bola każdy płacze o bany jak napisałem że fejkuja to dostalem takie linki - http://i59.tinypic.com/259fxwh.jpg 

1)Od kiedy riot pisze o banie na pomocy technicznej ? (chyba na maila piszą ale nie wiem bo jeszcze bana nie miałem)

2)Owa osoba mogła być mistrzem painta ;)

#JebacSygnatury

Opublikowano

Ja p******e jak się używa exploitów i gra się cassio,ryzem to wiadomo że będzie ban ja p******e.

Hej jeśli pomogłem daj + 

Opublikowano

Dobra bol działa tylko w SAC:R nie atakuje na spacji championów.

status z irc ? Our Service Status: BoL Studio: Outdated - No workerino - Be patient :: BoL for free users: Disabled (for now) :: Website state: Stable :: IRC Channel state: Accept disclaimer in PM. :: Welcome to the official Bot of Legends IRC channel!

edit !!!!

Our Service Status: BoL Studio: Up to date - Check for bugs! :: BoL for free users: Enabled :: Website state: Stable :: IRC Channel state: Accept disclaimer in PM. :: Welcome to the official Bot of Legends IRC channel! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...