Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyżby koniec bola? :O

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lel jak mój screen z tym podpunktem się rozpowszechnia ponad 500 wyświetlen <3

Dziś albo jutro bedzie bypass do l# więc się nie cieszcie że koniez cheatami ;3

Opublikowano

Dla wszystkich co się tak cieszą, to nie końca BoLa nie ma i nie będzie.

spudgy > Riot, jeżeli rzeczywiście wszedł jakiś śmieszny antycheat to za 2 dni mamy obejście.

elo

Opublikowano

Sam do jakiejś gry zrobiłem Anty Wysyłkę logów co spowodowało że 0 bana xD

BTW. zablokować logi i screeny proste jak barszcz. Tylko muszą się pobawić w debug :D

Opublikowano

l# i bol wracja jutro ;S w csie kombinowali milion lat jak zablokowac czity no i c***a wyszlo, ukryja w procesach i po zawodach

Z tego co wiem nie mogą tak sobie ukryć muszą o tym gdzieś napisać coś typu opis patcha.

Opublikowano

"Czity" zawsze były, są i będą i jakiego hackshielda czy jakiegokolwiek innego zabezpieczenia nie by zrobili i tak wyjdzie bypass, podajcie mi nazwę gry w której całkowicie wyeliminowali "czity"(smite się nie liczy :D), w DarkOrbicie niby skończyły się już boty to wymyślili jakieś klikacze i dalej można boxy farmić, o metinie to nawet nie wspomnę.

76561198053546969.png

Opublikowano

Ja powiem tyle BOL był, jest i będzie. Nic tego nie zmieni przykro mi tyle z waszego gadania. Ja skończyłem nic już nie będę pisał na ten temat.

Nie będzie!

BoL Never Update

#potwierdzoneinfo

Opublikowano

Z tego co pamiętam patch 4.13 był poświęcony tylko anty cheatowi, który został ominięty przez Spudego w 15 minut :) tutaj tez tak będzie :) poza tym bardziej mi się zdaje ze oni straszą niż mówią co jest czego nie ma :)

MEGUSTA

Opublikowano

Z tego co pamiętam patch 4.13 był poświęcony tylko anty cheatowi, który został ominięty przez Spudego w 15 minut :) tutaj tez tak będzie :) poza tym bardziej mi się zdaje ze oni straszą niż mówią co jest czego nie ma :)

co do sygny - enforce działa (jednak nie robi update ani nic xD)

a co do tematu :)

grzebiąc w plikach nie widzę nic co może szperać w RAM'ie komputera.

obstawiam, że to zwykły joke ze strony riotu (ew. teraz ludzie to oleją a oni dodadzą takie coś w mini patchu :))

pomogłem? daj like :)

2vlp0kh.png

by @Casso.

Opublikowano

dokladnie

spudgy nie da tak latwo sobie dojscia od hajsu zabrac, bypass pewnie juz w drodze jesli nawet antycheat jest

­

Opublikowano

teraz się zacznie walka rito z spudgy'm  :D ale i tak raczej wydaje mi się że spugdy wygra bo on takiego dojścia do kasy sobie nie zablokuje ;/

tak czy inaczej trzeba będzie być ostrożnym, bol przetrwa ale inne programy typu L#, MK Jogo mogą paść ;/ 

,,Nawet jeśli nie masz już siły, możesz nadal walczyć i osiągnąć swój cel." <3 

29.png

Opublikowano

Czytam i się śmieje.

Ostatnio też "był" niby antyczit i Spudgy po kilkunastu minutach już bypass wypuścił xD

Spudgy>Rito

Raczej nie ma antyczita którego się nie obejrzie.

Kiedyś @Marcoly pisał, że jest Esses czy coś takiego, ale Rito raczej tego nie będzie miało xD

Opublikowano

C***a to da dla Rito ;]  Są zbyt skąpi by zainwestować w najlepsze zabezpieczenia. Ale w sumie po co im to zabezpieczanie skoro graczy im nie maleje przez to a wręcz rośnie. Większość "hakjerów" korzysta ze sklepu RP więc to na korzyść Rito, lel.

Sam wydałem 300 zł na konto a reszta to reflinki i 120zł z d***y.pl.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

teraz się zacznie walka rito z spudgy'm   :D ale i tak raczej wydaje mi się że spugdy wygra bo on takiego dojścia do kasy sobie nie zablokuje ;/

tak czy inaczej trzeba będzie być ostrożnym, bol przetrwa ale inne programy typu L#, MK Jogo mogą paść ;/ 

j**** mk jogo, lepiej używać skin haxa w bolu

Opublikowano

Rito sprawdza ram zamiast po prostu sprawdzać proces lola pod kątem jakichkolwiek iniekcji, co za półmózgi xD

Słaby żart z ich strony, nawet Valve nie jest tak głupie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...