Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Freeservers - zabieranie pieniędzy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, widzę, że tobie się nie da pomóc skoro sam sobie na to nie pozwalasz. Hosting od tak po prostu nie włączy subs. nie informując o tym nigdzie. To raz a dwa nie wiem czy udajesz głupiego czy jesteś głupi, ale kto kupuje serwery na Freeservers? ludzie już nie raz wytaczali na forum temat o tym hostingu (kiedyś oczywiście) i nic z tego dobrego nie wynikło. To jest pewnie tylko i wyłącznie twoja wina a nie ich. Bo dziwne jest to, że wszystkim się transakcja powiodła a tylko tobie nie? Moim zdaniem albo robisz trolla albo ty gdzieś wysłałeś sms lub ktoś kto ma dostęp do twojego telefonu. Później skasował sms'a z wysłanych i tyle. Co do hostingu nikt nie jest chyba na tyle głupi by kupować na niesprawdzonym hoscie serwer.

Do ionetLtd:

Zaskakujące, że w każdej sprawie dotyczącej jakichś hostingów, przekrętów lub oszustw nagle pojawia się "firma" powiązana jakoś ze sprawą. Nagle pojawia się nowe konto i zaczyna się wypowiadać. To jest bardzo zaskakujące czyż nie? Nie będę wam wytykał błędów w pisowni, lecz niektóre błędy po czasie zaczynają boleć, np.: stawianie przecinków przed "że" nie jest wcale takie ciężkie, tak samo pisanie "ą" i "ę" oraz "ż" nie jest takie ciężkie. Nawet jak naprawdę jesteście prawdziwi to i tak przydałoby się zwrócić uwagę na błędy które się popełnia i to co się pisze.

Fakt ludzie popełniają błędy, ale żeby aż tyle?

Opublikowano

10 lat nauki mojego przyjaciela w brytyjskich szkołach nie zastąpi edukacji w Polsce.

Co do tematu, to konto zostało założone by odeprzeć bezpodstawne zarzuty użytkownika i rozpocząć merytoryczną dyskusję obu stron, gdyż użytkownik poprzez FB oświadczył że "nie jest w stanie z nami rozmawiać". Po tej odpowiedzi poprosiliśmy go, aby w takim razie skontaktował się z nami jego rodzic, również bez skutku. Tak więc wyczerpując wachlarz opcji, założyliśmy konto na MPC, by nie odpowiadać z kont prywatnych.

Autentyczność tego konta może zostać potwierdzona przez chociażby adres poczty elektronicznej użyty do jego założenia.

Mam nadzieję że rozjaśniłem obraz sytuacji. Dziękuję za lekturę.

Opublikowano

Trudno ....

70 zł poszło ,ale takie życie ...

Do tej pory nie otrząsnełem się po tej sytuacji ...

Gdyby można było cofnąć czas ;d

Pisanie bezsensownych postów to moja specjalność.

|Ostrzeżenia| ---> 55% <---

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Można zamknąć...

Freeservers nigdy was nie zapomnę.

F..k

Pisanie bezsensownych postów to moja specjalność.

|Ostrzeżenia| ---> 55% <---

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gdzies mi ten Hosting przeszedl kolo ucha

kolega mi mowil ze mial na tel. 30zl wykupil tam serwer i na nastepny dzien zostalo mu 5zl ..

Potem sie rozmyslilem i zmienilem na Pukawke.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...