Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W tym poradniku pragnę przedstawić poradę jak zdjąć ograniczenie 30 fps z The Crew.

Zaczynamy!

1. Wchodzimy do folderu C:\Users\*nazwa twojego kompa*\Documents\The Crew.

2. Szukamy pliku PCScalability.xml i go otwieramy(najlepiej WordPadem).

3. Zmieniamy FPS="30" na FPS="60".

4. Cieszymy sie z 60 fps :). (nwm czy można ustawić więcej, tak czy inaczej z synchronizacja więcej niż 60 nie wyciśniemy (zależy jeszcze od monitora))

FAQ:

- Czy można za to dostać bana?

Odp: Prawdopodobnie nie ale, nie mam 100 % pewności.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMusca na aktualnej mi działa (plik znajdziesz dopiero jak uruchomisz grę i zmienisz coś w ustawieniach[o ile dobrze pamiętam]).

Możliwe, że dla ludzi, którzy nie grali w beta i nie mają tych plików to nie działa.(ale nie jestem w 100 % pewien)

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wydawało mi sie ze to nie zadziala, ale jadnak dziala idealnie

Akurat u mnie cos takiego nie działa. Dlaczego?

Ale multipost. "Jednak działa" " U mnie nie działa " ..

Ale sobie posty nabijają :D

A generalnie nie potrzebne chyba, bo po 60 fps'ach i tak nic nie odczujesz :) A 30 jest wystarczające ;d

ARIONE-MINI.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...