Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozgrywki rankingowe..... Totalny chaos!

Looken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma rację , platyna gold , często ludzie pickują co chcą , lub piszą ze to ich main rola , a koncza 0/10 oddajac Tobie supportowanie i nic nie zrobisz, LOSE. ELO

Opublikowano

Ludzie skończcie płakać o tym silverze i zacznijcie grać to może wyjdziecie.
Champion select to jest loteria, albo trafisz na miłych gości, albo na frajerów z Polski.

Opublikowano

HAHA . Dobra k***a. Wczoraj dobiłem 95lp w S2. Dzisiaj totalna porażka... Wszystko straciłem. Jebane bronzy k***a "FOCUS WW" JA P******E KTO TO STWORZYŁ BO CHYBA NIE BÓG. 

Opublikowano

Nawet z duo jest ciężko wygrać... Najlepsi są gracze, którzy strasznie chcą daną linie, odpuszcza się i pozwala, a nie idzie im  na niej (feed, płacz, marudzenie, itd...) *facepalm*. Czekam do września, mam nadzieję, że będzie lepiej ^_^

Opublikowano

Nic nie zrobisz polecam nie oddawać nikomu linii jeżeli chce pójść to po prostu locknij bo z reguły tak jest że pisze np '' mid or fed '' dostaje mida i tak feduje bo nie umie grać i najlepiej graj z kimś duo 

Opublikowano

HAHA . Dobra k***a. Wczoraj dobiłem 95lp w S2. Dzisiaj totalna porażka... Wszystko straciłem. Jebane bronzy k***a "FOCUS WW" JA P******E KTO TO STWORZYŁ BO CHYBA NIE BÓG. 

I po co tak ragować?

Mogę sie założyć, że w grze flamowałeś, a to nie pomaga w wygrywaniu, lecz jeszcze łatwiej jest przegrać.

Nawet z duo jest ciężko wygrać... Najlepsi są gracze, którzy strasznie chcą daną linie, odpuszcza się i pozwala, a nie idzie im  na niej (feed, płacz, marudzenie, itd...) *facepalm*. Czekam do września, mam nadzieję, że będzie lepiej ^_^

W takim razie nie odpuszczaj lini. Jeżeli ktoś mnie prosił w silverze o jakąś linie to zazwyczaj sprawdzałem jego gry.

Opublikowano

Wiesz ja wychodziłem z silver 2 w tym sezonie rozegrałem około 600 meczy , samym tresh wychodziłem do golda 2 potem adc i platyna wita #Easy.

Opublikowano

Grales chyba że mną. silver 3 też płakałam że chce na mida xDDD ty grales xinem ?

qxlwfo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...