Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozgrywki rankingowe..... Totalny chaos!

Looken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś sobie chciałem pograć rankeda.....

Piszę, że idę pod supporta, kolejny pisze że idzie adc,

no i teraz piszą, bot premade, zaczyna się totalny flame pomiędzy trzema osobami, jeden piszę "f**k you all we premade"

i tak się skończyło że mieliśmy dwóch adc, ja musiałem iść na jungle, no dobra... przegraliśmy, idę grać drugiego rankeda.

A tu nagle, 2x  top, i się skończyło tak, że rengar z kha zixem byli na topie, i dwóch junglerów mieliśmy.

Gram trzeciego z rzędu rankeda, i tutaj dwaj gracze z końcówką PL, czyli wiadomo, obydwoje "ME MID", "MID OR FEED", "F**K YOU OMG JA IDE NA MIDA".

Trzy razy z rzędu takie coś? I jak tu wygrywać rankedy, jak tu tacy gracze się trafiają...

Silver 4 totalny chaos!

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Tacy gracze trafiają się w każdej Lidze .  Nie wiedzę sensu tego tematu ... co my mamy teraz zrobić ? Pomóc się nie dam bo to Norma .

Opublikowano

Czasem lepiej jest puścić ich, te premade, i niech idą gdzie chcą. Inaczej wielki bunt i robią 2/10

Ja najbardziej jestem cięta na ''bot premade'' - potem obaj mają 0/5 i nic nie grają xD nie wiem dlaczego skoro premade, to muszą razem na linię iść. A jak już coś odpieprzaja, to siedź cicho - taka rada - bo potrafią zacząć się wyzywać i po grze totalnie. Mute all i tyle. Trzeba być mądrzejszym i ignorować :) 

50% u mnie jest takich gier, rzadko kiedy gra się naprawde przyjemnie. 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Uwierz nie tylko w silverze jest takie coś.. w goldzie platynie diamencie jest to samo zawsze znajdą się trolle 

Z mojej strony polecam ci granie duo .

minionek_5956.png

Opublikowano

Duo nie... mam kolegów "polaczków", czyli flame itp, duo odpada, właśnie nie lubię bot premade, bo już 4 razy mi się trafiło że mieli staty 2/7.

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Ja właśnie przez takie rzeczy przeniosłem się na west'a. Wolę grać z niemcem, niż z polaczkiem piszącym co chwilę do mnie, że ja noob, a jak na pisze czemu, cisza, albo, że nafeedowałem ze statami 1/2 xD

Nie wiem jak to wyjdzie na west'cie, ale wydaje mi się, że dużo lepiej, w tym sezonie mam zamiar wbić jakiegoś Gold'a III.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ja już mam promocje d S2 i ani razu się z takim czymś nie spotkałem. Więc może to ty coś też zawalasz ? Ale nie mnie oceniać, bo nie widziałem tego czatu ;)

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

1 porada. Jeśli chcesz być wyżej a widzisz typów flamerów - mute all. Uwierz mi że pomaga. Nawet jeśli przegrywacie bo ktoś wyfeedował - warto wtedy przełączyć się na def game. 
Jeśli nie masz kogoś do duo - jest na mpcforum temat gdzie ludzie szukają kogoś do duo, może kogoś znajdziesz i wybijesz się wyżej.
Pozostało mi życzyć powodzenia ;d

Untitled-1.png

When you walk up to opportunities door - don't knock it.

Kick that b*tch in, smile and introduce yourself.

Opublikowano

Kolejny płacz.

Ziomek, tego jest masa.

Zawsze znajdzie się gracz, który spierdoli całą grę.

To jest jak Loteria.

Możesz wylosować samych cepów.

A możesz wylosować osoby grające lepiej od Ciebie.

Graj ze znajomymi i tyle, peace.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

@Reph3at nie pierdol gold + ludzie juz trzymaja sie pick ordera flame moze sie zdarzyc ale i tak biora to co musza na ostatnie 100 gier w platynie tylko raz sie zdarzylo zeby last pick zaczal pisac omg im no support i wzial mida jak juz byl pickniety ale i tak zdodgowal

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

@Reph3at nie pierdol gold + ludzie juz trzymaja sie pick ordera flame moze sie zdarzyc ale i tak biora to co musza na ostatnie 100 gier w platynie tylko raz sie zdarzylo zeby last pick zaczal pisac omg im no support i wzial mida jak juz byl pickniety ale i tak zdodgowal

co z tego że trzymają się pick orderu jak nie umieją grać?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...