Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin na Windows 8.1

N1CE™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dręczy mnie taki problem: od jakiegoś czasu jestem fanem wiedźmińskich przygód. Do tej pory jedynie książki, lecz postanowiłem zająć się również grami z tej serii na PC. Problem wygląda w ten sposób, że wiele osób przestrzega mnie przed kupowaniem "Wiedźmina 1" z tego względu, że nie odpali on na moim systemie operacyjnym jakim jest właśnie Windows 8.1. A oczywiście wiadomo, że jak coś zaczynać to najlepiej od początku. 

Pytanie do was czy to prawda, a jeśli tak to czy jest jakiś sposób by temu zaradzić?

Opublikowano

Nie jeżeli w google nic nie znajdziesz to niestety nie pograsz na win8 ale jeśli musisz poznać fabułę to pobierz pirata albo pooglądaj gameplaye na yt bo nie ma sensu wydawać kasę na coś co ci nie pójdzie.

76561198342061369.png

Opublikowano

Nie jeżeli w google nic nie znajdziesz to niestety nie pograsz na win8 ale jeśli musisz poznać fabułę to pobierz pirata albo pooglądaj gameplaye na yt bo nie ma sensu wydawać kasę na coś co ci nie pójdzie.

Hahaha, gameplaye na yt? Serio?

Na 7 chodzi, więc i na 8.1 spokojnie powinno.

Btw. Pierwsza część miała o wiele lepszą fabułę.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Samo poznanie fabuły nic mi nie da. Gra jako czynność też w tym przypadku wiele dla mnie znaczy.

W google to jedynie piszą by uruchomić jako administrator lub by rozwiązać problemy ze zgodnością. Nie znalazłem przypadku osoby, której to pomogło.

Myślałem, że znajdzie się może tutaj "łeb", który ma dobry sprawdzony sposób. ;/

Nie jestem zwolennikiem piractwa :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...