Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Victorious Morgana nagrodą za sezon 4?!

Lon333ly

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No w sumie jeden z najpopularniejszych supportów ale znów supp dostanie skina? Bo to na to wygląda że tylko junglerzy i suppy będą je dostawać...

dla nich to midder :D

Hello there.

Opublikowano

Super, moj ulubiony support zaraz po threshu, nawet myslalem kupic ghost bride bo bez skina brzydka a tu prosze niespodzianka :P

Super.

Sam zastanawiałem się nad kupnem do niej skina. A tu proszę Rito w końcu trafiło w moje oczekiwania. :)

sword_art_online_signature_by_tammypain-

Pomogłem?! Liczę na like! :)

Opublikowano

Przeciez jak byl by to dzasulo, to jak go nie macie byscie go dostali + skorke :x.

Jak morganna fajnie, nie lubie grac jakimis trashami czy czym innym, a  morgana jak najbardziej spoko. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Więc tak. Zbierzmy fakty na temat tego splasha.

- uszy - Evelynn ma mniejsze. Mogła by to być Zyra, ale ona nie ma ludzkich uszu, tylko jakieś zielone, że tak to nazwę. Zostaje tylko Morgana, bo Ashe nie ma takich uszu, ma ludzkiego rozmiaru.

- włosy - te na twarzy to typowy element Morgany

- HEŁM - po tym można się zorienować, że to jest Morgana, która ma podobny hełm na 3 skinach

Pozdrawiam :)

1389638202-U295319.png

Opublikowano

No ku***. Już tą ashe wolałem!... Morgana ma juz w ... Skinow... Mogli by do voliego zrobić :D . Te to jest pro na TOPIE/JUNGLi i SUPPIE.

Opublikowano

Lol pozdro dla wszystkich zjebów, którzy myślą, że to morgana. 

10562682_506831102795139_658787691997688

Przecieki od Rito.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

To jest elajs i ryjjjjj

Elise była w poprzednim sezonie.

Na początku zauważyłem podobieństwa tego splash'a do skina Shyvana Lodowa Smoczyca, jednak ma to być nowy skin, więc dalej bym się kłócił.

Co do informacji o tych "elfich uszach" to powiem (a raczej napisze), że dużo champów uszy ma ukryte pod hełmami np. Syndra.

Morgane pozwole sobie wykluczyć, chociaż jest duża szansa, że to Ona, jednak ma Ona dużo skinów, a to również RIOT bierze pod uwagę. Ja faworyzuje Syndrę i Zyrę.

.

Opublikowano

Elise była w poprzednim sezonie.

Na początku zauważyłem podobieństwa tego splash'a do skina Shyvana Lodowa Smoczyca, jednak ma to być nowy skin, więc dalej bym się kłócił.

Co do informacji o tych "elfich uszach" to powiem (a raczej napisze), że dużo champów uszy ma ukryte pod hełmami np. Syndra.

Morgane pozwole sobie wykluczyć, chociaż jest duża szansa, że to Ona, jednak ma Ona dużo skinów, a to również RIOT bierze pod uwagę. Ja faworyzuje Syndrę i Zyrę.

Gratuluje inteligencji morganna potwierdzona Rito sie przypadkiem wygadało

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...