Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Victorious Morgana nagrodą za sezon 4?!

Lon333ly

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, będzie morgana #potwierdzoneinfo

Rok temu jak był taki artykuł

http://na.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/features/announcing-end-season-3-rewards

to też był splashart i nazywał się "Elise-Victorious-Face-EN.jpg" a jak wiemy wyszła w zeszłym sezonie victorious Elise, i był apopluarna na LCS itd

teraz mamy na splashu 100% morganę i to by się zgadzało - jest widywana w soloq, wysoka popularność itd

pisane na szybko, bez hejtuf pliz

Opublikowano

No w sumie jeden z najpopularniejszych supportów ale znów supp dostanie skina? Bo to na to wygląda że tylko junglerzy i suppy będą je dostawać...

Opublikowano

W Brazylii obowiazuje jezyk portugalski Kappa

Anyway dzieki za info

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Czyli kolejne potwierdzone info o skinie ? Juź chyba 3 lub 4. Ja wolę sam poczekać i bedzie niespodzianka :D

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

No cóż. Zobacz splash art i od razu widać, że Morgana.

Wiem, że portugalski, ale jego nie uczy się w szkołach, a jest podobny do hiszpańskiego, który jest dostępny w wielu gimbazach itd. ;)

1389638202-U295319.png

Opublikowano

k***a morgana i mag, dodgujesz q, w i taki z niej mag.

tak a jej ult żyga tęczą ?

grałem z morganą która zrobiła quadre i pente jak z q pół hp przeciwnikom zabierała  a  ich team dobrze grał tak że jak ty nią grać nie umiesz to się nie wypowiadaj

Opublikowano

Ja dzisiaj gdzieś wyczytałem, podobnież ma być przecież ashe za sezon 4, czyli mam rozumieć że fake tak?

@Edit

Był nawet splashart ashe taki czarny.

Opublikowano

Te komentarze ludzi z zagranicy : "Guys, no argument. I'm sure the victorious skin in the wallpaper is for Urgot"

Jebłem w c**j :D Dlatego wolę angielską wersję newsów bo jak widzę polaczków co tylko pieprzą "kiedy w rotacji yorick?" "omg znowu soraka w rotacji!" "omg ja wczoraj gnara kupiłem a on dziś w rotacji"

Heh c**jowo, że skin do Morgany.. Nie grywam tym bo wolę grac Velkozem czy innym niestandardowym supportem.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

tak a jej ult żyga tęczą ?

grałem z morganą która zrobiła quadre i pente jak z q pół hp przeciwnikom zabierała  a  ich team dobrze grał tak że jak ty nią grać nie umiesz to się nie wypowiadaj

Dywizja? nie pytam o lvl xD

Opublikowano

Cieszę się, że Morgana, przyjemnie mi się nią gra. Co prawda mam już do niej skórkę, ale kolejna nie zaszkodzi :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...