Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ashe nagrodą

BOZASNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam przeczytać cały do końca a później mówić o wyglądzie skórki.

T3QMIy.jpg

IMO jeśli do ashki naprawde dadzą victorius skina to uninstall pls.

Opublikowano

Dajcie spokój do końca sezonu jeszcze trochę, poczekajcie na jakieś oficjalne info, a nie z jakiś podstron lola gdzie większość artykułów to gunwo.

mqdefault.jpg

Opublikowano

Jinx mogłaby mieć skina lub Yasuo, najczęściej grana postać dostaje przecież Victoriousy. Nie wierzcie artykułom z H2W, jeśli na Surrender będzie to wtedy zaufam. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Ashe jest rzadko grana + sam skin mi się nie podoba :)

Uwaga: Ikona wpisu (obrazek na samej górze) nie jest wyglądem skórki 

Czytaj uważnie :) Więc nie możesz powiedzieć że ten skin Tobie się nie podoba, skoro tak na prawdę go jeszcze nie widziałaś ;p Ten splash to zwykły fanmade z deviantartu ;)

Opublikowano

Widać że to trolling jak nic.

Swoją drogą... Prędzej zamiast Victorius Ashe, chętnie bym ujrzał Upadłą Ashe.

Takie nawiązanie do Sylvanas Windrunner ok?

Opublikowano

Czemu tak płaczecie że wychodzi ten skin do ashe ?

Jesteście biedakami, bo skin który dostaniecie za darmo nie będzie akurat do waszego maina i będziecie musieli wydać 20zł żeby się komuś pochwalić ?

Ja tam do Ashe nic nie mam, nie gram nią, ale skin może do niej wyjść, może za pół roku to będzie God Tier ADC ? Co jakby jeszcze 2 miesiace temu zapowiedzieli, że skin będzie do Kog Mawa? Też byście płakali, że nie ma escape i nie jest w mecie ? A nagle Tier 1...

Opublikowano

Well kiedyś Ashe była moim mainem, ale tu nie chodzi przynajmniej z mojej perspektywy że jest do kitu czy rzadko grana czy brak kasy...

A że na tym skinie z mojego punktu widzenia, wygląda jak ladacznica. ;/

Opublikowano

@DesoPL

Tyle, że ja pierdo*ę ku*wa. Ile można razy pisać, że skin na stronie jest tylko FAN ARTEM. TO TYLKO FAN ART.

@topic

eee tam może być, tylko to jest troszkę dziwne bo Ashe nie jest zbyt popularną postacią. Może to działać na zasadzie: Płatne skiny dla postaci którymi wszyscy grają, a darmówki dla postaci mało popularnych. Informacja o tej Ashce pojawiła się tylko na H2W, więc jest to troll. H2W zawsze mówi z jakich źródeł ogarneli takie informacje.

Diss_Stream.png

Opublikowano

Mi sie podoba i z chęcią ją zgarnę jak tylko wbiję. To jest mocny champ tylko trzeba umiec nim grac poniewaz każdy champion tego wymaga.

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Nie rozumiem was, prawie każda postać potrafi być dobra ;o

Btw. zauważyliście, że teraz na prawie każdej nowej skórce do kobity mają jakoś dziwnie ułożone nogi? xD

Skórka ma w sobie dużo erotyzmu poza tym! ^^

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Czemu tak płaczecie że wychodzi ten skin do ashe ?

Jesteście biedakami, bo skin który dostaniecie za darmo nie będzie akurat do waszego maina i będziecie musieli wydać 20zł żeby się komuś pochwalić ?

Ja tam do Ashe nic nie mam, nie gram nią, ale skin może do niej wyjść, może za pół roku to będzie God Tier ADC ? Co jakby jeszcze 2 miesiace temu zapowiedzieli, że skin będzie do Kog Mawa? Też byście płakali, że nie ma escape i nie jest w mecie ? A nagle Tier 1...

Przecież i 2 miesiące temu Kog Maw był w mecie :_; tylko ,że na LCS ,na soloQ rzadko go widze ,nawet gdy ogladam gosu rzadko jest kog maw ,ale za to prawie zawsze TRISTANA ,ja bym chciał zobaczyć Victerious Tristana 

17900102327122306253.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...