Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ashe nagrodą

BOZASNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może aszka też ma uczucia co? :C Ale to pewnie jakiś fejkerino, "3 sprawdzone źródła" no nie wiem :v
Szczerze nie chciałbym zobaczyć aszki, wolałbym jakiegoś Jasia, albo kaszkadina B)

647041416238306889721.png

Opublikowano

Przecież ten skin nawet nie wygląda jak Victorious. Do tego źródło.
Nawet na surrenderat20 nic nie ma, więc to fake.

Ale gdyby się sprawdziło to riot bez przesady, takie gówno, nikt tym nawet nie gra a skina dają.

Opublikowano

Nieee, tylko nie ona.  -.- Skin imo jest fajny, ale nie dla niej. Powinien dostać Yasuo, jak dla mnie. :v

4961814087238241191981.png

Opublikowano

Oby to nie była Ashe, najgorsza postać jaką widziałem. W poprzednich sezonach skórki dostawały najpopularniejsze postacie.

Nie znasz duo bot : Ashe - Zyra?

Ktoś tu Imby nie ogląda!?

xD

A mi tam Ashe sie podoba. ;> 

Opublikowano

Uwaga: Ikona wpisu (obrazek na samej górze) nie jest wyglądem skórki 

Trolololo. 

Nawet nie ma podanego źródła, pff. Wątpie, że to będzie do Ashe ; >

Opublikowano

Jeju kolejny syf w byle jakiej tandetnej sukieneczce?

Na 90% to nie skin do Ashe, H2W zleciało na psy z tymi artykułami

Opublikowano

Wątpię, aby ten skin był nagrodą, ale w sumie... Lubię Ashe, jest ładna, chociaż jak ktoś wspomniał, nie ma dobrego escape nią. Skórka ładna, nawet bardzo, gorąca, współczesna Ashe :D

Opublikowano

Mogli by do Kha'Zixa zrobić ten ma tylko mecha... Lub do voliego. A ashe? Nikt tym nie gra... Zamiast tego orła pod E powinna miec escape wtedy by byłą nawet nawet... Choć w sumie jak mają już do adc robić skina to by mogli na przykład zrobić o Luciana.

Opublikowano

To nie jest legendary skin czy co, tylko victorius wiec to sie nie liczy, ile ma skinow. 

Nawet jeśli legendarny do i tak niech zrobią dla innych postaci :P 

Tak jak Kolega nad tobą napisał do Luciana można zrobić jakiegoś skina .

Opublikowano

Nawet spoko wygląda. 

Może i spoko wygląda ale czy aby na pewno skina nie powinna dostać najczęściej grana postać? Coś typu Yasuo , to tylko moje domysły ;)

Opublikowano

Może i spoko wygląda ale czy aby na pewno skina nie powinna dostać najczęściej grana postać? Coś typu Yasuo , to tylko moje domysły ;)

Mogli by zrobić dla Kog'a albo Tristany ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...