Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kalendarz eventów

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Dobry dział ? Dobry.

Cześć udostępniam Wam mój kalendarz eventów, nie jest jakoś epocko superowy ale jest i można go użyć jest 15 okien z datami zrobiłem tak ponieważ eventy mogły by się rozgrywać do 2 dzień. :)

Po prawej albo lewej można napisać pionowo nazwę serwera .

Podgląd :

850051408901956931267.png

Opublikowano

Nie uważam się za dobrego grafika czy coś w tym stylu, zrobiłem to od tak o  Edytowałem temat i poprawiłem krzywiznę, powinno być

jest 15 okien z datami zrobiłem tak ponieważ eventy mogły by się rozgrywać do 2 dzień. :)

Kto chce niech sobie oddzieli pionową kreską w każdym z okien eventowych i będzie miał x2 = 30 dni :P

Opublikowano

Nie uważam się za dobrego grafika czy coś w tym stylu, zrobiłem to od tak o  Edytowałem temat i poprawiłem krzywiznę, powinno być

Kto chce niech sobie oddzieli pionową kreską w każdym z okien eventowych i będzie miał x2 = 30 dni :P

Nie widzisz, że to jest dalej krzywe?

Środkowa tabela na górze jest za bardzo przesunięta w lewo, a 1 tabela w drugim rzędzie jest niższa od pozostałych 2..

@ Jeszcze 1 tabela w 4 rzędzie jest niższa

Opublikowano

przecież to całe jest krzywe, w dodatku jeszcze te amatorskie rendery i ramka.. już lepiej byłoby bez tego.

ps. co do podzielania, ja bym tego nie podzielał, jeszcze bardziej krzywe będzie.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Nie widzę sensu używania takiego kalendarza w konfiguracji na mniej niż 7 kolumn, bo nie jest to czytelne. Już kwestii estetyki nie będę się czepiał

Opublikowano

lajka za wrzutkę dam, ale na moje oko cała środkowa kolumna pionowa jest krzywo. pierwsza od góry za bardzo w lewo, reszta w pionie za bardzo w prawo + minimalnie za wysoko, ale może ktoś sobie poprawi i wykorzysta.

Opublikowano

Wszystko jest krzywe więc wątpie że ktoś tego użyje i nie ma nic w sobie co mogło by się komuś spodobać ;x

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...