Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 czołgi premium 8 tieru

#razeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli is 6 odpada ;/ ? fcm nawet spoko, co o nim sądzicie? Is-6 innym razem kupie, będzie mnie nie długo stać na kolejna premke 8 tieru i wtedy kupie is-6

ESL GAMING T110E3

Opublikowano

Tatuś ładuje golda? Jak twierdzisz, że T34 jest mułowaty, to zagraj jadzią! Wtedy zobaczysz. (podobno słyszałem że Jadzia jest bardziej mułowata od T34). Nie mogę Ci polecić żadnego z tych czołgów co Ty chcesz, ponieważ nie grałem żadnym, ale polecam Ci T34.

Opublikowano

Polecam ci Jadzię, Pomimo tego że ma 203 / 240 To i tak na przeciętnej bitwie wyciągniesz do 60k.

Jako nowy gracz tego czołgu, nie szarżuj, bo bardziej doświadczeni gracze łatwo cię rozwalą.

Graj typem - Krzaki, i dobijaj niektórych przeciwników.

112 - Nie kupuj tego badziewia, syf kiła i mogiła dno dna.

T34 - Lepiej nie kupuj tego jak masz nie mniej niż 3k bitew.

Opublikowano

Chyba zdecyduje się na oczywiście jagode oraz t34, po 2,5k bitew myślę, że ogarne t34

up złoto kupiłem przelewem legalnie dla wargaming.

ESL GAMING T110E3

Opublikowano

@1361622928-U485574.png#razeR

Nie zmuszam Cię do kupna T34. WG mnie jeździsz czołgami, które Ci się podobają, a nie z przymusu, bo ktoś Ci kazał. T34 bardzo fajnym czołgiem jest, mnie osobiście denerwuje w nim wieża (tak, wieża). Osłona jest twarda, właściwie tylko HE ją przebiją, ale góra wieży potrafi zdradzić. Przeciwnik strzela w górę wieży, ale jakimś cudem z takiego konta przebije... Jest wolny, nie ukrywam, ale za to działo ma potężne.

Opublikowano

Mam dylemat czy kupić fcm-a czy t34, a może lowe bo zapomniałem o nim xD fcm jest nie zwykle mobilny, dobry damage, pancerz jest slaby ale da rade, celność chyba słaba patrząc po kilku filmikach o tym czołgu a co do t34 to mi sie podoba bo duży dmg, pena op pancerz też jakiś zły nie jest prócz kadłuba. A lowe no taki sobie średniak dla mnie;d Napiszcie może cos o nim bo za dużo nie wiem o nim.

ESL GAMING T110E3

Opublikowano

FCM - taki przyduży med. Takich prawdziwych premium medów na VIII nie ma, a nadchodzący T-54 będzie w stylu SP, więc jak chcesz meda to FCM.

T34 - najłatwiejszy czołg dla nowicjuszy, dobre obrażenia, mocny pancerz wieży i świetna penetracja - zarabiaczka dla początkującego gracza

Lowe - snajper i tyle. Nie opłaca się

Opublikowano

T34 bo słyszałem, że ma słaby reload, nie jest mobilny i kadłub to papier.

Mam dylemat czy kupić fcm-a czy t34, ... a co do t34 to mi sie podoba bo duży dmg, pena op pancerz też jakiś zły nie jest prócz kadłuba.

To jak w końcu jest ?

Ja mam T34 w garażu ma m na nim okolu 900 bitew i faktycznie demonem prędkości nie jest tak samo jak jadzia czy lew . Niby masz 2 k bitew na xboxie ale tam środowisko jest inne , tu masz mody , lepsza celność (myszka) i więcej graczy .Nie polecę ci nic dopóki nie podasz nicka z gry .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Zdecydowałem się na jagodę oraz is-6, ponieważ jagoda to najlepszy zarabiacz, dobry pancerz, doskonała lufa, wali po 250 i szybki reload. Lubię takie niszczyciele, co do is 6 to ma tragiczną pene ale jako iż mam 2 czołgi premium szybko zarobię hajs na golda. Jest dosyć mobilny, dobry pancerz, szybko ładuje a dmg średni o 10 mniejszy od t34 a różnica jest spora, celność kiepska ale z załogą itp będzie łatwiej. Może i ten czołg nie jest najlepszy dla nowicjuszy ale nie zapominajcie, że te 2,5k bitew mam na swoim koncie, nie na pc ale dużej różnicy nie ma bo weakspoty takie same więc ogarnę. Czołgi zakupione, temat do zamknięcia.

ESL GAMING T110E3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...