Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 czołgi premium 8 tieru

#razeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam wystarczająco złota by kupić 2 czołgi 8 tieru i jako iż mam rozegrane tylko 500 bitew za bardzo nie wiem który wybrać, myślałem nad 112 i Jadzią. Napiszcie jaki polecacie i dlaczego prócz oczywiście T34 bo słyszałem, że ma słaby reload, nie jest mobilny i kadłub to papier.

ESL GAMING T110E3

Opublikowano

112 - s**t, kupa, nie polecam.

Jadzia - jak najbardziej polecam, mam, świetny czołg do zarabiania.

Jak stać Cię na 2 czołgi polecałbym: Jagodę 8.8 i FCM. Jagoda wiadomo, a FCM ostatnio wszyscy kupują, bo mobilny, uniwersjalny, przyjemny itp.

Opublikowano

No to Jagodę na 100% kupię, a co do fcma to nie wiem bo też wali po 250 jak jagoda a ja bym wolał mieć jednego co ma szybsze działko i wali po 250 czyli jagoda oraz taki np is-6 co walnie schowa się itd.

ESL GAMING T110E3

Opublikowano

Sam mam ten zestaw i polecam. IS-6 nabijam staty i zarabiam po 70k na bitwę, jagodą robię to 1600 dmg i 60-70k jest. Oba czołgi świetne, ale trzeba potrafić wykorzystywać ich zalety.

Opublikowano

Grałem jeszcze tak z 2k bitew w Wota xbox 360 edition gdzie miałem conquerora i is 3 więc co do is-6 nie będę czekał, jadzie myślę, że ogarnę bo miałem też tam stuga

ESL GAMING T110E3

Opublikowano

Grałem jeszcze tak z 2k bitew w Wota xbox 360 edition gdzie miałem conquerora i is 3 więc co do is-6 nie będę czekał, jadzie myślę, że ogarnę bo miałem też tam stuga

Tak, bo stug a jagoda to w 100% takie same czołgi ..

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

No dobra masz rację, co do tego tdka nie bd miał doświadczenia ale i tak słyszałem, że jest to czołg dla nowicjuszy jeżeli chodzi o 8 tier.

ESL GAMING T110E3

Opublikowano

Sam mam ten zestaw i polecam. IS-6 nabijam staty i zarabiam po 70k na bitwę, jagodą robię to 1600 dmg i 60-70k jest. Oba czołgi świetne, ale trzeba potrafić wykorzystywać ich zalety.

Z prem? D:

Opublikowano

Nie lepiej Ci kupić IS'a-6 / Jagodę+ konto premium na pół roku? Lepiej się opłaca niż dwa zarabiacze. Co do tematu również polecam IS'a-6 mam na nim rozegrane 1,5k bitew i czołg strasznie przyjemny.

Opublikowano

Z prem? D:

Z premką. Isem 6 dużo więcej zarabia się z premką niż bez niej.

Opublikowano

Konto premium już mam kupione na rok, teraz mam te 30k złota i przydałyby się jakieś 2 dobre czołgi, coś słyszałem, że fv4202 czołg 10 tieru ma zostać premium 8 tieru. Wydaje mi się też, że będą jakieś zniżki z tej okazji. Mam zamiar kupić Jagodę, a potem ten fv4202. Napiszcie kiedy ma ten czołg stać się premium i czy to jest pewne?

Na 90% pewne, ale dopiero w 9.5... a dopiero jest 9.2.

Opublikowano

Wcale nie takie pewne. To Q&A i mogli np. po prostu tak powiedzieć aby ludzie zrobili szybko tego FV4202, a nuż wykorzystując gold ammo, free expa, premkę i takie tam. Co nie zmienia faktu że warto robić.

Opublikowano

Z premką. Isem 6 dużo więcej zarabia się z premką niż bez niej.

Tylko on jest nowy, także powodzenia, że 175 pene przebiję 9t, więcej golda się będzie sypało niż normalnych.

Niech lepiej tą jagodę bierze, przynajmniej 200 peny ma.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

prócz oczywiście T34 bo słyszałem, że ma słaby reload, nie jest mobilny i kadłub to papier.

Sam dużo złego piszę o t-34 i zawsze piszę, że go nie polecam ale tak naprawdę dla początkującego gracza to... jedyna opcja :D is-6 byłby świetny, wybacza dużo błędów, dinga nawet bokiem :D, rzuca max na 9, ale... dla początkującego 175 peny nie wystarczy... fcm za trudny do grania dla początkującego, Jadzia... myślę, że czołg bez wieży też będzie ciężko ogarnąć :P Jeśli jednak na 100% nie chcesz t-34 to chyba z tych co wymieniłeś najlepsza będzie jadzia. Twarda i nawet jak dingniesz to za parę sekund masz okazję poprawić :)

Opublikowano

Is-6 ma słabą penetracje, ale myślę, że ogarnę bo miałem na wot xbox 360 edition is-3 i z 500 bitew było na nim:) Średni exp miałem 642, dobrze mi się grało a pewnie jeszcze lepiej isem 6.T-34 to nie dla mnie czołg bo jest za słabo mobilny, dlatego myślę ze te 30k złota wydam na is-6, jagode i resztę na premium. Mam pytanie jeszcze, powie mi ktoś wszystko o tych serwerach testowych? To jest serwer wot gdzie można wziąć dowolny czołg i sobie grać tzn. testować?

ESL GAMING T110E3

Opublikowano

IS-3 to zupełnie co innego niż IS-6, to bardzo różne czołgi.

Testowe są tylko przed wychodzeniem update'ów.

@oOlewyOo IS-6 absolutnie nie wybacza błędów. Ale to nie początkujący, więc w takim razie najlepiej IS-6 + JgTig8.8 + premka.

Opublikowano

@oOlewyOo IS-6 absolutnie nie wybacza błędów. Ale to nie początkujący, więc w takim razie najlepiej IS-6 + JgTig8.8 + premka.

Dokładnie, nie jestem jakiś początkujący, rozegrałem 2500 bitew tylko, że 2k na xboxie ale czołgi te same itd, więc weakspoty, sidescrap ogarniam. Dla mnie is 3 i is 6 to podobne czołgi bo taki sam dmg, też mają zeza, vmax też. A te serwery testowe to tam się rozgrywa bitwy i ma się nie skończoność doświadczenia przez co mam prawo grać wszystkimi czołgami (premium też) tak?

ESL GAMING T110E3

Opublikowano

Różnica tkwi w pancerzu i penetracji. IS-6 ma zupełnie inny pancerz, w dodatku trudniejszy do wykorzystania oraz znacznie mniejszą penetrację.

Na testowych dostajesz 100 000 000 kredytów i free expa, 20 000 golda i poza tym wszystko normalnie. Nieco inaczej się gra, ale to ze względu na ruskich retardów i wszechobecne gold ammo.

Opublikowano

IS-6 nie wybacza błędów? A jakiś dziki wyjazd, bokiem może coś odbić, nie mówiąc o przodzie, do tego gdy nie trafi to ładuje tylko 9 sekund, to nie koniec świata. Do tego ma 1550hp, a więc wybacza błędy.

Opublikowano

IS-6 nie wybacza błędów? A jakiś dziki wyjazd, bokiem może coś odbić, nie mówiąc o przodzie, do tego gdy nie trafi to ładuje tylko 9 sekund, to nie koniec świata. Do tego ma 1550hp, a więc wybacza błędy.

I ma 350m zasięgu widzenia, 175 pene, co dla newbie i noobów w zupełności nie wystarcza, ogarnięty gracz go przebije z byle jakiego czołgu, bo pancerz w tej grze jest zbędny, a celność jest prosto z ruskiej 122mm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...