Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zareklamować swój serwer minecraft?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich którzy otworzyli ten temat!

Chciałbym się zapytać was , użytkowników 

Jak zareklamować swój serwer!

Rozchodzi mi tutaj się o strony :)
lub inne fora.

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

Reklama u YouTubera - dobra inwestycja :) Ja kupiłem u pewnego (8k subów) i mi się podniosła średnia ilość graczy o 70-100

Opublikowano

Dzięki , ale jeszcze szukam. To mi pomogło ale nie tak bardzo.

Ponieważ tutaj zabrania się pisania o innych forach ;)

Opublikowano

Polecam umieszczanie serwera na różnych listach, jak jesteś ambitny wymyśl system nagradzania za zaproszonych gracz, tutaj na forum możesz, zaspamuj komentarzami pod filmikami na YT, nie polecam natomiast spamu na innych serwerach ip swojego serwera - to jest bardzo lamerskie. Możesz też nawiązać współpracę z większym serwerem. Załóż fanpage na facebooku, kanał na YT oraz zrób własną stronę. Zawsze bądź na bieżąco z aktualizacją serwera i pluginów, umieszczaj popularne mini-gry na serwie. To wszystko skutkuje dobrą renomą serwera i przyciąga graczy. 

Opublikowano

Polecam umieszczanie serwera na różnych listach, jak jesteś ambitny wymyśl system nagradzania za zaproszonych gracz, tutaj na forum możesz, zaspamuj komentarzami pod filmikami na YT, nie polecam natomiast spamu na innych serwerach ip swojego serwera - to jest bardzo lamerskie. Możesz też nawiązać współpracę z większym serwerem. Załóż fanpage na facebooku, kanał na YT oraz zrób własną stronę. Zawsze bądź na bieżąco z aktualizacją serwera i pluginów, umieszczaj popularne mini-gry na serwie. To wszystko skutkuje dobrą renomą serwera i przyciąga graczy. 

Wreszcie ktoś mądry się odezwał! Dzięki za pomoc. Ale jeszcze szukam takiego sedna sprawy.

@1361622928-U485574.pngref :)

Reklama u YouTubera - dobra inwestycja :) Ja kupiłem u pewnego (8k subów) i mi się podniosła średnia ilość graczy o 70-100

Nie chcę wydawać 60-150 zł na reklamę serwera 20-30 slotów ;(

Reklamuj gdzie się da!

:P

Zbytnio mi nie pomogłeś. Nie wiem gdzie ;[

Tutaj na mpc daj porządną reklame lub nagraj odcinek na yt. Liczę na like

Na mpcforum dużo osób nie wejdzie. Ale posłucham twoich rad.

Opublikowano

Jeżeli serwer jest dobry napisz do YouTubera. Skorzystaj z minecraftlist (taka strona) no i dobra prezentacja na mpc to podstawa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...