Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polacy siara za granicami EUNE

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A Anglik dobrze mówi/pisze po polsku ? Weście się zamknijcie sami siebie hejtujecie mówiąc że polacy to debile , patrioci zasrani

BO k***a j. angielski KAŻDY MUSI UMIEĆ NAWET TY K***O KUTASIE RUCHAM CIE JAK CHCE GWALCE CIE NA HAXACH  ZE STYLEM DRAVENA K***O KUTASIE MAM 50 W  BAJCEPSIE I MAM CIE NA SZCZALA CHCESZ SOLO! !!!   JAKBYM CHCIAL TO BY CIE ZACAPSOWAL NA SMEIRC !!!!!!!!!!!!!!!

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Normalka, nawet na Taiwańskim serwerze trafili się Polacy co wyzywali od ''żółtków'' i do tego pisali to po Polsku... Dobrze, że tam prawie nikt nie wie gdzie leży Polska. ;f

Opublikowano

HAHAHAHA rzeczywiście, wogóle nie umieją. Czemu taki ktoś jest w redakcji

antyszymico

Witamy w Polsce. Kapitalistycznym kraju, zielonej wyspie XXI wieku w której pomimo przeminięcia czasów komunizmu w niektórych szkołach nadal językiem obcym jest rosyjski a angielski stanowi mniejszość. Eh.

Widzę , że czytanie ze zrozumieniem boli :))) A najlepszym komentarzem podsumowującym ten temat jest post @DieKasia. :)

Pozdrawiam :)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

To ze z bronzu nie da sie wyjsc przez nub timy to oczywiscie bzdura bo poziom tam jest mniejszy niz na zwykłych botach wiec sfeedowanie się tam to zaden problem gdy ludzie na 3lvlu wchodza Ci pod turret. Trzeba sie starać by przegrać i to bardzo.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem fajnie ,że takie boby grają w lola inni mogą się z nich pośmiać. Gdyby nie takie osoby to by było tylko gra a tak to można się pośmiać.

Opublikowano

Ciekawi mnie jak odbiera to taki rodowity anglik, że ktoś napisał buyed, czy coś rozumie, czy nie ^_^

Natomiast Anglicy nie chcą się uczyć innych języków i mają na to wyjebane, bo zakładają że każdy powinien znać ich język - nie wszyscy, ale przeważnie tak jest. To że ktoś napisał "i buyed" nie jest to jednoznaczne z tym że to Polak... Nawet jeżeli, to swoje imię w nicku używają dzieci 10-13 lat najczęściej.

League of Legends

Opublikowano
Beka troche, sądze, że jeżeli ktoś umie słabo angielski to lepiej żeby próbował się porozumieć z innymi, niż żeby nic nie pisał. Tylko po prostu, żeby takie osoby starały się pisać tak, aby mniej wiecej coś dało się zrozumieć. Lepiej grać z komunikatywnym noobem, niż solodolo "proplejerem". Pozdrawiam hejterów i kij wam w oko wielcy poligloci . :D :D 

Ps. Wszystkie przypadki jakie tutaj "skrinujecie" to są przykłady troll'owania polaków, nie tego jak bardzo nie umieją angielskiego .

2pTZstF.png

olK5IIa.jpg

LoL : BastianoPOLSKA2

Opublikowano

Niektórzy, niech się zastanowią trzy razy, zanim coś napiszą. I się później dziwimy, czemu wszyscy piszą na dzień dobry. "Omg, Polish Kids"

Czy coś ala to. Powiem, tak. Niektórym może naprawdę zabronić grania w gry, bo się do tego nie nadają. Przecież wiece,że POLAK na arenie międzynarodowej, postrzegany jest jak NOOB. No niestety, jesteśmy Polakami i nimi będziemy. Ale starajmy się naprawić naszą reputacje, piszmy to GL & HF. Poważnie, nawet to potrafi polepszyć stosunki w teamie. Niestety prawdą jest też, że to przeważnie POLAK zaczyna, się wyzywać. Nieraz byłem świadkiem kłótni, pół biedy kiedy jest to kłótnia przeciwnych drużyn, ale jeśli dwie osoby z tej samej drużyny się kłócą, nie wróży to nic dobrego, zazwyczaj kończy się to przegraną grą. I jeszcze nasz język a język angielski. Dla nas angielski jest "trudny" ale moim zdaniem, wystarczy się uczyć w podstawówce, by rozumieć i pisać poprawnie. Dla anglików, amerykanów i ludzi z innych narodowości, którzy posługują się innymi "odmiennymi" językami, nasz ojczysty Polski język jest trudny. I uwierzcie mi, Polski język jest naprawdę trudny. Zastanówmy się, wyzywanie czegoś, lub kogoś. Prowadzi zazwyczaj do identycznej reakcji tej drugiej osoby i w taki sposób powstaje spina. Jeśli ktoś cię wyzywa, bo słabo grasz, lub mu nie pomogłeś. Olej to. I graj dalej. Najlepszym sposobem jest wyciszenie chatu. Bądź nie zważanie na to co pisze dana osoba na twój temat. Są osoby które grają dobrze, są osoby które grają źle i są też osoby które dopiero zaczynają. Starajmy się odróżnić te dwa ostatnie typy graczy. Poza tym, wywyższanie się ponad innych graczy z innych krajów, wyzywanie ich, podchodzi pod rasizm.

Przepraszam ,że przeszedłem na drugi, odrębny temat. Ale jak już wziąłem się do pisania, stwierdziłem, że będzie warto przytoczyć jeszcze jeden problem. 

Oraz za to, że moja odpowiedź, jest zagmatwana. Czytając zrozumiecie o co mi chodzi. 

Napiszcie co wy o tym sądzicie?

azbest_6038.png

Elo kochanie masz u mnie branie <3

Opublikowano

Hhahahahaha raz na 10 gier? Skombinuj sobie smurfa na bro to zobaczysz jak jest bo śmieszy mnie takie gadanie...

Prosze bardzo napisz sobie do @Rzary. konto z brazu 2 czy tam ile w hmm 5 dni do golda 5 takze stfu, pocwiczcie. 

Ps oczywiscie on mi je dal ;x

4zzt3n.png

Opublikowano

Prosze bardzo napisz sobie do @Rzary. konto z brazu 2 czy tam ile w hmm 5 dni do golda 5 takze stfu, pocwiczcie. 

Ps oczywiscie on mi je dal ;x

Znajdź sobie życie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...