Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polacy siara za granicami EUNE

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aż mnie śmieszą wasze komentarze śmiejecie się z kogoś kto nie potrafi gadać czy pisać po Angielsku a pewnie sami kaleczycie ten język jeżeli nie jest on

rodowitym to można go kaleczyć ja się uczyłem Angielskiego przez 4 lat a też wszystkiego napisać czy powiedzieć nie potrafie czy popełniam błędy ortograficznę chociaż mogę bez problemu się porozumieć

ps - sory za mój Polski ale nie mieszkam tam już od 9 lat ...

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAdiFromKorea

Wiesz co to przecinki? Myślisz, że jak nie mieszkasz 9 lat w Polsce to upoważnia cię to do robienia błędów etc? Języka nie da się zapomnieć.

@Down 

Dzięki miszczu, ale kwestia dalej taka sama. 

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngAdiFromKorea

Wiesz co to przecinki? Myślisz że jak nie mieszkasz 9 lat w Polsce to upoważnia cię to do robienia błędów etc? Języka nie da się zapomnieć.

Jednak różne zasady językowe jednak tak. 

Uwielbiam, gdy ktoś krytykuje kogoś innego, samemu robiąc przy tym błędy. 

Wiedziałeś, że przed, że stawia się przecinek? przyganiał kocioł garnkowi. 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Polak Polaka zrozumie , nawet jak pisze pokaleczonym angielskim , bo to polak , polak potrafi wszystko.

Zalezy czy jest debil który sie nie uczy w szkole i jedyne co umie to "retarded" "n00b" "f**k you" czy ktos kto sie trzyma na 4-5 i sie uczy tego języka -.- , bez angielskiego jestes idiotą i skonczysz jako sprzatacz kibli

Opublikowano

A moze po prostu jestes gownem i nie umiesz wygrac gry w brazie? 

@topic

Co w tym dziwnego 50% polakow grajacych w lola tak pisze, codziennosc, mozna by bylo milion takich tematow zrobic. 

A może ty jesteś gównem?

Nie wiem, ale ja nigdy nie nazwałem ludzi gównem, tym bardziej jak ich nie znałem więc przymknij się.

@topic

Dzisiaj jakimś cudem wkońcu wygrana 13/1/7 na midzie napisałem że jestem z pl bo się koleś zapytał, to sie zdziwił i napisał ,,wow poland have good players? wtf?".

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Mnie najbardziej rozpierdala jak są jakieś LCS'y, np. wczorajsze playoffy amerykańskie i wbija jakiś koleś i pisze "siema, kto pl?" XDD

O7Kc8dF.png

Opublikowano

Rito powinno zrobic osobny serwer tylko dla polakow, tam byloby grubo ;) Wczoraj gralem rankedzika kayle sobie - mialem polaka w teamie junglera. Przyszedl gankowac mi mida bije go ten zed padl a zedowi zostalo hp na strzala, to go zabilem a on zaczal wyzywac - ty k***o j****a czemu nie pomogles k***o j****a..

Opublikowano

Serio? Tworzycie temat o tak znienawidzonych polakach, bo popełnił błąd pewnie nie świadomie? No ludzie.. Jak to się mówi... "WAŻNE JEST, ABY PRZEKAZAĆ INFORMACJĘ". Jak rozmawiałam z niemiecką policją to pewnie moje słowa też wyglądały na ten poziom i co? I dogadałam się i nikt się ze mnie nie śmiał.. Nikt nie jest idealny, a to głupi stereotyp, że Polak wieśniak, cebulak itd. Chociaż nie którzy mają tendencję do rozkręcania pierdół. Jak to podsumuję: "Robicie z igły widły".

Dobranoc.

Opublikowano

O rany ludzie.. to co ze napisał źle w innym języku ? Czy Polak musi się zawsze dostosowywać żeby Anglik mógł zrozumieć ? Polacy grają tak samo jak inNe państwa. Prawda jest taka ze przez to gdy dowiadujemy się ze ktoś jest Polakiem to zamiast grać to pierogi my na chacie bez sensu a potem dziwi my się ze z wygranej gry jest przegrana

.

O rany ludzie.. to co ze napisał źle w innym języku ? Czy Polak musi się zawsze dostosowywać żeby Anglik mógł zrozumieć ? Polacy grają tak samo jak inNe państwa. Prawda jest taka ze przez to gdy dowiadujemy się ze ktoś jest Polakiem to zamiast grać to pierogi my na chacie bez sensu a potem dziwi my się ze z wygranej gry jest przegrana

.

u1lc.png
Opublikowano

A może ty jesteś gównem?

Nie wiem, ale ja nigdy nie nazwałem ludzi gównem, tym bardziej jak ich nie znałem więc przymknij się.

@topic

Dzisiaj jakimś cudem wkońcu wygrana 13/1/7 na midzie napisałem że jestem z pl bo się koleś zapytał, to sie zdziwił i napisał ,,wow poland have good players? wtf?".

Pozdro dla kumatych. Chodzilo mi o twoj "skill" ktory jest gowniany i placzesz bo nie umiesz wyjsc z brazu i tyle..

"wow poland have good players? Tak to tylko w brazie pisza w wyzszych dywizjach nigdy sie z tym nie spotkalem :3

4zzt3n.png

Opublikowano

RelouPL (swoją drogą ciekawy nick, jakby tak jeszcze dodać jakieś Xx lub 69, byłoby ładniej) - Ty pewnie jesteś w challengerze i doskonale wiesz jak pisza w platynie czy diaxie bo byłeś w tych dywizjach i znasz je na wylot. jednak przeciętny gracz lub nawet dobry może mieć problem z wyjściem z danej dywizji, bo albo ma trole, albo afki, albo feederow, albo po prostu za mocne enemy. nie spinaj się tak innym razem, bo nie widzę powodu.

ps. jednak na tym forum objawiaja się typowi debile, których da się spotkać w grze :-)

Opublikowano

@ReLoUPL

W wyzszych dywizjach nikt nie powie ze polacy maja dobrych graczy, oni jak sie dowiedza ze jestes polakiem i masz dobre staty beda i tak po tobie jechac albo nic nie beda pisac. Szczera smutna prawda

@topic Wow koles popelnil blad musimy zrobic o tym temat a wiecie co widzialem jak zdzisiek napisal muwil zamiast mowil ide zrobic nowy temat

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

RelouPL (swoją drogą ciekawy nick, jakby tak jeszcze dodać jakieś Xx lub 69, byłoby ładniej) - Ty pewnie jesteś w challengerze i doskonale wiesz jak pisza w platynie czy diaxie bo byłeś w tych dywizjach i znasz je na wylot. jednak przeciętny gracz lub nawet dobry może mieć problem z wyjściem z danej dywizji, bo albo ma trole, albo afki, albo feederow, albo po prostu za mocne enemy. nie spinaj się tak innym razem, bo nie widzę powodu.

ps. jednak na tym forum objawiaja się typowi debile, których da się spotkać w grze :-)

Kolejny? Co masz do nicku? Mam taki tylko na MPCForum i na PSN w lolu takiego nie uzywam.

W challengerze nie w platynie ta. Ale tym zdaniem rozwaliles. DOBRY LUB PRZECIENTY GRACZ nie bedzie umial wyjsc z brazu? Bo ma trolle i afki? Wymowka typowego bronza ;x Powiedz ze jestes trollem ;x

Btw czy ja sie spinam? Z nienzjaomym czlowiekiem? Prosze Cie.. 

@frectus 

Ja tam robie dobre staty i mnie tam nie wyzywaja, nie pytaja sie o pochodzenie i jest dobrze ;)

4zzt3n.png

Opublikowano

porównanie do gowna może być lekka spina.

Twój nick mnie nie obchodzi, tak o napisałam. for fun ;)

widocznie nie każdy potrafi nadrobić za resztę swoich ludzi z drużyny jeśli Ci chodzą i tylko feeduja a Ty nie możesz nic zrobić. oczywiście nie zawsze, ale nie każdy ci grę wykreowac będzie potrafił. ;-)

Opublikowano

porównanie do gowna może być lekka spina.

Twój nick mnie nie obchodzi, tak o napisałam. for fun ;)

widocznie nie każdy potrafi nadrobić za resztę swoich ludzi z drużyny jeśli Ci chodzą i tylko feeduja a Ty nie możesz nic zrobić. oczywiście nie zawsze, ale nie każdy ci grę wykreowac będzie potrafił. ;-)

Taka gra trafi sie na hmm? Raz na 10?

Po co sie oszukiwac nie umiesz wyjsc z bronzu= ( powiem grzeczniej ) jestes slaby

For fun? Sry nic na to nie wskazywalo.

Spina? Niee, nie bede sie spinal z kims w internecie. 

A temat zamknijcie bo gdyby wrzucac tak kazdego, to z 10 tematow dziennie bym zakladal :)

4zzt3n.png

Opublikowano

Po co sie oszukiwac nie umiesz wyjsc z bronzu= ( powiem grzeczniej ) jestes slaby

A temat zamknijcie bo gdyby wrzucac tak kazdego, to z 10 tematow dziennie bym zakladal :)

Dostanie ... w teamie to raz na 5 meczów minimalnie, nie 10

Nie kierujesz chyba tych słów w moją stronę? 

koniec tematu, bo to do niczego nie doprowadzi :) 

życzę wszystkim wychodzenia z jakiej sobie dywizji tylko zamarzą :) 

Opublikowano

Pozdro dla kumatych. Chodzilo mi o twoj "skill" ktory jest gowniany i placzesz bo nie umiesz wyjsc z brazu i tyle..

"wow poland have good players? Tak to tylko w brazie pisza w wyzszych dywizjach nigdy sie z tym nie spotkalem :3

Wyszedłem 2 razy z brązu.

I jakoś nie widze byś tam nazwał mój skill gównem, tylko mnie.

---------

11 wygranych pod rząd <3

w 3 teamach polacy, jednak można z nimi grać, ale od 04:00 w góre.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Narzekajcie że polacy nie znają angielskiego czy czasami coś się źle napisze.

BO wy to już taki inglish zaawansowany że moglibyście spicze dla amerykańskich kongresmenów pisać.

Nie dziwie się typkowi że źle mu się napisało, to nawet nie jest śmieszne, bardziej mi szkoda osoby która to tu umieściła, bo sama pewnie po angielsku to fak of retard.

I to nie tylko polacy nie umieją angielskiego, wszędzie się spotyka ludzi którzy się uczą angielskiego i wiadomo czasami coś nie wyjdzie.

Języka się uczy przez całe życie, a autor tego tematu to jakiś przygłup, który szuka okazji żeby mógł się czymś pochwalić na forum, dla mnie to troche chore.

Opublikowano

Hhahahahaha raz na 10 gier? Skombinuj sobie smurfa na bro to zobaczysz jak jest bo śmieszy mnie takie gadanie...

Opublikowano

Hhahahahaha raz na 10 gier? Skombinuj sobie smurfa na bro to zobaczysz jak jest bo śmieszy mnie takie gadanie...

w b/s łatwo się wychodzi  chyba że masz takie w/l ratio że dostajesz za wygraną mniej niż w d1...^^ 

@topic

dużo ludzi grających w lola jest w podstawówce/gimnazjum :C i nie koniecznie się uczyli języka angielskiego - uj z tym jak piszą ważne ze można mniej/więcej zrozumieć :P... teraz mamy "pingi" więc po co pisać? w sumie są sytuacje że trzeba ale w większości przypadków ping wystarczy 

@down

NC

rs2h.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...