Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polacy siara za granicami EUNE

Gość Landiago

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

RIP inglisz tyle w temacie. I bought to po pierwsze ;C.

Nie uczą się angielskiego temu są takie zaległości. No cóż nic więcej powiedzieć nie można.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

był taki jeden skrin co gosciu pisal do polaka ktory gral teemo " teemo put shrooms around nash" a ten to: "kamil co on pisze"

xD

Generalnie beka w c**j z polaczków, nigdy sie nie przyznaje a jak ktoś pyta skąd jestem to kłamie i to nie ma nic wspolnego z tym ze sie wstydze byc polakiem, po prostu jak sie dowiedza ze jestem polakiem to zaczna mnie wyzywac, a dlaczego? bo tak dziala nasza polska spolecznosc, jestesmy spierdolonymi zjebami bez mózgu :) i juz nie piszcie ze ja nie ja nie bo mowie ogolnie

Opublikowano

RIP inglisz tyle w temacie. I bought to po pierwsze ;C.

Nie uczą się angielskiego temu są takie zaległości. No cóż nic więcej powiedzieć nie można.

Sringlish. Polaków i tak to nie obchodzi, jak to odbierają anglicy. Pewnie myślą ,,Mama wchodzi do pokoju! Pokaże jej jak umiem angielski!"

Imo, najczęściej to dzieci, które zawsze z trudem przechodziły od klasy do klasy.

Wczoraj widziałem typa który napisał.

,,Kto PL?" a po chwili ,,Hey! Who are from PL?"

Spadamy na dno przez takich ;c

-------------------------------------------

Czy tylko ja mam 2 lose i 1 win only? Mój kumpel ma to samo... Przypominam, on jest w goldzie, nie gramy w duo.

((((((Rito zemści się za nie kupowanie RP)))))) ;c

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Zawsze mnie śmieszy jak cebulaki takie błędy robią  xD Podczas gry nawet się nie pucuje że jestem z Polski, cisnę cebulakowi po ang a ten połowy nie rozumie  B)

Opublikowano

Up dokładnie mam tak samo :)

Gimby nie umiejOM :D

PS . jeśli nawet nie znacie jak to napisać po angielsku wogóle się nie wypowiadajcie podzczas meczu   :D Jedynie ss mid / bot itp :D

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Up dokładnie mam tak samo :)

Gimby nie umiejOM :D

PS . jeśli nawet nie znacie jak to napisać po angielsku wogóle się nie wypowiadajcie podzczas meczu   :D Jedynie ss mid / bot itp :D

HAHAHAHA rzeczywiście, wogóle nie umieją. Czemu taki ktoś jest w redakcji

antyszymico

Witamy w Polsce. Kapitalistycznym kraju, zielonej wyspie XXI wieku w której pomimo przeminięcia czasów komunizmu w niektórych szkołach nadal językiem obcym jest rosyjski a angielski stanowi mniejszość. Eh.

Opublikowano

Wymagacie od Polaków znajomości angielskiego, jak oni polskim posługiwać się nie umieją?   :) :)

ja jak kogoś zwyzywam to takimi słówkami, że jest w stanie odpisać tylko f**k u idiot xD

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Mi aż wstyd jak widze akcje polaków i aktualnie zbieram na rename bo normalnie gdy się zobaczy jakiegoś nygusa to zaraz wyzywa od polaków, że gorsi itp, bo mu dziecko przyjdzie i zrujnuje gre, albo sam to zrobi :

xShCFOE.jpg

To taki Polaczek na rankedzie, co nam zjebał gre, bo junglować nie potrafił

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Ciekawi mnie jak odbiera to taki rodowity anglik, że ktoś napisał buyed, czy coś rozumie, czy nie ^_^

Rozumie bez problemu.

Błehehehe, zdarzają się Polacy, którzy nie umieją angielskiego. No normalnie beka życia, aż napiszę o tym na forum.

Wszyscy Polacy źli, tylko nie my tutaj. My to elita.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ale pieprzycie. Większość z was nawet nie utrzymała by konwersacji z obcokrajowcem przez 5 minut a wytykają innych.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Ale pieprzycie. Większość z was nawet nie utrzymała by konwersacji z obcokrajowcem przez 5 minut a wytykają innych.

Dokładnie! Polać mu! :D

Dzisiaj cały dzień lose.

Dlaczego? Only trolls. Miałem 10 gier dzisiaj. tylko w 2, był jakiś anglik, reszta pl.

Prawdopodobnie, to dlatego tak trollują, bo nigdy w czepe nie dostali od matki i myślą że im wszystko wolno..

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Po co używać jakiego kolwiek języka.. Lepiej puszczać znaki dymne ...

banner5.gif

Opublikowano

Co do "buyed" to prawdopodobnie Anglicy to i tak zrozumieją, co prawda nie brzmi to za ładnie nawet nie wiadomo jak to do końca wypowiedzieć. 

PS. Kilka miesięcy temu pisałem maturę, i jak miałbym wybierać to moim językiem obcym byłby  bardziej polski niż angielski, ale jakby nie popatrzeć poziom języków obcych w polskich szkołach jest niski... dlatego też potem wychodzi "buyed" 

mpcSygna.png

Opublikowano

Dokładnie! Polać mu! :D

Dzisiaj cały dzień lose.

Dlaczego? Only trolls. Miałem 10 gier dzisiaj. tylko w 2, był jakiś anglik, reszta pl.

Prawdopodobnie, to dlatego tak trollują, bo nigdy w czepe nie dostali od matki i myślą że im wszystko wolno..

A moze po prostu jestes gownem i nie umiesz wygrac gry w brazie? 

@topic

Co w tym dziwnego 50% polakow grajacych w lola tak pisze, codziennosc, mozna by bylo milion takich tematow zrobic. 

4zzt3n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...