Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 Nowe Mounty od Ventoria.pl

_Shaggy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

R

-

E

-

K

-

L

-

A

-

M

-

A

-

-

-

-

3345914087419771233118.png

Witam was po raz kolejny.

Postanowiłem wrzucić wam również moje mounty.

Oczywiście z petami wyszło na to,że je ukradłem,a to one zostały ukradzione mi :)

Wystarczy zobaczyć kiedy startowała Lastivia z tymi petami,a kiedy inne gówna.

Oto jak wyglądają:

4831214087831031233118.png 9127314087831031233118.png

Pobierz:

http://www17.zippyshare.com/v/84169626/file.html
https://mega.co.nz/#!2shRGBDK!DpAmMXG8Sys24qDsR7ygTbt-8lAq5cf9Hu1Z8SXsCIw

Scan:

https://www.virustotal.com/pl/file/0991501b7e5a3fb7bccd5814d9c733bea72ccda0e1910e3a701187f7ad2941b1/analysis/

Proszę o zdjęcie paru % :)

Opublikowano

A mnie tylko zastanawia czy TreeN o tym wie i czy nie ma nic przeciwko temu, że publikujesz modele które Ci sprzedał tylko po to by zbić % warn? Ogólnie modele mają zbyt przyjazną/cukierkową teksturę jak na grę Metin2. Powinna zostać lekko przerobiona by wpasować się w kolorystykę gry. Ale to oczywiście moje zdanie.

Opublikowano

A mnie tylko zastanawia czy TreeN o tym wie i czy nie ma nic przeciwko temu, że publikujesz modele które Ci sprzedał tylko po to by zbić % warn? Ogólnie modele mają zbyt przyjazną/cukierkową teksturę jak na grę Metin2. Powinna zostać lekko przerobiona by wpasować się w kolorystykę gry. Ale to oczywiście moje zdanie.

Nie wie.

Pisałem do niego jakiś czas temu na gg i nie odpisywał.

Jak będą jakieś problemy to usune.

Opublikowano

jak mu je sprzedał to w momencie przekazania pieniedzy wszystkie prawa należą do niego

b08825dabaa3.gif

Czyli jeżeli kupujesz przypuśćmy płyte CD jakiegoś wykonawcy, to masz prawa do danego utworu? xD

Modele średnie, szczerze mówiąc stare i nie wykonał ich TreeN z tego co mi wiadomo także zarobił na tobie hajs, ehe

Opublikowano

b08825dabaa3.gif

Czyli jeżeli kupujesz przypuśćmy płyte CD jakiegoś wykonawcy, to masz prawa do danego utworu? xD

Modele średnie, szczerze mówiąc stare i nie wykonał ich TreeN z tego co mi wiadomo także zarobił na tobie hajs, ehe

Jako pierwszy wykonał tream,a potem Keyto :)

Dodatkowo nie wykonał tylko wyexportował :)

Opublikowano

Jako pierwszy wykonał tream,a potem Keyto :)

Dodatkowo nie wykonał tylko wyexportował :)

Smiechlem psuedo specjalisci..

Zaba orginalnie wyexportowa przez jakiegos randoma a ta zwykle powiekszenie ktore wykonał Neuron który od 2 lat nie bawi się w metina bo miał serwer roku który nie wystartował bo mu nie dali.. Zastanów się co piszesz,lub nie pisz nic.

Treen cie wyeeebaaa na hajs i bardzo dobrze bo jak widzę twoje wypowiedzi na forum to mam ochotę iść się napić.

A ten pies jest na 95% exportem z 2013 roku przez jakiegoś Czecha,kiedyś na jego kanale na youtube widziałem tego psa + budę do niego oraz kota i wielką mysz więc nie piernicz głupot.

Opublikowano

Temat powinien zostać zamknięty, dlatego iż Autor ma bana :)

Nie doczytałem że autor ma bana tylko na 7 dni :)

Opublikowano

Ten buldog taki fajny piechol

Jednak to jest takie troszkę cukierkowe... No i pewno kradzież itp. ale na indyjskich forach macie to za free i to z rok temu xD

Opublikowano

Mounty nie są twoje, mam je od dawna na kompie.

Ja p******e zapytaj treena kolego.

2e34lds.jpg

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1309626-lastiviaeu-s2-start-011114r-1700-dedykmedium/

"Nie wmawiaj fałszywości bo zawsze jestem sobą
wyciągnę dłoń w twą stronę, mikrofon moją bronią
nawijam to co czuje i o tym co mnie boli
PFK ziom cytuje ludziom w głowach się pierdoli" - Malina

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...