Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plk][Fixed] Easymetin2 De 0.0.12.1108 - Naprawiony Błąd Z C++

andrzejt17

Ankieta dotycząca EasyMetin2 Bot PL Fixed  

112 użytkowników zagłosowało

1. 1. Testowa?e? moj? wersj? bota?

• Raczej, ?e tak.
    • Nie ale mam taki zamiar.
    • Nie i nie mam zamiaru.
  2. 2. Przesi?dziesz si? na t? wersje rezygnuj?c z poprzedniej?

• No ba :D
    • Nie, zostaje przy swojej.
  3. 3. Uwa?asz, ?e to dobra robota?

• Pewnie, tego trzeba by?o :)
    • Jest to jest, nie ma to nie ma :|
    • Niepotrzebnie to robi??? :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga! Pojjawił się temat w którym będe zamieszczał wersje bota na globale i ciągle je aktualizował. Ten temat już przestaje obsługiwać.

Wszystkich zapraszam do tego tematu.

Moderatora proszę o zamknięcie.

Witam wszystkich forumowiczów. Pragnę wam przedstawić znanego już wam ExpBota Easymetin2 Lonely DE 0.0.12.1108, który działa na Metin2PL. Odkąd pojawiła się ta wersja wprowadziłem do niej szereg poprawek. Bot ten aktualnie już jest w całości w języku polskim i pije automatycznie mikstury każdego rodzaju, czerwone jak i niebieskie. Zostało poprawione kilkanaście błędów w tłumaczeniu. W tej wersji naprawiłem też znany błąd związany z c++. Zmodyfikowanie pliku locale_pl dało też możliwość logowania się na 23 serwer, który był wcześniej niedostępny.

Download: (jeśli linki wygasły proszę pisać na PW)

Spolszczony bot 0.0.12.1108 [download] [skan]

Pliki locale_de i locale_pl [download] [skan]

Obejście [download] [skan]

Java Oracje (Sun Microsystems) [download from official site]

Microsoft .NET Framework 3.5 [download from official site]

Microsoft Windows Installer 4.5 [download from official site]

Instrukcja:

• Pobierz najnowszego klienta Metin2.

• Zainstaluj go, zaktualizuj go klientam i torrentem.

• Jeśli masz Windows Vista lub Windows Seven kliknij prawym przyciskiem myszy na pliku instakatora i wybierz właściwości. Przejdź do karty zgodność i ustaw tryb zgodności z Windows XP SP3. Poniżej zaznacz też opcje Uruchom ten program jako Administrator.

• Uruchom nowego metina i testowo zobacz, czy działa jak należy.

• Jeśli masz Windows Vista lub Windows Seven kliknij prawym przyciskiem myszy na pliku uruchomieniowym i wybierz właściwości. Przejdź do karty zgodność i ustaw tryb zgodności z Windows XP SP3. Poniżej zaznacz też opcje Uruchom ten program jako Administrator.

• Pobiedz i zainstaluj .NET Framework 3.5 jeśli masz system starszy niż Windows Seven.

• Jeśli podczas instalacji .NET Framework 3.5 wystąpi błąd pobierz i zainstaluj Windows Installer 4.5

• Pobierz i zainstaluj najnowszą wersję maszyny Java.

• Pobierz pliki locale_de i locale_pl.

• Wejdź do głównego katalogu gry Metin2\pack i usuń pliki locale_pl.eix, locale_pl.epk, locale_pl.addr.

• Rozpakuj pobrane pliki locale do katalogu głównego gry Metin2\pack i wklej wszystkie 6 plików locale. 3 locale_pl i 3 locale_de

• Zrób obejście do Metin2 lub je pobierz..

• Jeśli Twój antywirus wykrywa Ci to obejście jako wirusa to albo dodaj plik do wykluczeń albo napisz swoje. Ten plik jest zaufany. Jest to plik *.bat przekonwertowany na *.exe.

• Uruchom nowego metina i testowo zobacz, czy nazwy mikstur czerwonych i niebieskich są po niemiecku.

• Pobierz ExpBota EasyMetin2 Lonely.

• Rozpakuj go na dysk i uruchom plik EasyMetin2.

• Plik EasyMetin2 nie wymaga uruchamiania w trybie zgodności ani uprawnień administratora w systemach Windows XP i Windows Vista.

• W oknie logowania do bota nie zmieniaj żadnych ustawień.

• Kliknij zarejestruj i stwórz nowe konto lub zaloguj się na istniejące.

• Po zalogowaniu naciśnij uruchom grę i wskaż na dysku plik metin2client.bin z nowego metina.

• Pokaże się ekran logowania gry, zaloguj się i wybierz postać.

• Ukaże się Twoja postać i okno Bota. Okno można pokazać i ukryć klawiszem Home.

Jeśli wszystko zrobisz według instrukcji to program uruchomi się poprawnie. Jeśli mimo to program nie działa napisz na forum dokładnie w którym momencie, jaki komunikat się pojawia i jaki masz system. Możliwe też, że Twój antywirus bądź firewall blokuje EasyMetin2. W Takim wypadku czasowo wyłącz te zabezpieczenia i przetestuj czy zadziała. Jeśli tak i chciałbyś zmienić oprogramowanie do ochrony komputera - pisz na forum.

Informacje:

• Aby bot zapisywał swoje ustawienia i ustawienia postaci to podczas logowania do bota zaznacz, by zapamiętał login i hasło.

• Jeśli masz nadal problem z zapisywanymi ustawieniami przez bota to kliknij prawym przyciskiem myszy na folderze, w którym znajduje się bot i wybierz właściwości. Odznacz opcje tylko do odczytu i klinij ok, w okienku, które się pojawi zaznacz, by zastosował dla podfolderów i plików. tylko do odczytu.

• Nazwy mikstur czerwonych i niebieskich są w grze w języku niemieckim. Tak musi być, między innymi to przyczynia się do niewystępowania tego błędu. Mikstury rozpoznacie po niezmienionej ikonie jak i punktach, które przywraca.

• Jeśli chcesz by działało autologowanie kliknij wtyczkę pokazaną na 2 sreenie.

• Jeśli jakimś cudem nie możesz się zarejestrować to możesz się posłużyć tymi danymi. Login: MPCuser Hasło: qwerty

• Opcja automatycznego kupowania nie działa bo nie została naprawiona przez twórców.

• Jeśli Twój bot nie pije niebieskich mikstur zaznacz, żeby pił tylko niebieskie średnie a potem znów przełącz na wszystkie (ostatnia ikona) i od tej pory zacznie je pić.

Aktualizacje:

• Został naprawiony problem z zapamiętywaniem ustawień bota.

• Zostały naprawione błędy w spolszczeniu.

• Aktualna wersja modyfikacji to 1.5

Jeśli działa to nie bądź żyła i postaw plusika lub piąteczkę - to motywuje mnie do dalszej pracy! :)

Zapraszam również do wzięcia udziału w ankiecie, Twoje zdanie wiele znaczy!

Jeśli to możliwe proszę też o podpięcie i zdjęcie 10%. :P

Plik pobrano już prawie 250 razy!! Dziękuje wszystkim! :)

Jeśli nadal masz problem z uruchomieniem bota to zajrzyj do tego tematu!

Screeny ze spolszczenia:

(Pochodzą one z zamieszczonej wersji.)

img01.th.pngimg03.th.pngimg04.th.png

img03k.th.pngimg02r.th.pngimg01n.th.png

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzieki Andrzej za spolszczenie bocika - wyszla juz wersja 0.0.12.1110 w ktorej nie ma problemow z zapisywaniem ustawien i poprawiono blad wystepujacy na niektorych komputerach cytuje :

"Updates:

1."Sorking Assert failed" problem solved

2.Configuration save bug fixed"

żródlo - h**p://www.elitepvpers.de/forum/metin2-hacks-bots-cheats-exploits-macros/502664-release-easymetin2-lonely-de-version-released-levelbot.html

Sprawdzalem wersje niemiecką i smiga elegancko - bedziesz bral sie za spolszczenie ? Bylo by milo :) Pozdro

Opublikowano

Witam

Mam problem z tym botem, poniewaz mam windowsa 7 i po właczeniu sie zbotowanego metina wyskakuje mi komunikat Program Metin2 przestał działac HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Andrzej (jeśli mogę tak do ciebie się zwracać ) to spoko gościu jesteś nie mam żadnych zastrzeżeń co do bota i naprawiłeś ten błąd z c++

ZA TO WIELKIE THX !!!!

6+

sygna1.png
Weteran
Opublikowano

Wszystko by było dobrze gdyby bot sam się logował...i tutaj prośba do autora , gdyż nieco starsza wersja potrafiła się sama zalogować po kicku, a to nie potrafi.Czy możesz tą opcje przywrócić? Myślę że nie tylko ja jej potrzebuje.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Witam

Mam problem z tym botem, poniewaz mam windowsa 7 i po właczeniu sie zbotowanego metina wyskakuje mi komunikat Program Metin2 przestał działac HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ODPOWIEDZCIE PLEASE

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Można by było login i hasło? Nie zapamiętuję w tej versji, przynajmniej startowo a z starszej wersji nie można skopiować passów :)

3f0322152d.png

Scorpion to ja (burning-brushes.pl) ;P

Jack'u Sparrow'ie, czy lękasz się śmierci?!?! - Davy Jones

Kapitanie, Jacku Sparrowie, i nawet niewiesz jak. - Kpt. Jack Sparrow.

Tekst którego mogę słuchać latami xD.

NIE ZALEŻY MI NA TYCH DUPNYCH PLUSACH CZY MINUSACH KROPKA.

Opublikowano

A przyciąganie potworów jest poprawione? W US. bardziej opłaca się samemu lurować niż z włączoną opcją attract monsters. Wersja 0.6 coś tam miała boskie przyciąganie, szkoda, że nie chodzi;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam

Mam problem z tym botem, poniewaz mam windowsa 7 i po właczeniu sie zbotowanego metina wyskakuje mi komunikat Program Metin2 przestał działac HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ustaw zgodność XP

ca1ek.png

userbaraj.png

sygnau.gif

userbar813526.gif

2526571.png

^Kliknij.Najlepsza gra online^

Chiński expbot <<-- klik

Prawdziwy spammer:

sygnap.png

Opublikowano

Poda ktoś passy do tego bota? Prosze :P Reje nie działa ;P

3f0322152d.png

Opublikowano

Mi działa zajebiście świetna robota jak zwykle i w końcu nie ma tego błędu z c++ Plusik leci

Opublikowano

No na prawdę, kawał dobrej roboty. Ładnie przetłumaczone jak na razie wszystko działa. + Poleciał ;))

Edit: Ale mam problem! Jak mnie kicknie to się nie loguje, idzie to gdzieś ustawić czy coś?

S.5 Warrior 67 Mental OFF

s19 Warrior 61+ Body zabanowany OFF

s19 Sura 70lv+ ON

Opublikowano

a mógł byś coś zrobić żeby po wyłączenie i właczeniu programu logowanie na postać zostało ?

To można samemu zrobić. W tym miejscu kliknij wtyczkę. xKenYx to samo.

Dzieki Andrzej za spolszczenie bocika - wyszla juz wersja 0.0.12.1110 w ktorej nie ma problemow z zapisywaniem ustawien i poprawiono blad wystepujacy na niektorych komputerach cytuje :

"Updates:

1."Sorking Assert failed" problem solved

2.Configuration save bug fixed"

żródlo - h**p://www.elitepvpers.de/forum/metin2-hacks-bots-cheats-exploits-macros/502664-release-easymetin2-lonely-de-version-released-levelbot.html

Sprawdzalem wersje niemiecką i smiga elegancko - bedziesz bral sie za spolszczenie ? Bylo by milo :) Pozdro

Ja też ją sprawdzałem i kicka na zminimalizowanym częściej niż na tej. Oni naprawili te błędy, które mi się nigdy nie przydarzyły :D Jeśli chcecie to mogę ją spolszczyć no i wyleczyć z c++ bo tego zjeby nie naprawili xD

Ej mam pytanko miałbyś expbota do US?? Jeśli tak podaj dam +

Jeśli będą chętni to może spolszcze.

Witam

Skopiuj nowe locale_pl i locale_de, skopiuj bota na dysk inny, niż systemowy. Uruchom go w trybie zgodności. Też mam win7 i mi śmiga aż miło :)

Andrzej (jeśli mogę tak do ciebie się zwracać ) to spoko gościu jesteś nie mam żadnych zastrzeżeń co do bota i naprawiłeś ten błąd z c++

ZA TO WIELKIE THX !!!!

6+

Jak chcesz to się tak zwracaj :P Byłoby wręcz łatwiej i wgl :D

Wszystko by było dobrze gdyby bot sam się logował...i tutaj prośba do autora , gdyż nieco starsza wersja potrafiła się sama zalogować po kicku, a to nie potrafi.Czy możesz tą opcje przywrócić? Myślę że nie tylko ja jej potrzebuje.

Luruje. W ustawieniach lurowania zaznacz pierwszą ikonkę. Sam chciałbym, żeby lurowało jak w 0.0.6 ale nie ja tego bota pisałem więc nie wiem jak to zrobić Może mi się kiedyś uda? Ta standardowa w tej wersji nie jest zła :)

Nie wiem czemu ale ja nadal mam bląd c++ ale i tak +dla ciebie

Zaktualizuj locale_pl i locale_de:)

Można by było login i hasło? Nie zapamiętuję w tej versji, przynajmniej startowo a z starszej wersji nie można skopiować passów :)

Zapamiętuje, kliknij po prostu, żeby zapamiętał. Możliwe też, że masz nałożone ograniczenia na folder dlatego nie może zapisać plików. Odznacz 'tylko do odczytu'.

A przyciąganie potworów jest poprawione? W US. bardziej opłaca się samemu lurować niż z włączoną opcją attract monsters. Wersja 0.6 coś tam miała boskie przyciąganie, szkoda, że nie chodzi;/

Przyciągane jest dokłądnie takie same jak w normalnej, niemieckiej wersji. Nie ja jestem tego autorem więc ja się tym nie zajmuje. Może kiedyś?

Poda ktoś passy do tego bota? Prosze :P Reje nie działa ;P

Rejestracja działa :) Ale jak komuś nie śmiga to zaraz podam ogóle pasy. Niech tylko jakiś burak napisze, że okradnę mu konto etc to wstanę z tego krzesła i mu nim trzasnę.

Opublikowano

Sorki ale mi nie działa rejestracja, pisze client sand fail czy coś w tym stylu :D. Niewiem co zrobić z tym fantem ;P

3f0322152d.png

Opublikowano

Zaraz podam pasy alternatywne.

===EDIT===

Rejestracja działa ziomki. Przed chwilą stworzyłem alternatywne konto i zarejestrowałem się pomyślnie. Jeśli pobierzesz bota to nie zmieniaj niczego w jego opcjach w okienku logowania! Ma być jak jest.

Alternatywne passy znajdziecie w pierwszym poście.

Opublikowano

Sorki ale mi nie działa rejestracja, pisze client sand fail czy coś w tym stylu :D. Niewiem co zrobić z tym fantem ;P

MAM TAK SAMO

aLBO JAK WPISUJE PASSY OKNO LOGOWANIA DO BOTA SIĘ ZAWIESZ SYSTEM TO Xp sp2 netfamewrok 3.5 n starszej wersi normalnie loguje a na tej nie ;/

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

No nie wiem, mi nie działa :D ... a przy okazji ... jak sprawdzić moją wersje netframeworka na windows 7? xD

3f0322152d.png

Opublikowano

No nie wiem, mi nie działa :D ... a przy okazji ... jak sprawdzić moją wersje netframeworka na windows 7? xD

Na Win7 już jest wbudowany 3.5.

Opublikowano

Bleh, logowanie to samo oO. Kurde nie pogram sobie bez błędu, będę musiał stać przy kompie xD. A nie da się np. Jakoś te pliki przekopiować, żeby działały z tą normalną wersją a nie było błędu c++?

3f0322152d.png

Opublikowano

Bleh, logowanie to samo oO. Kurde nie pogram sobie bez błędu, będę musiał stać przy kompie xD. A nie da się np. Jakoś te pliki przekopiować, żeby działały z tą normalną wersją a nie było błędu c++?

Kurde! Żeby nie było błędy musisz jeszcze zaktualizować locale_pl! A jak masz nadal to nie odpalaj metina przez klienta tylko przez obejście!!

Kuźwa ludzie czytajcie posty DO KOŃCA!! ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...