Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plk][Fixed] Easymetin2 De 0.0.12.1108 - Naprawiony Błąd Z C++

andrzejt17

Ankieta dotycząca EasyMetin2 Bot PL Fixed  

112 użytkowników zagłosowało

1. 1. Testowa?e? moj? wersj? bota?

• Raczej, ?e tak.
    • Nie ale mam taki zamiar.
    • Nie i nie mam zamiaru.
  2. 2. Przesi?dziesz si? na t? wersje rezygnuj?c z poprzedniej?

• No ba :D
    • Nie, zostaje przy swojej.
  3. 3. Uwa?asz, ?e to dobra robota?

• Pewnie, tego trzeba by?o :)
    • Jest to jest, nie ma to nie ma :|
    • Niepotrzebnie to robi??? :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc, miszczuniu ty mój (oO). Poprostu dzisiaj normalnie mogłem się zarejestrować itd. xD

3f0322152d.png

Scorpion to ja (burning-brushes.pl) ;P

Jack'u Sparrow'ie, czy lękasz się śmierci?!?! - Davy Jones

Kapitanie, Jacku Sparrowie, i nawet niewiesz jak. - Kpt. Jack Sparrow.

Tekst którego mogę słuchać latami xD.

NIE ZALEŻY MI NA TYCH DUPNYCH PLUSACH CZY MINUSACH KROPKA.

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

[GG]: 19478945

!!!! PIsz SZYbko bo chcę dziś na noc zostawić :(

A masz STEAM?? ::

Mój SEAM; XonI

PMK3yt4.png

Opublikowano

Dzięki gościu, dzięki tam ludziom jak andrzej ten dział będzie żyć :)

WIELKI + i 5

PMK3yt4.png

Opublikowano

Nie mogę włączyć pobierania net frameworka nie włącza się strona Microsoftu.Dajcie link do pobrania nie z tej stronki

Opublikowano

Po kliknięciu w mój link powinno od razu sie pokazać okno pobierania. Jeśli nie to odpal w innej przeglądarce www.

Dzięki gościu, dzięki tam ludziom jak andrzej ten dział będzie żyć :)

WIELKI + i 5

Cieszę się bardzo :)

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

andrzej, ty sobie tak olewasz ludzi którzy Ci poprostu nie podziękują bo nie mają za co? Prosze Cię...

"@MasterDevil - powiedz miszczyniu co zrobiłęś, ze Ci działa? Może innym to też się przyda." Miszcyniu kochany, poprostu zadziałała rejestracja, jak to się mówi, "nie pomogą radź sobie sam" ;). Poprostu wydaje mi się, że jesteś żałosny. Gdy ktoś nawbija ci 5 i +, jesteś happy i kochasz go nad życie. Lecz jeżeli przykładowo ja mam (miałem) problem, to nie pomożesz bo nie wiesz jak a całą sprawę olejesz... po za tym co to za tekst, jak masz coś do mojej osoby to to powiedz, nikt Cię nie zmusza ale dorośnij... życie jest brutalne i ma wiele przeszkód, każdy każdemu powinien pomóc je rozwiązać. Lecz u Ciebie działa to na zasadzie. Działa Ci : Kocham Cię daj +++++ Nie działa: Nie mogę pomóc... o miszczyniu ty muj wes nam powiedz jak ty to zrobilessss??????...

;)

Nie mam nic do Ciebie, ale jak ty Bogu tak Bóg Tobie oO

3f0322152d.png

Opublikowano

Ja tylko dodam, że to w 99% nie jego bot xD.

3f0322152d.png

Opublikowano

Ty masz jakiś problem do mojej osoby? Jeśli tak po peszek, nikt Ci nie każe pobierać i wchodzić na moje wstawki a tym bardziej czytać moich postów. Ponadto jeśli jest jakiś problem z moją aplikacją to staram się go rozwiązać na moich konfiguracjach a na Twój problem nie potrafiłem pomóc bo nie był on z winy moich modyfikacji. W błędzie jesteś, że "kocham ich ponad życie" ale cieszę się, że wszystko ogaręli i sami próbowali, a nie jak spora część ludzi pobiera, nie doczyta i sie rzuca. Dodatkowo chłopcze mogę Ci powiedzieć, że to ja mogę rzec do Ciebie "dorośnij" bo nie dość, ze jesteś nie ogarnięty umysłowo to jeszcze jest między nami ok 6 lat różnicy. Wcale nie olewam ludzi potrzebujących pomocy. Jeśli widzę, ze ktoś się naprawdę stara i nie pomaga mu moja instrukcja wtedy biorę od niego gg i piszę z nim jak zażegnać problem. Jak na razie pomogłem pięciu na pięć osób z którymi pisałem więc nie zarzucaj mi czegoś, co jest nieprawdą. Z resztą jak któraś z osób, której pomogłem poza forum zobaczy ten wpis to może napisze, że pomogłem. Piszę ludziom, żeby opisali jak coś naprawili bo nie jestem w stanie stworzyć wszystkich możliwych sytuacji i rozwiązań do nich, jak byś był taki mądry to byś wiedział jakie to trudne. Wymaga to wiele czasu a ja nie tylko siedzę przed kompem. Powiem Ci jeszcze, że jak komuś pomogę to nie piszę 'daj +' itp - jak byś mądralko czytał ze zrozumieniem moje posty to byś widział.

PS Jeśli życie jest dla Ciebie brutalne i pełne przeszkód to współczuję Ci, Twoim znajomym i rodzinie - szczerze. Jeśli nadal chcesz wywlekać jakieś swoje problemy i rozterki to nie pisz już więcej pod moim adresem. Dziwne, ze tylko Ty masz taki "problem" ze mną...

Ja tylko dodam, że to w 99% nie jego bot xD.

Oczywiście, ze nie mój ale włożyłem w niego wiele pracy. Jesteś cwaniak? To rusz muzgownicą i zrób coś równie dobrego a nie potrafisz tylko narzekać i mleć ozorem.

Opublikowano

Czytając to co ty tu piszesz i starasz się mi to wjebać (sorry za wyrażenie ;D) na siłe, to aż nie wiem czy się śmiać czy płakać ;)

Nie chciałem tak myśleć ale musze i niestety tak mi właśnie udowodniłeś...to jest żałosne :)

Ty masz jakiś problem do mojej osoby? Gdzieś ja to napisałem? Jeśli tak po peszek, nikt Ci nie każe pobierać i wchodzić na moje wstawki a tym bardziej czytać moich postów Jasne, że tak mimo tu publikujesz je dla wszystkich czy wyznaczysz black list na którą wchodzą zasłużone osoby?. Ponadto jeśli jest jakiś problem z moją aplikacją to staram się go rozwiązać na moich konfiguracjach a na Twój problem nie potrafiłem pomóc bo nie był on z winy moich modyfikacji Przecież to rozumiem, lecz naprawdę za trudno jest powiedzieć, że nie jesteś w stanie mi pomóc, miszczu jak to mówisz, weś się ogranij i zastanów się co robisz i co piszesz za nim to zrobisz i to napiszesz ;). W błędzie jesteś, że "kocham ich ponad życie" ale cieszę się, że wszystko ogaręli i sami próbowali, a nie jak spora część ludzi pobiera, nie doczyta i sie rzuca Czegoś nie doczytałem? Coś mi na to więcej poradziłeś, że się "rzucałem"? przetłumacze sobie, że to rzucanie znaczy tyle co skakanie tobie do gardła iż nie działa mi modyfikacja. Jakoś w tym twoim "poradniku", w którym jeżeli nic nie zadziała to problem jest nierozwiązalny, to mam się spławiać bo coś robie źle i nie zwracam na Twoje sugestie uwagi. Dodatkowo chłopcze mogę Ci powiedzieć, że to ja mogę rzec do Ciebie "dorośnij" bo nie dość, ze jesteś nie ogarnięty umysłowo to jeszcze jest między nami ok 6 lat różnicy Uuuu w takim sensie idź do psychiatry bo to już jest mocne oskarżenie mój panie, ale zachowam poziom oO...a dla Twojej wiadomości, przykładowo - jeden moderator dał sobie 100 lat życia... liczba znaczy wszystko. Dobry morał ale nie prawdziwy. . Wcale nie olewam ludzi potrzebujących pomocy. Świetnie, ja zrobiłem coś nie tak? Wkurwiałem Cię albo prosiłem o zbyt wiele? Taa no pewnie, ty się znasz najlepiej ;D Jeśli widzę, ze ktoś się naprawdę stara i nie pomaga mu moja instrukcja wtedy biorę od niego gg i piszę z nim jak zażegnać problem. Bronisz się niezawodnym GG nie? To jest wyjątkowo ciekawe, dziwne, że mi za czuja nie pomogłeś, pw nie odpisywałeś bardzo często (Nie mówie, że zawsze), a o GG to ty pewnie byś nie wspomniał ;) Jak na razie pomogłem pięciu na pięć osób z którymi pisałem więc nie zarzucaj mi czegoś, co jest nieprawdą.Tak z wszystkimi.... którzy rzucili się z prośbą o pomoc na GG, reszta to strata czasu, i tak nic nie poradzisz ;P Z resztą jak któraś z osób, której pomogłem poza forum zobaczy ten wpis to może napisze, że pomogłem.Nie mówie, że nie, wielu osobą pomogłeś, lecz tylko z niektórymi, prosiłem normalnie o pomoc a dostaje idiotyczne odzywki, weś się nad sobą zastanów człowieku. Piszę ludziom, żeby opisali jak coś naprawili bo nie jestem w stanie stworzyć wszystkich możliwych sytuacji i rozwiązań do nich, jak byś był taki mądry to byś wiedział jakie to trudne. To nie wystarczy napisać "Cześć słuchaj możesz wytłumaczyć jak rozwiązałeś problem dla innych userów?" To nie takie trudne wierz mi. A swój post napisałem tylko dla tych, którzy byli by ciekawi ;) A i głupi nie jestem, wierz mi na słowo Einsteinie ;P. Ja bardzo chętnie pomogę, ale wymagam coś w zamian...kultury? Wymaga to wiele czasu a ja nie tylko siedzę przed kompem. To również rozumiem wymagam jedynie minuty czasu na odpisanie pw i troszeczkę chęci, dla czegoś co nie jest prowadzone prościutko po twojej instrukcji Powiem Ci jeszcze, że jak komuś pomogę to nie piszę 'daj +' itp - jak byś mądralko czytał ze zrozumieniem moje posty to byś widział. Ahh to Cię motywuję, rozumiem, ale w takim razie dajesz do zrozumienia, że jeżeli ktoś Ci tych + nie daje to nie masz chęci i zapału do dalszej pracy ;). Dzięki, mądralka bardzo mi pochlebia ;) Głuptasku oO

PS Jeśli życie jest dla Ciebie brutalne i pełne przeszkód to współczuję Ci, Twoim znajomym i rodzinie - szczerze. Jeśli nadal chcesz wywlekać jakieś swoje problemy i rozterki to nie pisz już więcej pod moim adresem. Dziwne, ze tylko Ty masz taki "problem" ze mną...

Wierz mi, może jeszcze tego nie poznałeś, ale życie takie właśnie jest. Zakręcone i kręte. Wspólczujesz im czego? Bo twój wpis tutaj jest bardzo nie na miejscu, i mnie zwyczajnie obrażasz. Kim ty jesteś bałwanie żebyś mi do rodziny skakał? Jaki problem? Opinie kolego, opinie.

Z twojego postu wyczytałem, że poprostu nie jesteś w stanie myśleć racjonalnie, i napewno nie myślisz zanim coś napiszesz. Polecam psychiatrę w Inowrocławiu, dobry koleś.

Nie mniej ten post mnie rozśmieszył, Good One.

3f0322152d.png

Opublikowano

Boże, widzisz i nie grzmisz. Ty w ogóle to o co Ci łazi? Co chcesz pokazać? Jaki to Ty jesteś zarozumiały i wyszczekany? Powiem Ci, że wcale nie mam ochoty na dalszą konwersacje z Tobą bo do Ciebie nie docierają proste rzeczy. Zapewne musiałeś korzystać z usług tego psychiatry i jak widac po efektach za świetny to on nie jest. Ponadto nie umiesz czytać ze zrozumieniem? Jeśli nie to wybierz się do jakieś lepszej szkoły lub nadrób zaległości. Co Ty mi tu pierdolisz, że nie odpisywałem na PW? Myślisz, że ja 24 siedzę na kompie? To się grubo mylisz - odpisywałem jak tylko mogłem i czas na to pozwolił. Tak Cię to boli, że nie potrafiłem pomóc w Twoim problemie? No cóż, nic na to nie poradzę...W ogóle na chuj do mnie piszesz? Jeśli Ci nie pasuje coś to jak wspomniałem - won z mojego topicu i tyle. Zawsze się znajdzie jakiś burak, któremu coś nie pasuje. Dziwne, że na tym forum tylko Ty masz do mnie jakieś wonty. Wyobraź sobie znawco życia, że wszystko ma swoje granice - moja cierpliwość również. Ile Ty dzieciaku masz w ogóle lat? Co chcesz osiągnąć przez takie swoje bezsensowne i do niczego nie prowadzące pieprzenie? Sorry za tak prosty język ale do Ciebie nie dociera takim, jakim się posługuje. Nie wiem czy słyszałeś takie powiedzenie: Ta krowa co dużo muczy mało mleka daje. Rozumiesz je? To teraz ustosunkuj się doń poprawnie. A, jeszcze dco do rodziny. Obraziłem ją? NIE! Wiec o chuj Ci chodzi? Wiesz co to współczucie? Jeśli to jest dla Ciebie obelga to pozdro!

Proszę, nie pisz już więcej bo i tak już Ci nie odpisze oraz i tak nie osiągniesz tego co chciałeś. Zamknij teraz kartę z tym tematem i zastanów się nad sobą. Omijaj też ten temat z daleka. Swoją drogo to też nie jest czas i miejsce na takie wywłoki. A teraz Zegnam! ;]

Opublikowano

Odpowiem Ci krótko. Ja skończyłem. Człowieku, weś się zastanów, co Ci dolega, pójdź do tego psychiatry, puknij się w łeb i wejdź na forum. Nie mój poziom, a zniżać się nie będę.

A co do rodzinki;). Akurat jestem na tyle wyszczekany i rozpieszczony, że potrafię walczyć o swoje i nie dam się tak poniewierać jak i moich rodziców ;). A właśnie, zastanów się w jakich okolicznościach używa się słowa "współczuć" i zacznij go używać

Powodzenia w życiu.

I nie myśl sobie, że ustąpiłem. Wymieniliśmy swoje opinie i na tym skończymy ;)

3f0322152d.png

Opublikowano

witam mam problem gdy wchodzę do gry przez tego bota to pisze ze program przestał działać mam win7 dawałem przez xp skopiowałem odnowa locale co jest

Opublikowano

Siema mam pytanie czy można zanaczyć większy teren niż 100 ?

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

witam mam problem gdy wchodzę do gry przez tego bota to pisze ze program przestał działać mam win7 dawałem przez xp skopiowałem odnowa locale co jest

Masz locale De i PL ? Jeśli tak to zainstaluj to.

Siema mam pytanie czy można zanaczyć większy teren niż 100 ?

Nie, niemożna.

Do wszystkich, którzy mają nadal nie rozwiązane problemy z instalacją bota. Tutaj znajdziecie dokładną instrukcje wraz z obrazkami pod każdą wersję systemu.

Opublikowano

Witam, mam pytanie, macie może jakiś sposób na odpalenie np. w 3 metinach 3x MH ?

Bo jak wiadomo otwierając kolejne MH wykrywaja one tylko tego metina który jest otwarty jako 1.

bardzo prosze o pomoc :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Niestety póki co nie ma czegoś takiego ale pracuje nad pewnym sposobem :)

Opublikowano

Nie Ty jeden :P Thx.

MOGĘ PROSIĆ MODERATORA O PRZECZYSZCZENIE TEMATU??

Opublikowano

Mam Windowsa 7

Gdy już jest przy handlarce i bot chce kupić poty to wywala

"program przestał działać"

Co mam zrobić?

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Mam Windowsa 7

Gdy już jest przy handlarce i bot chce kupić poty to wywala

"program przestał działać"

Co mam zrobić?

Wejdź tutaj i przeczytaj ostatni punkt w dziale problemów z użytkowaniem.

Opublikowano

A wiec przeczytałem dokładnie instrukcje i potem wszystkie posty:) widzę że są tu rozgarnięci ludzie (nie licząc niektórych np. MasterDevil ale pomińmy to)

Zainstalowałem NET 3.5 Jave te spolszczenie, bo wcześniej miałem Uk a potem De i ciągle jak włączałem Metka pojawiał sie ten bład http://photos.nasza-klasa.pl/382558/56/other/std/b231829000.jpeg po czym dawałem ignoruj kilka razy i muzyczka gra ekran nie drgnie. Bo zainstalowaniu Twojego spolszczenia jest to samo.. Oczywiście pozmieniałem pliki Local i mam obejście... tzn. na początku miałem kłopot bo nie wiedziałem jak zrobić by bot odpalał obejście a nie normalny plik. wiec nazwe tego obejścia zamieniłem na metin2 i zamieniłem z tym w folderze metin, od tej pory bot włączał sie przez obejście.. jednak ten błąd nadal jest. Co to zgodności systemu.. Nie mogę kliknąć Xp servis pack 3 mimo że mam Xp Servis pack 3 tzn mam windowsa DT ale on jest robiony na tej podstawie Dzwoniłem do informatyka który zrobił tego windowsa i powiedział że jak tam w zgodności Windows 2000 to bedzie to chulało tak samo.. wiec to najprawdopodobniej nie jest ten problem.. Może w config trzeba zmienić jakieś ustawienia.. chociaż próbowałem i na windows mode i na full screen. Pomóżcie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...