Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Plk][Fixed] Easymetin2 De 0.0.12.1108 - Naprawiony Błąd Z C++

andrzejt17

Ankieta dotycząca EasyMetin2 Bot PL Fixed  

112 użytkowników zagłosowało

1. 1. Testowa?e? moj? wersj? bota?

• Raczej, ?e tak.
    • Nie ale mam taki zamiar.
    • Nie i nie mam zamiaru.
  2. 2. Przesi?dziesz si? na t? wersje rezygnuj?c z poprzedniej?

• No ba :D
    • Nie, zostaje przy swojej.
  3. 3. Uwa?asz, ?e to dobra robota?

• Pewnie, tego trzeba by?o :)
    • Jest to jest, nie ma to nie ma :|
    • Niepotrzebnie to robi??? :(

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam takie pytanie że nie pije mi w ogóle potek czerwonych ŻADNYCH. Wczoraj all mi działało, a dzisiaj tak samo ustawiam i nic. I tak samo biore w zaopatrzeniu naciskam tam na Czerwone potki Duże 0, leci do handlary klika mi na nią i się all zawiesza. Proszę o szybkie odpowiedzi ;p

Nie spamuje i jestem nowy(mam mało postów)

Opublikowano

sorka Andrzej ale nic ukrywać nie będe, mam 13 lat i sprawy tego typu mnie po prosu przerastają... Może i jestem dzieckiem , nic na to nie poradze ale gdybyś mógł mieć choć trochę do mnie cierpliwości i wyrozumiałości, mógłbyś mi pomóc . Dlatego proszę Cię o to abyś napisał mi na gg 921116. Z góry dziękuję. ;)

Nie spamuje i jestem nowy(mam mało postów)

Opublikowano

Mam Vistę, bot expi dobrze, jednak sporadycznie włącza się przy logowaniu na postać. Najczęściej po zalogowaniu nic się nie dzieje,bot się "wczytuje", chociaż postać dawno jest w grze.

Opublikowano

Temat już przestaje obsługiwać xD Proszę przeczytać piewszy post. Moderatora proszę o zamknięcie.

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

Temat już przestaje obsługiwać xD Proszę przeczytać piewszy post. Moderatora proszę o zamknięcie.

Witam mam windows Xp sciągnołem bota pliki locale wrzuciłem pliki locale do folderu pack.Uruchamiam Easymetin2 i gdy daje uruchom gre do pisze cały czas "uruchamianie gry czekaj" i nic sei nie robi.

powiedzcie co jeszcze musze zrobic <_<

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam mam windows Xp sciągnołem bota pliki locale wrzuciłem pliki locale do folderu pack.Uruchamiam Easymetin2 i gdy daje uruchom gre do pisze cały czas "uruchamianie gry czekaj" i nic sei nie robi.

powiedzcie co jeszcze musze zrobic <_<

Po pierwsze kup sobie jakiś słownik ortograficzny....

Jeżeli masz problem to po prostu przejrzyj dokładnie pierwszy post w tym temacie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Uczeń
Opublikowano

witam , co trzeba zrobic zeby dzialaly skile, u mnie w momencie wybrania profesji i przydzieleniu pkt gra sie wywala a ponowne uruchomienie jej konczy sie zalogowaniem i zamrozeniem obrazu ?

poprosze o podpowiedz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...