Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowe npc ~VentoriaPL~

XYarts

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

LOL, niezłe.. pasują do metina, oby więcej ''takich'' nowości. :D 

Jaki to będzie typ serwera i kiedy jakaś przewidywana data startu?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Nie dałem rady wyjebać? Phah zapomniałem kretovsky ma dziurę w stronie która sama powoduje to że nie działa haha xD weź idź się powieś koleś.. bo śmieszmy jesteś :D I to nie ja ;3 + pozdrawiam dejmiena aka hakiera i cb osobiście bo dajecie tyle powodów do polewu z was że to masakra :D + pozdrawiam zabezpieczenia :D XDDDDDD ogierze ;]

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Nie dałem rady wyjebać? Phah zapomniałem kretovsky ma dziurę w stronie która sama powoduje to że nie działa haha xD weź idź się powieś koleś.. bo śmieszmy jesteś :D I to nie ja ;3 + pozdrawiam dejmiena aka hakiera i cb osobiście bo dajecie tyle powodów do polewu z was że to masakra :D + pozdrawiam zabezpieczenia :D XDDDDDD ogierze ;]

Oky.

Teraz łap perma za groźbę atakiem ddos.

Rusz te zabezpieczenia to ci nobla dam :)

Logowanie padło misiu i nic więcej.

@ F5

Opublikowano

Straszeniem? !!!!! Ja cię nie straszę i nie straszyłem broń boże mówię , że to nie ja ;3 tylko się z cb śmieje wiesz? ;3 Powiedz mi w którym poście cię straszę ^^

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Straszeniem? !!!!! Ja cię nie straszę i nie straszyłem broń boże mówię , że to nie ja ;3 tylko się z cb śmieje wiesz? ;3 Powiedz mi w którym poście cię straszę ^^

koles ja nie wiem ty jakies kompleksy masz czy jak ? dziecko z patologicznej rodziny próbuje udowodnic kim nie jest totalny idiotyzm.Pewnie sam robil jakis gownoserwer i mu nie wyszedl to musi sie wyzyc ;x

asd

Opublikowano

Haha patologia? :D Niech lepiej się pochwali shaggy co ma na buzi to jest patologia xD  Nie wyżywam się tylko piszę bo shaggy to taki aka technik hakiero hakier wiesz? I kogo on nie zna i co inni mu nie robią powiem tak [lo**] bo każdy się z niego śmieje tym bardziej Endymion ;] Nie będę pisał o 100 innych osobach do których także skakał z Dejmienem w roli głównej.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Te npc wyglądają jak ze średniowiecza... Nie mówię, że to jest brzydkie, ale jest utrzymane w innym klimacie niż Metin. Jeśli dodatkowo będą przerobione obiekty w mieście to będzie to lepiej wyglądało. 

Pozdro :)

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...