Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Last Chaos] Nowości w świecie hacków

Vienio92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano przedstawiam wam nowy hack do lc 

Ten hack pozwala nam do nieomal do wszystkiego Między innymi do : Powtarzania tych samych qwestów./ Teleportacji / Ulepszania setów i wepów na jaki sie chce +++ / Wiele wiele innych których jeszcze do końca sam nie odkryłem :D 

Niestety hack jest płatny 25$ USA Paypal 

Przedstawiam filmik :D 

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Słyszałam o tym już. Chciałabym widzieć, jak to rzeczywiście działa w praktyce.

Oj działa, na pewno, bo to Warmonger. Ogólnie hack to w pewnym rodzaju przełom. ;)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Podejrzewam (z questami to wiem na pewno, z tym respem podejrzewam, że te), że to samo można osiągnąć bazując na programie wysyłającym pakiety, i w dodatku za darmo.

Z tymi plusami ekwipunku bym się raczej kłóciła, możliwe, że jest to jedynie efekt wizualny bo żeby coś takiego faktycznie osiągnąć to trzeba to zapisać w bazie, a do bazy ten program raczej dostępu nie ma. 

Opublikowano

Słyszałam o tym już. Chciałabym widzieć, jak to rzeczywiście działa w praktyce.

To jest stworzone na bazie wpe. A co do ulepszania eq na niewiadomy + to niestety ale tak to nie działa :)

Opublikowano

Tak jak Bloody napisał, jest to zrobione na podstawie WPE, jeśli ktoś nie ogarnia tak prostego programu jak WPE to nie wiem po co miałby kupować licencje do uproszczonego programu jakim jest LCPE skoro i tak nie wiedziałby jak to wykorzystać... 

Opublikowano

ale prawda jest taka ze  tym programem  mozna wiele zrobic :D

a ludzie ktorzy nie ogarniaja to przy takim latwiutkim juz troche to ogarna ;p

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • Aive zmienił(a) tytuł na [Last Chaos] Nowości w świecie hacków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...