Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Włazic :P

hitma12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko all jest taka sprawa czy CA jest takie jak warrock bo po ss cos mi sie wydaje ze jest podobne nigdy nie gralem to nie wiem jaka ta giera jest posze o wyrozumialosc z gory thx oraz beda + i * :P

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Nie tylko lepsza grafa.. ale jest wiecej modow na mapach, wiecej broni ktore mozna kupic zalezy jaki ma sie lvl a nie tak jak w WarRock,.. ze premium trzeba miec zeby kupic..FAMASA.

Nie ma tutaj tez pojazdow jakw wr ale nie jest tak zle. Dla mnie combat jest bardziej wciagajacy niz warrock.

PEACE

Opublikowano

gram w obydwie gry od jakiegoś czasu i obydwie mają swoje plusy. ca plusuje grafą, broniami i ich tuningiem, ale wr plusuje rolami, samochodami, dużymi mapami, i ma mniejsze lagi, bo w ca nie ma takich jak w wr, tylko postać cofa jak się złapie laga i to jest trochę wkurzające. ale myślę, że i tobie się ca spodoba;)

a i w ca zbytnio nie gra się na skilla i nie ma żadnych roli(więc żadnych bunnychopów i 360)...

Opublikowano

O tak.. w Combacie lagi to jest jeden duzy minus. Jesli mowa o duzych mapach..

w ca bedzie new mapa... jak widac bylo na filmiku nawet duza

PEACE

Opublikowano

Nikt nie wspomniał, o fireteamie, spy huncie, i kwarantannie, których gdzie indziej nie dostaniecie

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Z starych czasów jak dobrze pamiętam w Warrocku fajnie się hackowało na niemieckich roomach ;d;d

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

a CA też się fajnie hackowało :D a o glitchowaniu nie wspomnę :D do dziś można za mapę wychodzić i snajpić :D

ja wolę CA od WR... jest to normalny FPS (nie licząc quarantine i fire team, zombie itp.) nie ma żadnych epickich skoków czy czego tam. w WR duża przewagę ma ten co ma premium, a w CA nie, ale fakt laggi są dobijające ... i kupowanie broni na kilka dni też denerwuje.. zamiast dać możliwość kupna broni na zawsze za np. 10x cenę ... np. mp5 jest na 1 dzień za 800 GP to mogli by dać permamently za 8k i tyle :D

Opublikowano

Napisze w punktach bo grałem w warrock i combat gram

1.Mniej hackerów

2.Dużo broni nie na premuim i te bronie ca są za nx (premium) jak masz dużą range to masz za darmo

3.Więcej trybów gier i możesz zmieniać np żeby nie było granatów

4.Modyfikujesz bronie czyli dajesz tłumik,magazynek,lunete,

5.Mniej bugów

6.Wrazi ę hackera łatwo wysłać raport bez wychodzenia z gry Dajesz Esc i wyślij raprot

7.Klan masz za free nie że musisz mieć jakie głupie premium

8.Są rożne tryby broni np nie jak w warrocku 4 snipy tylko około 10 jak nie więcej są szybko strzelają i wolno ale dobre

9.Więcej eventów.Nie jak warrocku np co rok z literkami ten sam event co jak uda ci się to dostajesz broń

10.Mało lagów teraz są duże ale po dodaniu nowej mapki w ca której opis jest chyba już na forum raczej nie będzie

11.Jest tryb zoombie durzo kasy fajny tryb zwłaszcza jak masz flyff hack xD

12.Misje

Proponuje ci usunąć warrock bo to już jest bagno hackerów.Zagraj sobie w combat arms eu albo operation7 albo cs 1.6 to jedne z lepszych gier

A jak ktoś ci jakieś 4 miechy temu mówił że dużo bugów to już ich niema firme która utworzyła CA EU zależ na grze nie jak w warrocku około 10 broni za free reszta na premium a premium tylko da się przelewem.

A co do warrocka w trybie bg batlle grub z pojazdami helami i samolotami to nie zgodzę się do końca ze bazuki niełatwo zestrzelić jak przejma flagi wlecą na główna baze respwan to po graniu chyba że komuś się uda przejąc jakaś flage a dla czego po grze dlatego ze oni tylko latają i zabijają z helów łatwo spieprzyć sobie kd miałem 1.68 a po bg na 1 romie spadło do 1.66 bo grałem z nobami i żałośnie padali a w ca eu mam 1.52 albo 1.51 i rośnie kd

pb-logo.jpg

Opis:

Strzelanina FPS stworzona z myślą o pojedynkach sieciowych. W całość wpleciono elementy charakterystyczne dla gier MMO, takie jak możliwość wykreowania unikalnego bohatera i dostosowania sposobu prowadzenia rozgrywki do naszego stylu.

Zapraszam więcej informacji o tej grze: >> http://www.mpcforum....rezentacja-gry/ <<

Opublikowano

Pewnie , że CA lepsze ;) War rock to poprostu gra typu battlefield a nie MMOFPS <_<

Opublikowano

ca ma swietną grywalnosc..

zawsze jak zagrasz jakiegos "mecza" to wiesz ze robisz krok naprzód..(dostajesz gp i exp)...

jak wejdziesz do roma i ktos widzi jaką masz range od razu moze stwierdzic czy zaliczasz sie do mocniejszej czy słabszej grupy(nie to co w np: cs 1.6)...

Opublikowano

Pewnie , że CA lepsze ;) War rock to poprostu gra typu battlefield a nie MMOFPS <_<

czy Ty grałeś kiedyś w BF ? o.0

chyba że chodzi Ci o pojazdy o.0