Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne]Szukam Programisty

SoldierMan2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Szukam osoby która umie pisać bardzo dobrze skrypty. Jeżeli  tą osobą jesteś ty to chciałbym abyś mi pomógł/pomogła z takim skryptem: Mamy sobie takiego npc np : DRWALA 

i po kliknięciu na niego prawym przyciskiem myszy jest taki komunikat : 

===============DRWAL===============

-Witaj zapewne jesteś nowy bo 1 raz cię widzę i mam dla ciebie zadanie

czy mógłbyś mi pomóc w zebraniu 64drewna? Proszę.

=ZADANIE=:daj drwalowi 64 drewna                                                      to są 3 linijki mówiące o : przywitaniu gościa, i o zadaniu teraz coś innego

====================================

=======DRWAL=======

Witaj ponownie.

Niestety nie masz tego czego chciałem ;-( lub masz za małą ilość.                 są to 2 linijki mówiące o tym że masz za małą ilość bloków lub tego nie masz

====================

========DRWAL======

Witaj!.

Widzę że szybko się uporałeś z tym zadaniem !.                   są to 3 linijki mówiące o tym że wykonałeś zadanie i o nagrodzie którą dostałeś

oto twoja nagroda : 2diamenty

====================

z komunikatów to na tyle teraz komendy : 

/NPC stworz [TAG] - tworzy NPC

/npc usuń [TAG] - usuwa NPC

/npc zadanie [TAG NPC] - dodaje tresc zadania do danego NPC no i same zadanie do wykonania tak jak w komunikatorze :-)

/npc nagroda [tag npc] - daje nagrodę za wykonanie zadania u danego NPC

/npc list - pokazuję wszystkie npc <---- nie musowa komenda

/npc help - pokazuje komendy powyższe 

/npc reload - wiadomo

Nom i dodać jakieś potrzebne (jak będzie trzeba)

z komend to na tyle teraz kontakt i informację.:

kontakt >>>>> skype>>>>>kamil.jaworski100

info:jeżeli podejmiesz się wyzwania pamiętaj że aktualizację robisz za free jeżeli się z tym nie zgadzasz nie pisz na skype że jesteś chętny 

info: za wykonanie tego co chciałem jest nagroda pieniężna ale przed kupnem muszę skrypt przetestować!.!!

UWAGA!!!!:Do skryptu proszę dodać licencję ! czyli że robisz mi aktualizacje za free i że to ty mi zrobiłeś skrypt a pomysł podałem ci ja

Z GŁĘBSZA TO NA TYLE ZAPRASZAM CHĘTNYCH ;-)

cena do ustalenia : 

piszcie na pw lub na skype ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...