Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] O co chodzi? (Bukkit)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To znaczy że narazie nie będzie uptade bukkita itd przez EULE i że dziękują za 3 lata.Ale nadal pl można nadal pobierać.Ale nie wiadomo czy pl też będą nie uptadowane 

Gość FallingCookie
Opublikowano

Ta informacja jest już nieaktualna :P Mojang podobno przejmuje bukkita i to oni będą dalej rozwijać ten silnik, niekoniecznie oznacza to koniec.

Opublikowano

1. Developerzy Bukkita dziękują za 3 letnią współpracę, oraz nie będą już updatować Bukkita przez licencję EULA.

2. Potem okazuje się, że właścicielem projektu Bukkit jest Mojang i to aż od 2 lat!

3. Mojang przejmuje prace nad projektem

4. Dinnerbone oświadcza, że zaaktualizuje Bukkit 1.8 przez siebie samego.

5. Zobaczymy.....

Dlaczego MPC popiera piractwo Minecrafta...

Do moderatora: Po co Ty to usuwasz??

Opublikowano

@TheMolkaPL jednym slowem od wersij 1.7.5+ zaczeli zabardzo pierdolic z tym mc to cale eula i jeszcze to alejeszcze spigot zostaje ale z tego co wiem dinerboone orazekipa mojang pomaga teraz tworzyc bukkita na 1.8 bo stwierdzili ze sami rady nie dadza bo i tak caly kod mc zastal prawktycznie przepisany i zmieniono funkcje a jak wiadomo spigot to pache bukkita a dopoki mysle ze bukkit na 1.8nie wyjdzie tak samo spigot

Liczba Postów wbijamy osiągniecie:

- 25, 50, 75100, 150, 200, 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900, 1000,1250, 1500, 2000.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...