Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozpoczęcie gry, kilka pytań świeżaka

revenge94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Naucz się pisać po pierwsze.

Po drugie: kYRA tak zrozumiał, bo zacząłeś offtop na temat wspaniałych TD PREMIUM, gdzie autor tematu wyraźnie pisal, że nie kupuje żadnego czołgu premium powyżej 2k golda...

(Offtop: jak ci 175 pene na T8 nie starcza, to twoją umiejętność gry jest na tym samym poziomie co twoja ortografia...)

A perki? Najpierw musisz dobić 100% głównej umiejętności u załogantów. Wtedy pojawi się plusik przy ikonie załoganta w garażu. Klikasz na niego i wybierasz perkę.

Najlepiej na pierwszy: dowódcy dajesz Szósty Zmysł, reszcie załogi dajesz naprawę.

Opublikowano

Jeśli będziesz grał w 9.3 I jeszcze nie dojdziesz Do KW-1s odradzam. Jak zmienią KW-1s I będzie już gorszym czołgiem niż T-150, To polecę ci linię T-150. Możliwe inni znienawidzą tę linię, bo wolą być szybcy i napierdzielać szybko. Linia do T-150 wymaga cierpliwości. Działo które ma 170/300 w T-150 to jest frajda, Mimo że Kw-1s Bez żadnych dodatków ładuje 11s, A T-150 bez żadnych dodatków 8-9 To lepiej T-150 i linia do IS-4.

TDki? Hmm.. Najlepsza 10 TDków.

Nie znam się na tdkach, ale postaram ci się wybrać moje ulubione w Testach :)

Obiekt 268.
JagdPanzer. E-100.
Waffentrager E-100
T110E3
FV215b 183 - No nie wiem, na goldzie zmniejszyli mu DMG przez co stał się gorszy :c
Foch 155. Ten na X Tier.

Jaki czołg do zarabiania na 5 Tier?

Hmm.. Każdy czołg 5 tieru umie zarabiać, tylko trzeba nim umieć grać.

Polecam ci Pz IV, StuG III, KW - 1, M4 Sherman - Tymi czołgami według mnie świetnie się zarabia, Pz Flankujesz i dobijasz innych przeciwników. StuGiem jeśli lubisz szybko poobijać przeciwników to weź jego, KW - 1 Stalowy byk. i M4 Sherman Kolejny flankowicz i dobijacz innych przeciwników.

Jaki jest najlepszy TD W grze ?

Nie ma najlepszego TD, każdym gra się identycznie, Krzaczki. Dobre przycelowanie i jazda, niektórzy grają TD jak Czołgami ciężkimi, ale nie do tego jest zbudowany ten czołg.

Ogólnie moim najlepszym niszczycielem jest M18 Hellcat, M36 Slugger / Jackson, Su-100, Su-152, ISU-152.

I wiele wiele innych...

Czy są tu inne tryby niż bitwa?

Bitwa - Zwyczajna bitwa rozgrywana na losowej mapie gdzie napierdziela się po 15 graczy danej drużyny (30), i chodzi o to aby przejąć bazę, lub zniszczyć wszystkich przeciwników.
Pluton - To samo co bitwa tylko grasz z 2 swoimi kolegami.
Kompania - Tutaj jest od 15-10-8 graczy z różnymi tierami. Rozgrywanie bitew, rozstawianie. praktycznie to samo co Bitwa.

Juniorska - Tiery czołgów I - IV
Seniorska (Panel średni) - I - VI
Kadrowa - I - X

Bitwa Treningowa - Tutaj grasz z kolegami, bawisz się. Nie tracisz kredytów za naprawę czołgu, tylko za pociski.

ESL - ESL to różne turnieje gdzie dochodzi do starć różnych klanów.

Bitwa Klanowa - Bitwa o prowincję, czasem nie udane ale zawsze jest coś z tego.

Pozdrawiam.

@Edit.

Dziękuję bardzo za %%, no proszę. Daj mi więcej %% za to że piszę to swoim okiem.

Opublikowano

Tyle czołgów <3 A tak mało czasu i tak ciężko je zrobić :( 

Czołgi przez które będę przechodził między KV1 a IS-7 usuwać, czy zachowywać któreś?? 

Opublikowano

Jeśli będziesz grał w 9.3 I jeszcze nie dojdziesz Do KW-1s odradzam. Jak zmienią KW-1s I będzie już gorszym czołgiem niż T-150, To polecę ci linię T-150. Możliwe inni znienawidzą tę linię, bo wolą być szybcy i napierdzielać szybko. Linia do T-150 wymaga cierpliwości. Działo które ma 170/300 w T-150 to jest frajda, Mimo że Kw-1s Bez żadnych dodatków ładuje 11s, A T-150 bez żadnych dodatków 8-9 To lepiej T-150 i linia do IS-4.

TDki? Hmm.. Najlepsza 10 TDków.

Nie znam się na tdkach, ale postaram ci się wybrać moje ulubione w Testach :)

Obiekt 268.

JagdPanzer. E-100.

Waffentrager E-100

T110E3

FV215b 183 - No nie wiem, na goldzie zmniejszyli mu DMG przez co stał się gorszy :c

Foch 155. Ten na X Tier.

Jaki czołg do zarabiania na 5 Tier?

Hmm.. Każdy czołg 5 tieru umie zarabiać, tylko trzeba nim umieć grać.

Polecam ci Pz IV, StuG III, KW - 1, M4 Sherman - Tymi czołgami według mnie świetnie się zarabia, Pz Flankujesz i dobijasz innych przeciwników. StuGiem jeśli lubisz szybko poobijać przeciwników to weź jego, KW - 1 Stalowy byk. i M4 Sherman Kolejny flankowicz i dobijacz innych przeciwników.

Jaki jest najlepszy TD W grze ?

Nie ma najlepszego TD, każdym gra się identycznie, Krzaczki. Dobre przycelowanie i jazda, niektórzy grają TD jak Czołgami ciężkimi, ale nie do tego jest zbudowany ten czołg.

Ogólnie moim najlepszym niszczycielem jest M18 Hellcat, M36 Slugger / Jackson, Su-100, Su-152, ISU-152.

I wiele wiele innych...

Czy są tu inne tryby niż bitwa?

Bitwa - Zwyczajna bitwa rozgrywana na losowej mapie gdzie napierdziela się po 15 graczy danej drużyny (30), i chodzi o to aby przejąć bazę, lub zniszczyć wszystkich przeciwników.

Kompania - Tutaj jest od 15-10-8 graczy z różnymi tierami. Rozgrywanie bitew, rozstawianie. praktycznie to samo co Bitwa.

Juniorska - Tiery czołgów I - IV

Seniorska (Panel średni) - I - VI

Kadrowa - I - X

Bitwa Treningowa - Tutaj grasz z kolegami, bawisz się. Nie tracisz kredytów za naprawę czołgu, tylko za naprawę.

Bitwa Klanowa - Bitwa o prowincję, czasem nie udane ale zawsze jest coś z tego.

Pozdrawiam.

Gdy czytałem Twój post najpierw zacząłem się śmiać, potem płakać, potem znowu płakać. Ty mówisz na pewno o tej grze? 90% tego co powiedziałeś to bzdura, która w ogóle nie ma nic wspólnego z WoT'em.

Bitwa LOSOWA - 2 drużyny po 15 osób, wszystko wybiera MM.

Pluton - Bitwa losowa w której jesteśmy w 1 drużynie z 1/2 wybranymi graczami

Kompania - Tu najwięcej wprowadzania w błąd. 4, 6, 8 lub 10 tier, nikt w to nie gra, można wybrać własny skład, najlepiej ogarnięty.

Bitwa Treningowa - Tutaj grasz z kolegami, bawisz się. Nie tracisz kredytów za naprawę czołgu, tylko za naprawę.

aha

Z serii nie wiem, ale powiem. ESL nie ma nic wspólnego z klanem. To są osobne rozgrywki, organizowane przez zespół eSL, do wygrania gold i inne nagrody. Gra się na bitwie treningowej i nic nie ma wspólnego z cw...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...