Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 - Czy warto zaczynać?

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście warto grać na tym serwerze, zawsze po godzinie 15.00 jest te 1600+ osób, na początku jest nawet trudno wybicie się, eq i te sprawy chyba, że ładujesz w IS to problemu nie będzie, potem jest z górki.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMysterium

Gdybym pokazal ci moje eq po 6miesiacach gry to oko by Ci zbielalo.Z zaginionej krainy v2 jestes w stanie wyciagnac po 200szkat wiec na ulepszenie rowniez ida duze ilosci.

Medale portalu mozna zdobyc w grze na kilka sposobow.

Diabelski elf na zaginionej krainie v1 badz na niebiosach

Runiczna zbrojownia/warownia

Eventy,ktorych codziennie jest multum.

pierdolenie a zeby wejsc na te mapy tez potrzeba przepusty ktore sa w IS serwer totalnie spadl na psy wszystko w IS nie polecam tego serwera

Opublikowano

pierdolenie a zeby wejsc na te mapy tez potrzeba przepusty ktore sa w IS serwer totalnie spadl na psy wszystko w IS nie polecam tego serwera

I pisze to wspolwlasciciel ktoregos z kolei serwera,ktorego najwazniejsza informacja na stronie dotyczy korzystania z item shopu.Czlowieku jak mozna byc tak obłudnym?
sygnatura2lg.png
Opublikowano

I pisze to wspolwlasciciel ktoregos z kolei serwera,ktorego najwazniejsza informacja na stronie dotyczy korzystania z item shopu.Czlowieku jak mozna byc tak obłudnym?

haha Widze , ze masz ujowe informacje gdyz nie jestem zadnym wspolwlascicielem zadnego serwera haha a jeśli chodzi Ci o Sapphira2 to nie jest moj serwer i nei mam z nim nic wspolnego udostepniam tylko ts'a wiec zamilcz malutki :)

Opublikowano

haha Widze , ze masz ujowe informacje gdyz nie jestem zadnym wspolwlascicielem zadnego serwera haha a jeśli chodzi Ci o Sapphira2 to nie jest moj serwer i nei mam z nim nic wspolnego udostepniam tylko ts'a wiec zamilcz malutki :)

W razie gdybyś był niedoinformowany :)

virtual_1412087745__98913253856125973206

Opublikowano

Virtual jest nie powtarzalny to perła wśród serwerów metin2 ale moim zdaniem juz za pozno zeby sie wybic chyba zebys wi is przyoakowal

ljbc.png

Opublikowano

Jak to za późno żeby wbić?

W końcu gra się dla przyjemności chyba a nie dla topki. Serwer stabilny , w końcu swoje lata ma a mimo to administracja nadal zaskakuje nas nowosciami i nie pozwala się nudzic.

DejmieN akurat Twoje zdanie (ani jednego przecinka) :rolleyes:   jest tu najmniej potrzebne, w dodatku  nie jesteś obiektywny -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...