Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 - Czy warto zaczynać?

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam do was krótkie pytanie czy opłaca się grać na serverze VirtualMT2? Wiem że jest to taki easy/medium ale czy administracja się nim zajmuje i czy licznik na stronie mówi prawdę. 

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Licznik na stronie mowi prawde. 

Czy administaracja sie stara? Czlowieku oni kombinuja w kazda strone zeby umilic gre. Tam jest tyle nowosci i autorskich rozwiazan, ze na zadnycm serwerze nawet 1% tego nie znajdziesz. 

Polecam ci ten serwer serdecznie :)

Opublikowano

No to już wbijam! :P

EDIT: idzie tutaj coś ugrać BM? w Pvp głównie czy 100 na magie jest?

Opublikowano

A co z BM?  idzie ugrać coś w PVP?

Idzie, ale z tego co wiem na wojnach gildii lepszy był WP.

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

Jakbym miał już wybierać, to Dagger/BM/Body do PVP?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie polecam, topka odstrasza, IS kosmiczne, zanim dojdziesz do czolowki minie 5 lat ;) Nie oplaca sie zaczynac na takim serwerze , gdzie zeby ulepszyc zbroje potrzeba po 100 szkat albo i wiecej, miliard ulepek, gdzie dropnac mozna tylko majac przepustki z IS. Serwer spadl na dno jak dla mnie.

Opublikowano

Licznik nie kłamie, administracja jest uczciwa i cały czas ulepsza serwer jednak te high lv mnie odstraszają

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMysterium

Gdybym pokazal ci moje eq po 6miesiacach gry to oko by Ci zbielalo.Z zaginionej krainy v2 jestes w stanie wyciagnac po 200szkat wiec na ulepszenie rowniez ida duze ilosci.

Medale portalu mozna zdobyc w grze na kilka sposobow.

Diabelski elf na zaginionej krainie v1 badz na niebiosach

Runiczna zbrojownia/warownia

Eventy,ktorych codziennie jest multum.

Opublikowano

kontrowersyjny napisze tak :  po pierwsze medal portalu mozesz kupic tylko w IS lub od innych graczy , wydropic sie nie da ;) Po drugie : zeby wejsc na zaginiona kraine trzeba miec medal portalu, zeby wejsc na niebiosach tez trzeba miec medal portalu ;)  Zeby wejsc na runiczna zbrojownie / warownie trzeba miec kompasy mapy , ktore dropia na niebiosach a tam zeby wejsc trzeba miec medal portalu .  Malo skomplikowane , prawda?   Wszystko na temat ;)

Opublikowano

1. Licznik mówi pokazuje prawdę

2. Administracja bardzo miła i przyjemna , łatwo się dogadać lecz no jak to Administracja i jak serwer ma online dziennie nw. 600 osób + to wiesz .. PW lecą więc troszke czasem trzeba czekać na odp . ;)

3. Co prawda to prawda Wysokie levele odstraszają ale czasem lepiej bo można kogoś poznać i taka osoba może pomóc ;) 

4. Ogólnie opłaca się grać . 

Opublikowano

Licznik mówi jak najbardziej prawdę.Co do zaczynania to będzie Ci ciężko.Masz 2 wybory : Pakować w IS i sprzedawać bilety albo grać bez itemshopu i mieć bardzo ciężko z rozruszaniem się.Samymi sztabkami też się nie dorobisz chyba,że ustawiając dużo botów( trzeba mieć 6/7 ) ,ponieważ są tam takie mocniejsze dziki.Preferujesz mediumy/easy?Polecę dreikona.Przynajmniej można się bez problemu wybić.

Głupoty gadasz.. robisz sobie bodziaka + buffa trochę eq 6/7 i latasz na ripera w dzień na lajcie 600 brył da się zrobić grając "normalnym" tempem.

I botów nie ustawia się już w m1 bo to nie oplacalne ustawiasz na pierwszych spotach w V2.

A co do dreikona to się nawet nie wypowiem bo nie ma sensu.

Polecam pangeaye lub shive fajne serwery sporo osób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...