Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wybór hostingu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Piszę ten temat bo mam dylemat jaki wybrać hosting do MC :( Może wy jakiś dobry i stabilny podrzucicie ?? Bo chce coś stworzyć, a nie wiem jaki hosting będzie odpowiedni ;( Pomóżcie...

Aby miał płatność sms / przelew.

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

ja mam postawiony serwer na fiberhost.pl oferta ice :> Moim zdaniem rewelacja jak na tą cenę. Mam 18 pluginów i nic nie laguje. Itemshop, backup, webftp, ftp, domeny, bana mysql, i instalator pluginów. W którym jest MASE pluginów. Polecam :)

Opublikowano

LvLUP.pro Tanio/Nie Lagujaco/Dobry Support/Sklep Sms/Płatnosc pay pal psc przelew sms

_____________________________________________________________________________________________________________________

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
_____________________________________________________________________________________________________________________
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

Opublikowano

Zobacz cubehost.pl ;) Posiadają oni bardzo szybkie maszyny, dzięki temu serwery nie lagują. Mają również bardzo obszerny i prosty w obsłudze panel serwera. W przypadku, gdy masz jakiś problem i napiszesz do nich, odpowiedzą w Ci w bardzo krótkim czasie. Naprawdę hosting jest wart polecenia. ;-)

Opublikowano

LvLUP.pro Tanio/Nie Lagujaco/Dobry Support/Sklep Sms/Płatnosc pay pal psc przelew sms

Co do Supportu to raczej nie, napisałem do nich o 11 dali mi odpowiedź następnego dnia około 15.

EnderChest.pl nawet dobre ale serwa bym tam nie postawił.

Fiberhost.pl to jest to czego na pewno szukasz. 

74980815851645243310.png

Opublikowano

Najlepszy jest Maxcraft.pl (czyli Pukawka.pl)

Najniższy możliwy ping, bo serwery są ulokowane w Warszawie w najlepszym data center ATM (tego nie daje żadna inna firma)
- Ochrona przed atakami ddos
- Najlepszy support, czyli zespół czterech techników dostępnych zarówno przez nowoczesny i autorski system ticketów w panelu jak i przez tradycyjny telefon (tego nie daje żadna inna firma)
- Autorski panel
- Darmowy itemshop do każdego serwera w domenie itemshop.pl (tego nie daje żadna inna firma)
- Doskonały system monitoringu serwerów, z powiadamianiem sms
- Nowa autorska konsola - najlepsza w Polsce
- Najlepiej zabezpieczone konta darmowymi kodami sms (tego nie daje żadna inna firma)
- Możliwość przekazywania serwerów  na inne konta w panelu (tego nie daje żadna inna firma)
- Monitoring obciążenia serwera
- Edytor plików on-line połączony z webftp
- Pełen dostęp przez FTP
- Darmowa baza MYSQL
- Darmowy serwer głosowy Mumble
- Domena serwera nazwa.maxc.pl i nazwa.maxcraft.pl (bez portu )
- Automatyczny oraz ręczny backup serwera
- Program partnerski - 25% od zakupu serwera z Twojego linku
- Serwery Teamspeak3  w bardzo dobrych cenach
- Płatności PaySafeCard z najniższą prowizją (tylko 14% - inne hostingi zabierają 15%)
- Możliwość instalacji dowolnego silnika, dowolnych modów i pluginów
- Instalator pluginów, modów i silników w panelu
- Darmowa Dynmapa
- Darmowy hosting WWW

- Huśbox
- Już niebawem możliwość legalnego zarabiania na serwerze (bez 40% czy 60%  prowizji, które zabierają inne hostingi) z pełną obsługą rachunków i pitów (tego nie daje żadna inna firma)
- największy i najstarszy polski hosting serwerów gier - 8 lat doświadczenia (w serwerach Minecraft od 2010 roku)
- współpraca między innymi z:
Król Julian: http://www.youtube.c...ser/MrKamcioll/
Husiek: http://www.youtube.com/user/husiek

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Opublikowano

Pukawka.pl najlepsza. Prosta obsługa, duże możliwości za niewielkie pieniądze, brak lagów. Polecam :D

Opublikowano

smiać mi się chce 

Craftserver.pl - jak dla mnie gówno mają gowniane maszyny za wielkie ceny (chodzi o to że taka cena za takie serwery to w ch*** przesada) ^^ miałem tam serwer płaciłem chyba 60 zł? za 20 slot - 2gb ram i lagi były w ch*j o ile dobrze wiem nic sie nie zmienilo

FiberHost.pl - LAAAGI oferty słabe ceny wmiare jak na takie lagi ale nie przekonuje mnie ten hosting wszystkie serwery ktore na nim miałem padły przez nadmiar lagów bo sie klepac nie dało ^^

Pukawka.pl - Naprawde Dobre maszyny + MySQL + Item Shop wszystko w 1 :) tylko trzeba oszczędzać na procku niestety ;c

bawię się  w HEJTERA i zbawcę :)

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

@MineNexos bo masz mało graczy ^^

gram na serwerze pvp przy graczach 30+ są lagi (H@ mówił że ma chyba 127gb ram mogłem coś przekombinować o te 10+/- gb ram)

post-797478-0-22852600-1429556938.png

Opublikowano

Na Maxcraft.pl masz albo taniej, albo lepiej.
Taniej, bo jak Francja to oferta Starter gdzie 155MB ramu jest za 1.30

Lepiej bo jak Polska to oferta Max jest w Warszawie czyli masz najniższy możliwy ping

Maxcraft.pl to możliwość wgrania własnego silnika np forge, najniższe ceny, profesjonalna pomoc już do 10:00 rano!
Mamy 10 lat doświadczenia najniższe ceny, profesjonalny i intuicyjny panel.
Do tego: ochrona przed ddos , aż 31 dni w miesiącu (to 12 dni w roku za darmo) , itemshop w domenie itemshop.pl, najlepsze stawki sms, płatności Paysafecard, hosting www, Dynmapa, konsola serwera w czasie rzeczywistym,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...