Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Dlaczego Nie Kupować Taniego Scyzoryka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj wam chce pokazać dlaczego nie warto kupować taniego scyzoryka za mniej niż 100zł

na początek pokarze mój scyzoryk kupiony za 55zł po dniu zabawy w lesie z kolegami( rzucanie w drzewa,struganie patyków i oczywiscie rzucanie w cel np zrobic tak zeby trafic w liść)

to odpadało po kawałku czyli po 2h juz sie ruszala rączka

zdjcie0061.jpg

to tak zastałem po rzucie w drzewo

w scyzoryku był korkociąg mała latarka i śrubokręt

wiem że słabo widać ale myślałem że sie chyba zabije jak zobaczyłem to

więc pozostało jedno pytanie

jaki kupić jak nie za +50zł i jak rozpoznać że jest dobry ?

w scyzoryku powinien sie znajdować TYLKO nóż ale duży i grube ostrze żeby sie szubek nie zgiął przy rzucaniu w drzewa albo coś

powinien być za minimum 70zł

nie patrzcie na obudowe tylko na ostrze

powinien mieć obudowe z gumy wtedy nie wymskie nam sie

to chyba na tyle

(licze na +}

c3a5b1830a5a463e9625ffa18af0e6ba.0.gif
Opublikowano

Ty chyba nie wiesz po co jest scyzoryk ...

chcesz dobry nóż ?

proszę za 66 zł

http://www.asg-militaria.pl/noz-cold-steel-finn-bear-p-307.html

scyzoryk to nie zabawka żeby sobie nim rzucać czy coś innego ...

a to że to coś wygląda bosko nie znaczy że jest dobre ...

Opublikowano

A jakby ktoś akurat tam przechodził ? Powiedzmy ( no nie wiem ... ) jakiś starszy pan lub nawet Twoja/uj siostra / brat / tata / mama by Cię szukała/ł i akurat ,zbiegiem okoliczności byś w tego kogoś trafił ... Naprawdę nie odpowiedzialna zabawa ... Ja z kolegami kiedyś tak robiłem i mój kolega DO KOŃCA ŻYCIA małym kamieniem gościa okaleczył ... Tzn. Ma ranę na głowie i bardzo ( bardzo ) delikatne czoło ... .

A co do scyzoryka to dał bym "+" ale dał bym też "-" za to że tak się bawiliście ... Więc nie daję nic ;)

Opublikowano

Scyzoryk nie służy do rzucania.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

ej dobra... ale zawsze może się coś stać... nudzicie się ? pograjcie w nogę, na rowery albo pograjcie w coś przez neta. mieszkałem na wsi i zawsze było roboty w chuj...

lol bez przesady oni sie w pustym lesie bawili a tu mial by im nagle jakis dziadek wyskoczyc prosto pod noz?

lol ... ktoś mógł iść po prostu za tym drzewem, nikt go nie zauważył, albo za późno, rzucający nie trafia w drzewo a w tą osobę ... las nigdy nie jest pusty ... zawsze znajdzie się ktoś na spacerku

miałem shuricken i w taki sposób go zgubiłem ... ale to się bawiłem z dorosłymi a nie z dzieciakami ...

Bywalec
Opublikowano

Jeju czego wy od niego chcecie, nameczyl sie chlopak , dorobil sie kupil sobie scyzoryk za nie tanio, i dal wam rade jakie scyzoryki nalezy kupowac aby w wypadku takiej zabawy nic sie z nim nie stalo...

Potrzebujesz avatara lub sygnaturę ?

Napisz prywatną wiadomość, pomogę !

Opublikowano

to ja równie dobrze mogę dać rade :

"nie kupuj scyzoryka, gdy nie wiesz do czego się go używa, możesz sobie/innym zrobić krzywdę. masz za dużo kasy? oddaj biednym a nie wydajesz na coś czym nie umiesz się posługiwać "

proszę moja rada a za razem podobny tut do tego ...

Opublikowano

UP co ty odpier**lasz?

"nie kupuj scyzoryka, gdy nie wiesz do czego się go używa, możesz sobie/innym zrobić krzywdę. masz za dużo kasy? oddaj biednym a nie wydajesz na coś czym nie umiesz się posługiwać "

zarób kase sam to napewno nie oddasz biednym tak sie składa że wiem do czego on służy ale nie robiłeś se nigdy z butelki miecza albo coś w tym stylu?

scyzoryk ma 100różnych funkcji ja robie to bo mi sie nudzi

pozatym już jestem na maxa wk****ony bo noobki z miasta sie zleciały i jakąś szopke odp***alają na ulicach

BTW to co podales za 66zł

czytaj uwarznie

Nóż Cold Steel Finn Bear

Opublikowano

tak tak czytaj .. .

chcesz dobry nóż ?

wiesz czemu podałem nóż? bo noże też są do rzucania a on Ci się zepsuł dal tego że nim waliłeś o drzewa, a od strugania kijów mógł Ci się naj wyżej stępić

a to że dałeś mi minusy to naprawdę się przejąłem ...

jak chcesz porzucać sobie to kup shuricken(gwiazdka ninja) a nie scyzoryk ... to nie jest jedna z tych jego 100 różnych funkcji ...

Opublikowano

Shurikeny są fajne, za 6zł(bez przesyłki) już możesz na Allegro jeden kupić. Do tego są efektowniejsze od noży ;) A jak już Lenart mówił, to scyzoryk nie służy do rzucania...

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

A jak już Lenart mówił, to scyzoryk nie służy do rzucania...

Ja Ci dam Lenarta.

Człowieku, scyzoryk jest przydatny w ekstremalnych (?) sytuacjach. Nie rzuca się nim w drzewa. Chcesz rzucać weź nóż, szurikeny.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

pojedzcie chociaż na tydzień na wieś i zobaczycie że nawet krzesłami bedziecie się rzucać zeby tylko byla zabawa

gdybym chciał se kupic shurickena to prędzej wezme kawałek blaszki młotek piłke do metalu i na ostrze ale wole scyza

dlaczego?

poręczny

można zadać cios z bliska

z daleka też

moge być spokojny że w lesie mnie dresy nie zlapia

a z shurickenem nie pobiegam spokojnie bo musze rzucić

PS

ja ci - nie dałem bo masz troszke racji

http://w829.wrzuta.pl/film/5dcs99xPYPR/wideo0015

tamten glos w oddali to mój brat z kolegą musiałem go pilnować

a sorka za jakość ale słońce + nagrywanie nokia 5220 xpressmusic = dno jakościowe

Opublikowano

ehh no spoko spoko

i tak bym nie kupił nigdy takiego czegoś

ehh po co mi kosa;p

hmm kupmy sobie odrazu maczete co tam albo kałacha ;p

bede z kosa chodzil jak debil

a pobawic sie mozna co racja to racja ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano
Lenart za duzo komputera... wyjdz i sie wybaw bo widze, ze wszystkim kazania robisz ^_-

taaaa .. .myśląc realnie, robie każdemu wielką krzywdę ... zajebisty jesteś ... robię kazania bo to lubię, wolność słowa jest mogę pisać co mi się podoba oczywiście jeśli nie łamie to regulaminu forum. jednym słowem jestem ZUY!!! :D

Ja Ci dam Lenarta.

Mateq czemu Ty mnie rozdajesz na prawo i lewo ? :D gdybyś kase brał za to chociaż to by było ok :D

a Ty TechnoBoy :)

nie gadaj mi że na wiosce nie ma roboty ... jak masz pole, zwierzęta albo plantacje to uwierz mi że na pc byś siedział rano od 6-7 potem do roboty i dopiero wieczorem byś sobie siadł do kompa , nie miał byś siły żeby wymyślać jakieś głupoty ...a co dopiero je realizować

Opublikowano

ja scyzoryk kupiłem za 5zł i mam go 3lata xD

ja też dam mu radę cena nie gra roli tylko wytrzymałości i bajery wiadomo że scyzoryk który jest wypchany bajerami rozwali się po kilku rzutach tongue.gif

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Gość Mounthains
Opublikowano

scyzoryk nie jest do rzucania. Jak takie hobby sobie znalazłeś kup normalny nóż -,-

Opublikowano

Lenart, ty nie jestes "ZUY" tylko żałosny tak jak mou

mówicie że nie do rzucania?

on w porównaniu do noża może sie składać a noża nie włoże do kieszeni bo by mi sie przecieła wy wg myślicie jak jest na wsi a jak w mieście?

Opublikowano
pojedzcie chociaż na tydzień na wieś i zobaczycie że nawet krzesłami bedziecie się rzucać zeby tylko byla zabawa

Ja jak jeżdżę do babci/wujka na wieś, to zawsze jest robota (no... prócz niedzieli ; d)

@top

Scyzorykiem w drzewo? Mi by było szkoda.... Lepiej wziąć nóż z kuchni ; d

Zgadzam się z Mateq, że scyzoryk jest potrzebny w ekstremalnych warunkach....

Założyłbym się, że gdybyś nie rzucał w drzewo, to nie rozwaliłby Ci się tak szybko....

Być zajebistym...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...