Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

oto dlaczego siedze w goldzie, a ta gra nie jest warta żadnych nerwów

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

HAHA radzę nie wbijać platyny tam jest jeszcze gorzej :D załamiesz się i będziesz kilkanaście razy odinstalował grę i instalował ; /

Opublikowano

dziś nie poszło

650811409230123584715.png

a to frontline cait i mao ktory probowal ciagle 1v1 z heimerem na topie (skonczyl 0/6, poszedl afk) gra jarvane

lulu gra ewidetnie nie poszla po mojej mysli, irelia zbyt broken (moj adc tez, 1/10)

nidą nie mogłem spilt pushować, gdyż ta gra była 4v5 (noc nie próbowal zgankować nic, skończy 3/8/2, w late ani nie robił dmg, ani nie był tanky)

samemu mi nie poszło, przyznam, lecz to co dziś zobaczyłem na adc i na jungli to się przeraziłem

http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUN1/931648184/30430733

http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUN1/931665552/30430733

http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUN1/931696927/30430733

­

Opublikowano

Graj masterem yi w jungli ^^ Farm do 20:00 minuty ponad 120 farmy w jungli, gankuj po 6 lvl (Wbija sie go z 7 min Yi)  nic innego jak 10:00 solo drake a potem w 20 baron.

Ja tym polaczków w goldzie carruje i greeków za dyche :D

http://screenshooter.net/3570227/dhviyia

p4NN5wj.png

ori afk, vayne pod koniec gry 1/12, blitz 1/8 (pomimo że lee siedział w jungli)

cos master nie dziala xD

­

Opublikowano

xin wysłany na onkologie

To pewnie niedługo zobaczę go na moim oddziale.  466111407529114366506.png

Ładnie 4vs5, jakby Jinx tak nie zagrała to pewnie byłoby ciężej :P

Opublikowano

Boże ludzie na prawdę to już się robi nudne, każdy ma złe gry. Dzisiaj wygrałem 2 gry w których ktoś z mojego teamu po prostu grał słabo i prawie przegrał grę i zgadnijcie jak wygrałem? Teamwork ludzie. Kupujcie wardy i pingujcie objektivy wbijajcie do ich jungli wardujcie i łapcie ich. To nie jest takie trudne, jeśli gra się jako team każda gra jest łatwa. Master yi 8/1 sam nie wykieruje tak jak to było w mojej ostatniej rundzie. Skoro nadal przegrywacie nie zasługujecie na lepsza dywizje.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Boże ludzie na prawdę to już się robi nudne, każdy ma złe gry. Dzisiaj wygrałem 2 gry w których ktoś z mojego teamu po prostu grał słabo i prawie przegrał grę i zgadnijcie jak wygrałem? Teamwork ludzie. Kupujcie wardy i pingujcie objektivy wbijajcie do ich jungli wardujcie i łapcie ich. To nie jest takie trudne, jeśli gra się jako team każda gra jest łatwa. Master yi 8/1 sam nie wykieruje tak jak to było w mojej ostatniej rundzie. Skoro nadal przegrywacie nie zasługujecie na lepsza dywizje.

o ja p******e każdy ma złe gry tylko czemu dosłownie CZEMU zawsze taki ktoś musi być w moim teamie :D? No to naprawdę brzmi jak logika brązu ale tak jest :D Albo przeciwny team umie się zgrać, albo mają lepsze picki, ale tak po prostu jest, dlatego konkluzja brzmi gold=bronze, platyna to samo :D

Opublikowano

Nie wiem jak wy, ale ja już w lobby daje im znać że robie easy carry jak nie będą feedować i już na smurfie moim wbiłem G4 11 gier pod rząd wygranych.

Jakoś to działa i się słuchają^^

20utztj.jpg

Opublikowano

o ja p******e każdy ma złe gry tylko czemu dosłownie CZEMU zawsze taki ktoś musi być w moim teamie :D? No to naprawdę brzmi jak logika brązu ale tak jest :D Albo przeciwny team umie się zgrać, albo mają lepsze picki, ale tak po prostu jest, dlatego konkluzja brzmi gold=bronze, platyna to samo :D

Ok miałem Zigsa 1/7/1 na midzie nafeedowal mastera i ahri. Wygraliśmy easy ponieważ graliśmy jako team a oni nie wiedzieli co się dzieje. Na mapie mieliśmy około 10 wardow i ich łapaliśmy jak kaczki. Zigs złapał kilka killi i łatwo wygraliśmy grę. Tak samo top sobie nie radzil wystarczyly 3 ganki zeby w mid/game riven wygrywala 2v1

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Ok miałem Zigsa 1/7/1 na midzie nafeedowal mastera i ahri. Wygraliśmy easy ponieważ graliśmy jako team a oni nie wiedzieli co się dzieje. Na mapie mieliśmy około 10 wardow i ich łapaliśmy jak kaczki. Zigs złapał kilka killi i łatwo wygraliśmy grę. Tak samo top sobie nie radzil wystarczyly 3 ganki zeby w mid/game riven wygrywala 2v1

gratuluje

threshem bylo trudno uswiadomic galio że blue<gra i jinx ze ma cholernie złą pozycje (gdyby nie to, bysmy wygrali szybciej)

jedynie panth nie odmawial wspolpracy ze mną, imo kernalem ta jinx motzno na lini, wiec pozostalo wykonczyc gre

panth wygral linie, galio sobie farmil, jungler nie robil nic w enemy

za duzo golda by mogli wrocic, chodz z team workiem bylo trudno

­

Opublikowano

gratuluje

threshem bylo trudno uswiadomic galio że blue<gra i jinx ze ma cholernie złą pozycje (gdyby nie to, bysmy wygrali szybciej)

jedynie panth nie odmawial wspolpracy ze mną, imo kernalem ta jinx motzno na lini, wiec pozostalo wykonczyc gre

panth wygral linie, galio sobie farmil, jungler nie robil nic w enemy

za duzo golda by moglu wrocic, chodz z team workiem bylo trudno

Wiadomo ze nie wygra się każdej gry ale jedna gra czy 5 to nie powód żeby od razu odinstalowywać lola :) Jeśli na prawdę jest się lepszym po jakim czasie się wyjdzie.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Wiadomo ze nie wygra się każdej gry ale jedna gra czy 5 to nie powód żeby od razu odinstalowywać lola :) Jeśli na prawdę jest się lepszym po jakim czasie się wyjdzie.

imo ta pierwsza gra to byl popis soloq w najlepszym wydaniu

ciekawe co by bylo gdybys na takich rakow sie natknal na solo kolejce

­

Opublikowano

imo ta pierwsza gra to byl popis soloq w najlepszym wydaniu

ciekawe co by bylo gdybys na takich rakow sie natknal na solo kolejce

Ciągle spotykam, ale nawet mi sie juz nie chce z nimi pisac wiec po kilku ich slowach leci mute i gram dalej.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Ciągle spotykam, ale nawet mi sie juz nie chce z nimi pisac wiec po kilku ich slowach leci mute i gram dalej.

nie sadze bys mial 4/24 w teamie i junglera afk co gre

ja tylko pokazalem pierwsza gra jak ta gra potrafi byc niesprawiedliwa 

mute by nie pomogl, bo i tak pisalem do ryze i leony ktorzy cos probowali, do zeda nikt nie pisal

­

Opublikowano

Zed był 1/11. Jak widzisz wszystko da się wygrać, trzeba im tylko mówić żeby się nie denerwowali i grali na late game.

dc2efbdc19.jpg

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Zed był 1/11. Jak widzisz wszystko da się wygrać, trzeba im tylko mówić żeby się nie denerwowali i grali na late game.

698231409475192737678.jpg

granie late 4 v 5, dobry pomysł chansub-global-emoticon-ddc6e3a8732cb50f

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...