Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

oto dlaczego siedze w goldzie, a ta gra nie jest warta żadnych nerwów

TroLLu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak, temat do płaczu

852371408537250584715.jpgjuz robilem zhonye na ulta od vi (qss nie usuwa knock upow), oczywiscie moj team zrobil K***A wszystko by zjebać tą gre

pozdrawiam soloq, wypierdalam tą gre z mojego dysku

­

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nie wiem jak mogłeś to przegrać powiedzieć zedowi żeby robił split push bo i tak nei dawał golda a jak by dalej trollował to ty idziesz sniki tłicz i robisz turrety. i jakoś można by było wygrać.

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Ja nie wiem jak mogłeś to przegrać powiedzieć zedowi żeby robił split push bo i tak nei dawał golda a jak by dalej trollował to ty idziesz sniki tłicz i robisz turrety. i jakoś można by było wygrać.

odmówił wszelkiej komunikacji, wolał ultować anivie z pasywką

lepiej płakać całą gre, że przegrał na anivie pomimo jakiejś pomocy shaco na początku (oczywiście obwiniając go)

­

Opublikowano

tak, temat do płaczu

852371408537250584715.jpgjuz robilem zhonye na ulta od vi (qss nie usuwa knock upow), oczywiscie moj team zrobil K***A wszystko by zjebać tą gre

to jest yoloQ nie dziw się

Opublikowano

aż takich poważnych przypaków grifferingu na yoloq nie spotkałem, wolałbym grać 3v5 niż z tym zedem

Może miał zły dzien albo dowiedział sie że zostanie ojcem.

Opublikowano

tak, temat do płaczu

Wiesz, ty chyba też czasami masz złe dni, przecież ta gra to zabawa, to, że dodali system ELO nie znaczy, że każdy przegrany mecz to cięcie sobie żył ;v

647041416238306889721.png

Opublikowano

4/24/3 ładne staty. No cóż... Dlatego rzadko gram rankedy, bo od pół roku jest tragedia. Jak nawet nie dłużej. Rozumiem, że można mieć zły dzień, ale bez przesady, aby mieć 20+ dedów, przynajmniej nie na rankedzie... :x

Opublikowano

Lepiej siedzieć w tym goldzie niż w platynie =) Większego gówna nie znajdziesz =)

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

244991408710235584715.jpgsoloq plz (gnar z*******y adc...)

A to Ty jesteś tym Troll4u !!!

Powodzenia, chociaż Zed coś u Ciebie strzelał, w platynie tak fajnie nie ma 466111407529114366506.png

Opublikowano

Ale MPC i tak ci powie że to twoja wina, że zed mógł iść splitpusha, że farmy za mało, że okres się spóźnia. Cóż.

Może miał zły dzien albo dowiedział sie że zostanie ojcem.

Pan Jakub oddał swoje nasienie do analizy. Następnego dnia przychodzi do lekarza i pyta:

- I jak?

- No, proszę pana że tak powiem - ludzi z pana nie będzie.

HE_HE, suchar na piątek

pozdrawiam

Opublikowano

705531408806294584715.pngtym razem ww ktory nie wiedział, że się gankuje jak tylko ult jest 

praktycznie tylko ja z leoną probowalem ugrac, lb kille tylko z laning phase (glownie 1 za 1)

­

Opublikowano

takie kille 1 per 1 to jest k***a gorsze niz sam death bo typek ktory nazbiera killi wlasnie na wymianie 1 za 1 to i tak kruwa nie wie jak to wykorzystac a mowiac prosciej, sa tacy ludzie ktorzy pomimo 20 killi i tak sa gownem wiec pokusze sie o stwierdzenie ze lb zjebala gre

Opublikowano

takie kille 1 per 1 to jest k***a gorsze niz sam death bo typek ktory nazbiera killi wlasnie na wymianie 1 za 1 to i tak kruwa nie wie jak to wykorzystac a mowiac prosciej, sa tacy ludzie ktorzy pomimo 20 killi i tak sa gownem wiec pokusze sie o stwierdzenie ze lb zjebala gre

ta, pozniej nic nie robila (chodz probowala cos tam zburstowac)

749221408817487584715.jpgprzykład typowego "na lcs działa to na soloq też" (maokai), oczywiście pick na trundla (trundle byl 1st na topa)

troche smieszne, ugrane 4 v 5, maokai nic nie zrobil, odpalil ulta w late i tyle (fidel kernol gre jednym ultem praktycznie, a trist grala poprawnie, to samo ori)

gra na last picku, nigdy nie gram treshem ;_;

­

Opublikowano

Nie płacz, bo wyjscie z golda to kilka/kilkadziesiąt gier - zależy jakie masz mrr (z gold5 łatwiej wyjść niż z silvera 1/2, bo w silverze przynajmniej  zależy im żeby wbić tego golda).

Opublikowano

Nie płacz, bo wyjscie z golda to kilka/kilkadziesiąt gier - zależy jakie masz mrr (z gold5 łatwiej wyjść niż z silvera 1/2, bo w silverze przynajmniej  zależy im żeby wbić tego golda).

silvera 2 do golda 5 zeszlo mi 2 dni

pZEfEDn.jpginsta pick leona, premeda (j4 i lee) mieli wyjebane na team i tylko siedzieli na swoich liniach (j4 nie byl ani razu na midzie, na bocie okazjonalniej czym konczylo sie glownie kolejnym oddanym killem przez leone)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...