Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program "NaszNowyDom"

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.

Co sadzicie o programie "NaszNowyDom" ktory leci na polsacie ? 

Mnie irytuje.Glupia kopia amerykanskiego programu MakeOverHomeEdition.

Po 1 program ten NaszNowyDom zostal zle nazwany gdyz nie buduja oni nowego domu tylko go poprawiaja.

Po 2 wybieraja 1 rodzine sposrod ilus tam a innym sprawiaja przykrosc.Gdyz zamiast wybrac odrazu 1 rodzine to losuja sposrod wybranych.

Nawet jezeli ten temat zostanie uznany jako spam to trudno.Ale musialem to z siebie wydusic bo wkurfia mnie juz on.

ie068n.jpg
Opublikowano

Mnie strasznie irytuje ten pusty rudy babsztyl który w każdym odcinku popisuje się na siłę że coś poprawia ( jest to wszystko tak bardzo sztuczne że gdybym tam był wyjebał bym jej łopatą w cymbał i zamurował żywcem w ścianie ) i ogólnie strasznie jej to wszytko nie wychodzi ( zwłaszcza ten uśmieszek ). Drażnią mnie udawane odgłosy tych ludzi którzy mają mówić to co im reżyser każe np: Robią rozpierdol w domu a rodzinka zawsze: "Ojej, Masakra, O JEZU, Nie no totalna masakra". Z tego co się orientuje to domy remontują za 50 tys. złotówek a ta baba ze swoją ekipą bierze więcej hajsu za dwa odcinki programu ( jak nie jeden Oo ). Oczywiście standard: Kolejna polska podróba Amerykańskiego programu z resztą jak wszystkie na tvn, polsatach czy innych gównach. Mówi się że Amerykanie tacy idioci na geografii się nie znają, oczywiście wstyd jest nie wiedzieć gdzie leży Europa ale przynajmniej mają swoje marki i nie znam człowieka co by nie wiedział co to USA. A i jeszcze bym zapomniał dodać że te mieszkania robią jakieś bezguścia bo po prostu są c*****e. 

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Napewno plusem jest to że wogóle pomagają. Można sobie wyobrazić jak przyjeżdżają do rodziny i... Niestety nie wyremontujemy wam domu :D Ale robią to za darmo i jest to ich inicjatywa także nie mam z tym problemów ;)

4043121350.png

Opublikowano

@Ɲestlee Napewno Ci ludzie nie są zbyt majętni więc się cieszą ale patrząc z naszego punktu widzenia ( obiektywnego ) te gnoje więcej na tym zarabiają niż dają tym ludziom.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Sam pomysł bardzo fajny ale wszyscy tam na planie i ogolnie widac, ze zerowy poziom aktorstwa, na siłę próbują być tacy bezinteresowni i milusińscy i to wkurwia bo zalosnie i sztucznie im to wychodzi.

Opublikowano

Kolejny durny pomysł wzięty od spasionych i durnych amerykańców, tyle na ten temat...

Polacy sami nic nie wymyślą i syf jest puszczany w TV...

Opublikowano

Co z tego że sztuczne i na amerykańskich papierach? Bądź co bądź komuś w tym programie pomagają tak? Jest tyle durnych programów w tv a wy macie ból dupy o akurat ten. Co zazdrościsz im?

Opublikowano

Ludzie, w tym programi sami aktorzy grają, oni tam nikomu nie pomagają. Widziałem na necie casting do tego serialu. To fake pod hajs robiony dla emerytów by mieli co oglądać. Poza tym czasem dobierają takich aktorów, ze to w ujjj sztucznie brzmi.

Opublikowano

Najbardziej mnie wkurwia ta baba j****a co prowadzi:

po 1. jest wredną suką

2. jak jest jakiś pokój dziecięcy to od razu każe dzieciom wybierać łóżka i przez to są od początku kłótnie

3. rodzinie pokazuje jak jej rozwalają chatę

Co za pizda...

I tak, jest to c*****a podróba ExtremeHomeMakeover z Ameryki.

POLSKA CEBULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Najbardziej mnie wkurwia ta baba j****a co prowadzi:

po 1. jest wredną suką

2. jak jest jakiś pokój dziecięcy to od razu każe dzieciom wybierać łóżka i przez to są od początku kłótnie

3. rodzinie pokazuje jak jej rozwalają chatę

Co za pizda...

I tak, jest to c*****a podróba ExtremeHomeMakeover z Ameryki.

POLSKA CEBULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.

Też jej nie lubię ale krążą plotki że to dobra kobitka jest xD

4043121350.png

Opublikowano

Zagrać dobrego człowieka dla kasy, to umiałby nawet największy hejter internetowy... Argument odrzucony K?

Po prostu zamiast robić coś kreatywnego, to wolą kopiować od innych państw programy, a pamiętacie choćby Bar? To było coś, a nie to co teraz.

Opublikowano

A, tu wzięli przyjechali do jakiejś rodziny i wyremontujemy wam dom, rozpierdolili domek, a potem, ups pomyłka, nie ten adres, do widzenia >.< xD

| Nałogowy gracz LoL'a | Użytkownik | Recenzent | Znawca Prawa i Kultury | Muzyk |

Opublikowano

Według mnie pomysł nie jest taki zły, przecież pomagają, to jest plus. Najlepiej, gdyby wszystko mieli gdzieś i patrzyli na czubek swojego nosa, prawda?

zSCFQrN.png

Opublikowano

Według mnie pomysł nie jest taki zły, przecież pomagają, to jest plus. Najlepiej, gdyby wszystko mieli gdzieś i patrzyli na czubek swojego nosa, prawda?

Pod warunkiem że to nie jest robione pod publikę która ślepo wierzy, w to co powie ci jakaś baba / facet w TV.

Opublikowano

mnie wkurwia ta baba prowadząca co gada najwięcej że pomoże i inne, a potem przyjdzie na koniec programu da jakieś jebane w dupe dekorację i pierdoli że się orobila. stara kurwa

Opublikowano

Nie wiem dlaczego aż tak hejtujecie pomoc od innych ludzi. Zauważcie, że te rodziny którym pomagają naprawdę mają kiepskie warunki mieszkalne. Sam pomysł jest dobry, coś tam tym mogą osiągnąć, jakoś pomóc, a to, że jest to wzięte od Amerykanów- norma. Na całym świecie są reedycje "Make Over Home Edition", więc nie ma co się pruć do tego iż i Polacy wezmą i zrealizują podobny projekt, ważne jest to, że w ogóle jakoś chcą pomóc. Zacznijcie doceniać to co macie i to co robią zamiast narzekać, bo to już się serio robi nudne. :-)

Gb2zMZi.png

Opublikowano

Przecież to wiadome że nie pomogą każdej rodzinie która ma złe warunki do życia dlatego losują żeby było sprawiedliwie i próbują pomóc choć część rodzin, najbardziej irytuje mnie ta kobieta która prowadzi nie lubię jej dlatego nie oglądam tego często. 

Opublikowano

Nie wiem dlaczego aż tak hejtujecie pomoc od innych ludzi. Zauważcie, że te rodziny którym pomagają naprawdę mają kiepskie warunki mieszkalne. Sam pomysł jest dobry, coś tam tym mogą osiągnąć, jakoś pomóc, a to, że jest to wzięte od Amerykanów- norma. Na całym świecie są reedycje "Make Over Home Edition", więc nie ma co się pruć do tego iż i Polacy wezmą i zrealizują podobny projekt, ważne jest to, że w ogóle jakoś chcą pomóc. Zacznijcie doceniać to co macie i to co robią zamiast narzekać, bo to już się serio robi nudne. :-)

To tak jakby powiedzieć, że śmiech i oklaski w miodowych latach, kiepskich czy 13 posterunku nie były z playbacku a z udziałem publiczności. xD

Doceniać to co mamy? Chłopie telewizja no powiedzmy... Dziesięć lat temu a teraz, to niebo a ziemia bo wtedy było co oglądać akurat.

Opublikowano

A na Amerykański program nie narzekacie? Też jest robiony w pewnym stopniu pod publikę. Kiedy "Ty" Wrzeszczy do megafonu to w ciągu sekundy wybiega cała rodzina, przebrana i gotowa do przeprowadzki. Co prawda tam to jest robione na większą skalę ale Amrykańce mają na to fundusze i znaleźli się pomysłodawcy i sponsor. Pewnie w wielu krajach sa podróbki tego programu.

4043121350.png

Opublikowano

Tylko że Amerykanie głupotę z każdym pokoleniem mają wrodzoną, to taki kicz kupują w ciemno. Więc nie porównuj nas do nich bo to po prostu śmieszne.

• 2 tygodnie później...
Arcymistrz
Opublikowano

Przez nauczycielkę od woku osoba staje się strasznie wyczulona na słabą grę aktorską, prowadzących i niskobudżetowe produkcje. 

Syf, tak samo jak Lekarze, Dlaczego Ja?, Ukryta Prawda. Już lepszy Klan od tego. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...