Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzisz o serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zapowiada się epicko, jeśli wypali na pewno zagram. Tylko nie rozumiem jednego dlaczego niektórzy krytykują taki świetny pomysł...

PS> Pomysł z Instagramem spoko :D

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref właśnie otrzymaliśmy serwer budowlano-testowy więc startujemy z projektem

PS. Wszystkich budowniczych którzy to czytają i chcieli by pomóc proszę o kontakt skype :D

Opublikowano

pytales sie mnie o insta mysle ze zajebiscie :D serwer bedzie z*******y ale mma pytanie po ile vipek bedzie? mam nadzieje ze nie dojebiecie ceny z kosmosu :P bo chetnie bym kupil vipa jesli serwer bedzie z*******y :D

76561198125755300.png

Opublikowano

ale cos tam bedzie mozna kupic? zrob jakas range ze za grosze mozna kupic :P kolor pisania itp :P takie cos ze nie bedziesz lepszy ale jako taki bajerek :D ludzie takie cos beda kupowac zeby sie wyroznic z tlumu zobaczysz :) jakk zrobisz cos takiego za grosze na jakis okres :D

76561198125755300.png

Opublikowano

@Q-BANN zrobię, będą 3 rangi do kupienia, najdroższa będzie po 17 zł i będzie to Generał ale więcej szczegółów nie opiszę :D a najtańszy chyba za 5-6 zł :D

Tylko nie wiem czy nie będę mieć kłopotów z Eulą... :(

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngref nie wiem czy mówiłem, ale w naszym textur packu zamiast steve będziecie widzieć MRÓWKI!!!!!!!!!!!! *.*

Oto wersja beta stworzona przez naszego administratora TheDia2blo

Jak wam się podoba?

post-1147330-0-50101300-1408797186_thumb.png

Opublikowano

Nudny tryb takkicch serwerow jest juz 5 napewno niezagram

to ty tak sądzisz, innym się podoba, a po za tym serwer na pewno ruszy bo mam już maszynę 32 GB oraz programisty który właśnie pisze pluginy więc czeka cię z niecierpliwością

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...