Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze seriale?

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie seriale polecacie? :p Poza 'Grą o tron', oczywiście. Jestem w trakcie oglądania Teen Wolf, ale niestety muszę już czekać tydzień na nowy odcinek.

Najlepiej coś, co ma więcej niż jeden sezon i zapewni rozrywkę chociaż na kilka dni. 

Opublikowano

Breaking Bad - jedyny serial który obejrzałem. Polecam, teraz oglądam Dextera i też jestem pod wrażeniem...

@Miyoshi

Dexter pracuje w policji, zajmuje się krwią przy zabójstwach. Po pracy tropi ludzi, którzy unikneli sprawiedliwości sądowych i sam im wymierza kary - zabija ich.

Opublikowano

Breaking Bad jest chyba w czołówce najlepszych seriali. A mógłbyś przybliżyć o czym jest Dexter? Słyszałam o tym, ale chciałabym poznać jakąś subiektywną opinię. :p

Opublikowano

Supernatural zdecydowanie polecam, choć te ostatnie sezony mocno naciągane są. Jeszcze z czystym sercem mogę polecić "Dextera". :)

Supernatural zdecydowanie polecam, choć te ostatnie sezony mocno naciągane są. Jeszcze z czystym sercem mogę polecić "Dextera". :)

Jeszcze "Pamiętniki wampirów", dziewczynie przypadnie do gustu. :)
Opublikowano

Suits polecam, dużo sie dzieje, z odcinka na odcinek co raz bardziej chce się oglądać.
Arrow też niezły.
No i klasyk czyli Dexter też warty polecenia.

Opublikowano

@Miyoshi

Twórcy Losta zapodali nam nową produkcją-Pozostawieni. Niestety na tą chwilę nie ma dużo odcinków (8/10), ale są ciekawe, a czasami nawet dziwne. Zaciekawił mnie tak samo jak Lost.

Opublikowano

Kompania Braci - dziesięć odcinków, najlepiej od razu zabrać się za to widowisko.

Sherlock - 4 sezony po 3 odcinki really good

Vikings - Co prawda wyemitowane są dwa sezony ale to tylko moim zdaniem o milimetr jest niżej od gry o tron. <Ale by mnie tu znajomi zbluzgali, shiet> Oczywiście nie jest to ostateczna ocena, nie mam pojęcia czym mnie jeszcze zaskoczą oba cudeńka C:

Camelot - dziesięć odcinków, dla wyjadaczy tematyki

; )

Opublikowano

Jeśli nie widziałeś The walking dead to polecam, wciąga serial dodatkowo ma znakomity klimat postapokaliptyczny, aktualnie są 4 sezony, w październiku będzie emisja 5 sezonu.

Godny uwagi jest również serial The 100, o grupie nastolatków wracających na ziemie po 97 latach od wojny nuklearnej. Aktualnie jeden sezon do obejrzenia, drugi zaczyna się w październiku.

pozdrawiam

Opublikowano

The walking dead

Trawka xD

szkołą będzie leciała na TVN od września przynajmniej sie pośmiejesz xD

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

Opublikowano

Ja ogladalem tylko TWD i moge ci go polecic bo naprawde wciąga, nie moge siw doczekac 5 sezonu.

Teraz mam zamiar wziąść sie za Breaking Bad, kumpel mi go polecil

Opublikowano

Zdecydowanie moje ulubione i szczerze MUSISZ je obejrzeć

Dexter , Breaking Bad , Sons Of Anarchy , Homeland , Revenge 

Jeżeli ich nie oglądałeś to zazdroszczę ci przyjemnego życia na kilka miesięcy :)

Opublikowano

Ja polecam Ci: Breaking Bad( i nie tylko ja ^^), Doctor Who, Dextera no i House of cards :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...