Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze seriale?

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy ma swoje ulubione i będzie polecał. Większość już podano, bo są to extra zabijacze czasu: Dexter , The Walking Dead, Breaking Bad , Sons Of Anarchy , Supernatutral, Homeland , Heroes, Revenge i moge tak wymienić jeszcze 95 innych które czekają na oglądnięcie :)

Opublikowano

The Walking Dead - zombie i te sprawy, świetny serial.

Gossip Gril - książka bardzo fajna, ale w serialu świetni aktorzy, rewelacyjnie grają swoje role.

Smash - musicalowy serial

Dr House - chyba każdy zna

Spartakus: Krew i piach

Gra o tron

Opublikowano

The Walking Dead - zombie i te sprawy, świetny serial.

Gossip Gril - książka bardzo fajna, ale w serialu świetni aktorzy, rewelacyjnie grają swoje role.

Smash - musicalowy serial

Dr House - chyba każdy zna

Spartakus: Krew i piach

Gra o tron

The Walking Dead chciałam obejrzeć, ale jakoś te zombie mnie nie przekonują. :p

Opublikowano

The Walking Dead chciałam obejrzeć, ale jakoś te zombie mnie nie przekonują. :P

Na początku też mnie nie przekonywał, ale z czasem strasznie mnie wciągnął. Fajnie zrobili te Zombie, do tego aktorzy <chociaż wkurzała mnie ta blondynka i w późniejszym czasie dzieciak - syn policjanta> -.-

Opublikowano

Na początku też mnie nie przekonywał, ale z czasem strasznie mnie wciągnął. Fajnie zrobili te Zombie, do tego aktorzy <chociaż wkurzała mnie ta blondynka i w późniejszym czasie dzieciak - syn policjanta> -.-

No właśnie zaczęłam oglądać pierwszy odcinek jakiś czas temu i jakoś tak... Jednak skoro mówisz, że później okazuje się być okej to może obejrzę. :p

Opublikowano

Breaking bad, The Walking Dead, Spartakus

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

Ja do siebie mogę wszystkim polecić serial, który jeszcze nikt tu nie napisał ;( 

Serial nazywa się Internat 

Opis od cioci wiki : 

Serial opowiada o grupie nastolatków uczących się w zamkniętej, elitarnej szkole z internatem. W szkole panują ściśle określone reguły a każdorazowe naruszenie regulaminu skutkuje karą. Młodzież ma zakaz opuszczania murów uczelni, co sprawia, że każda wyprawa w głąb lasu, który otacza internat, smakuje jak zakazany owoc. Za bramą kryje się pewna tajemnica na ślad której wpada jeden z wykładowców. Chce on dowieść, iż kilkanaście lat temu w owym lesie kilkoro uczniów zostało zamordowanych. Znajduje on tajemniczy bunkier, gdzie kryją się zwłoki zaginionych. Ktoś, bądź coś nie chce jednak, by ta sprawa ujrzała światło dzienne, a nauczyciel jak i grupa jego uczniów narażeni zostają na śmiertelne niebezpieczeństwo.

Oglądałem go za czasów szkoły, pamiętam jak zostało mi do zobaczenia 3 ostatnie odcinki i siedziałem do 6 rano z mamą i siostrą wyczekując końca serialu ;d Przespałem się godzinkę i musiałem zasuwać na testy... tak mnie wciągnął, że nie wytrzymałbym do następnego wieczora by obejrzeć to o normalnej porze ;) 

Gorąco polecam !

1363095337-U286162.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...