Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gnar Zbufowany

CzłowiekSmurf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wy wydzicie w tym gnarze? Chodzilem na topa chociazby nasusa, ktorego gnar "kontruje" i przegrywal, kiedy jest w zwyklej formie jest slaby, mega gnar jest lepszy.

Buff imo sie nalezy, kiedy go mialem w teamie praktycznie zawsze lose. 

4zzt3n.png

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Relou wygrywałeś dlatego że pewnie grali pierwszą gre i od razu na rankeda i nie wiedzieli o co chodzi albo trafiłeś na jakiegoś boba z brązu wyboostowanego do silvera i tyle.

Ale ja tak mam że jak mam gnara w teamie to mam 100% lose patrzyłem w match history miałem 4 razy gnara i 4 razy lose . może też słabo zagrałem ale nafeedowal schodził z topa

i w tf'ach nic nie robił oprócz wy****nia się .

Why don't presidents fight the war?
Why do they always send the poor?

System of a down - B.Y.O.B "2005"

Pomogłem ? - daj [+]

Opublikowano

Bóle dupy, oskarżanie o pozyskiwanie korzyści majątkowych, dopatrywanie się spisku... Po co to?

Postać była za słaba więc dostała buffa, proste.

Może i u was na brązie/silverze/goldzie był op, bo jesteście za głupi na unikanie jego Q, ale wszędzie wyżej on był underpower. Nikt go nie pickował, jak już pickował to robił 1:7, albo coś w tym stylu. Ta postać musi iść w tanka, bo nawet składając wszystko w full ad, na problemy ze zdjęciem adc na combo... A po przemianie w mega gnara to juz wogole, tylko przeczekac albo tankowac, bo nic tym gównem się nie da zrobić. Nie macie pojęcia jak to wygląda więc nie kupujcie, nie grajcie. Tym badziej że postać jest dostępna za IP. Ja zawsze kupuje postaci za 7800 w dniu premiery jakie by one nie były, bo moge. Nie chcecie nie kupujcie.

Ahahahaha, jakoś ja widziałem już nie jednego na streamie/w grze, który miał nim na koniec staty bardzo dobre.

Niech sobie buffują, nerf i tak poleci.

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Gnar jest slaby to go buffuja... Juz plakac zaczynacie jak to jest po prostu nieudany champ ktory nie jest zbyt silny wiec go buffuja

Nie wyjezdzac mi tu teraz " on jest op mialem nim 20/x" albo " on jest op tylko nie ogarniasz" bo nie jest.

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Według mnie powinni poczekać zanim go zbuffują, ale w sumie czyż tego nie robią wprowadzając zmiany na PBE i czekając pewnie z 2-3 tygodnie na to? zobaczcie - gnar ma win-ratio 42%, co jest bardzo małą liczbą, ponieważ jest całkowicie carrowany w tych grach ( albo ma pecha:P ), ponieważ tak naprawde podstawowo kazdy sojusznik ma 10% wpływu na wygraną, przeciwnik też, a jak on wygrywa tylko 42%, to on ma niestety tylko 2% tego wpływu:/ co jest bardzo mała ilością ( może mnie nie zrozumiecie, no cóż:P )(ale może już są osoby, które go ogarniają), ale dobrze, że dają mu czas, zagra nim jakiś pro player, zobaczymy jego builda, jak grać, albo po prostu ludzie zaczną ogarniać tą postać i w końcu będzie lepszy, bo jak nie to buff jak najbardziej zasluzony

Opublikowano

Może i dobrze, że Gnara zbuffowali ;) W Gold+ spokojnie da się go pokonać, ale silvery i brązy mogą mieć problemy z buffowanym Gnarem. Z tego co się orientuje to już na wejściu dawał popalić słabszym graczom.

916741414680034286162.png

Opublikowano

Nie wiem czemu płaczecie, buff jest jak najbardziej słuszny. W tym momencie ten champ jest dość słaby w porównaniu do topowych champów.

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...