Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gnar Zbufowany

CzłowiekSmurf

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nikt nie będzie grał w lola za 2 lata? u dont say ._. jak za 2 lata lepsze gry będą na smarfonach to co w tym dziwnego.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie gnar nie jest op jest sam wraz a nikt przecież wam nie każe kupować tej postaci

Tutaj nie chodzi o kupno. Zastanówcie się, a jak wy będziecie Przeciwko niemu grać?

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Jezu jaki ty masz ból dupy, nie chcesz to nie kupuj. Kto ci każe? Nie odpowiada ci jego cena to masz prawo odmówić.

Po za tym ty myślisz, że oni za free tam pracują? Ciekawe czy jakbyś ty tam pracował to chciałbyś robić wszystko za darmo, za coś musi żyć kilkadziesiąt osób. Jeśli masz problem z ceną to albo nie kupuj tego albo idź zarób i sobie kup. Moszna? Moszna.

Kolejny mentalny dwunastolatek, i to nie ja mam ból dupy, po prostu ładnie, bez flejmu wytłumaczyłem, o co mi chodziło, to ty spinasz się na 3 linijki i nic konkretnego nie napisałes, widać że też jak poprzedni kolega nie ogarniasz :)

Powiedział bym, że DLC do singli też nikt ci nie każe kupować, ale zapewne i tak nadal nie ogarniesz o co biega :)

Opublikowano

Niepotrzebny buff, postać ledwo co wyszła więc powinno się dać jej czas na znalezienie dobrych runek i masterek jak i buildu. Mimo tego Rito postanowił go buffnąć, zakładam że wkrótce uznają ten pomysł za nietrafny i wycofają zmiany.

Opublikowano

To się nazywa profesjonalnie manipulacja. Według mnie i większości was gnar jest już silny,jak spokojnie zabija renektona/nasusa.

Nie dość że firma riot games jest jedną z firm która ma największą graczy to jeszcze posiada bugi/hacki/błędy.

A riot games nie robi nic z tym, pełno bolowców i jeszcze wywalanie serwerów...

A eune nie dostało ani jednego skina za wywalanie serwerów.

Hejt by Lord Tytan

Zgadzasz się ze mną ,daj like!

Widać, że typ z sosnowca.

Topic

IMO Gnar i tak nie jest jakoś OP, więc buff może wyjść na plus dla niego, bo nie widzę go w prawie żadnej grze. 

Opublikowano

co gnar jest dobry ? cos mi sie zdaje ze nie to gowno jest a nie napier****cz jakis dopuki sie nie zamieni jest na 2 skile no po przemianie radze spierd***c aha i nie przesadzajcie ze gnar jest OP bo najwieksze gowno do zagicia to Darius to jak zabije ze 3x to wez to powstrzymaj chyba ze w 3/5 sie w niego wbijecie bo solo to z nim mozesz tylko pogadac jak ci pozwoli

Opublikowano

Gnar na tą chwile nie wydaje sie za slaby ani za dobry, zreszta sporo ludzi nie wiem jak tym dobrze grac bo to jest nowa postac wiec buff tutaj jest nie potrzebny,

Opublikowano

Bóle dupy, oskarżanie o pozyskiwanie korzyści majątkowych, dopatrywanie się spisku... Po co to?

Postać była za słaba więc dostała buffa, proste.

Może i u was na brązie/silverze/goldzie był op, bo jesteście za głupi na unikanie jego Q, ale wszędzie wyżej on był underpower. Nikt go nie pickował, jak już pickował to robił 1:7, albo coś w tym stylu. Ta postać musi iść w tanka, bo nawet składając wszystko w full ad, na problemy ze zdjęciem adc na combo... A po przemianie w mega gnara to juz wogole, tylko przeczekac albo tankowac, bo nic tym gównem się nie da zrobić. Nie macie pojęcia jak to wygląda więc nie kupujcie, nie grajcie. Tym badziej że postać jest dostępna za IP. Ja zawsze kupuje postaci za 7800 w dniu premiery jakie by one nie były, bo moge. Nie chcecie nie kupujcie.

Opublikowano

Według mnie, buff Gnarowi się przyda. Nie jest jakiś przesadzony, a jedyne "dobre" Gnary jakie widziałem, to takie, które miały po prostu kiepskich przeciwników. Z resztą to PBE i mogą go zbufować jeszcze bardziej :D
A tak w ogóle, w tym waszym (niektórych) planie finansowym Riotu i jego manipulacjami cenowymi i wartościowymi postaci wchodzących i wychodzących, czegoś brakuje i to wydaje się po prostu głupie :)

"Wróg mojego przyjaciela jest moim wrogiem"

Opublikowano
http://www.surrenderat20.net/2014/08/819-pbe-update.html

K***a j****a, w dupe ruchana, ło jezu.

A pamiętam, że ktos przewidywał, że Gnar może zostac wyjątkowo zbufowany, a znerfiony do poziomu gówna w kolejnych patchu, pewnie Riot sprawdza nową taktykę wyciągania hajsu, nice. Dalej tak niech odpierdalają, to nikt w to nie będzie grał za mniej więcej 2 lata.

Przecież○ to ie oficjalne i nie muszą tego na oficjalny serwer wprowadzać

Opublikowano

Gnara traktuję jako małe gówienko do zabawy na normalach, na rankedy ta postać sie po prostu nie nadaję. Teraz prawie nikt go już nawet na normale nie pickuje.

Deadboy

Opublikowano

To tylko zapowiedzi, obecnie jest dosyć mocny jeśli się naffeduje. Tak więc trzeba czekać.. A jeśli na prawdę zostanie tak zbuffowany to trzeba go banować. :P

Opublikowano

Stwierdzili że Gnar jest słaby więc dają mu buffy . Poczekaj trochę a niebawem dostanie Nerfa . 

rudy?  gnar k***a najbardziej op postac  250 dmg meele as ,500 mvs z pasywem stun ,tankowatosc ,dmg,harras,slow,dash bardzo latwy ,jedynie furie trzeba kontrolować dobrze

Hejo. Nie wiem czy slyszeliscie, g2a dzisiaj o polnocy zaczelo rozdawac kody na 840RP (psc). Wystarczy miec 2 grosze, czyli cos w sam raz dla cebulandii =D nie wiem ile jest kodow bo czasami nie chce wbic na stronke (przeciazenia, nie dziwie sie) ale pol godziny temu bylo cos ok 800

link:

Serwis jest usługą subskrypcyjną dostępną w sieci Plus, T-Mobile, Orange, Play. Dla sieci PLUS poprzez wysłanie sms aktywacyjnego wpisanie na stronie kodu PIN otrzymanego darmowym sms'em na podany numer telefonu komórkowego użytkownik potwierdza zaakceptowanie Regulaminu serwisu. Wraz z aktywacją subskrypcji użytkownik otrzymuje wynik wykonanego testu. Subskrybenci serwisu otrzymują sms w poniedziałek około godziny 10:00. Sms zawiera informacje od usłudze. Podmiot realizujący dodatkowe świadczenie - Teleaudio DWA Sp. z o.O. S.K.A. Koszt za każdy sms przychodzący to 18,45zł z VAT. Dezaktywacji subskrypcji można dokonać w dowolnym momencie poprzez wysłanie SMS o treści STOP hdplayer pod numer 61515 

(Koszt wysłania sms to 0 zł). W przypadku reklamacji prosimy wysłać email poprzez formularz kontaktowy na stronie. 

Życzymy przyjemnego korzystania ze strony!

Opublikowano

Nie żeby, coś ale na tą chwile Gnar to jest gówno. Bardzo dobrze, że go buffują, bo banuje go na rankedach tylko dlatego, że jest bardzo słabą postacią i rzadko linie ktoś nim wygrywa, a potem trzeba carryować.

Opublikowano

Tak jak pisałem wcześniej, gnar potrzebuje tego buffa, u mnie (p2/p3) panuje przekonanie, że przegra drużyna która ma u siebie gnara. Ponadto ludzie czasem banuja gnara, żeby go nie mieć w swojej drużynie.

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...