Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pandoriumx.com bezpieczne?

karambarm

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam co sądzicie o tej: pandoriumx.com stronie z crackami do botów? Pytałem kolesia co mi polecił to powiedział że używa crack ibota stamtąd od ponad miesiąca ale ja jakoś nie jestem przekonany do czegoś za free i boje się o keylogger. Niby skanowałem linki do pobrania i nic nie wykryło. Może ktoś z was już pobierała albo coś słyszał? Proszę o opinie

Opublikowano

Strona czysta, nie wrzucają keyloggerów.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

pobierał ktoś stamtąd jakiś crack już? bo się zastanawiam wydać 25zł na bota czy pobrać cracka. Bocić i tak dużo nie będę bo chce tylko wyskilować palka i zarobić na pacc kinem a boję się o utratę konta tzn kasy i itemów z konta

Opublikowano

Mają bezpieczne cracki.

Tak w ogóle to do czego potrzebujesz crack?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

narazie to do jakiegokolwiek bota w którym będę mógł bocić palkiem kinem i sorkiem ale to tak w dalszym czasie a narazie to żeby skilowac palkiem mam 12k kamieni i chcę je wszystkie wyskilować a wmiędzyczasie kinem na corymach zarobić jeszcze ok 1kk do pacc. Używałem Corebota ale zaprzestał robienia. Corebot był taki prosty w obsłudze że w tydzień nauczyłem sie robić 100% afk skrypty na palka i kina dzięki czemu sybociłem nim 98 palka 82 kina 51 kina i kilkanaście 25+ postaci. teraz chciałbym poskilowac trochę palkiem i zarobic na pacc a jak bot sie spodoba to albo bym dalej crack uzywal albo kupowal licencje

Opublikowano

narazie to do jakiegokolwiek bota w którym będę mógł bocić palkiem kinem i sorkiem ale to tak w dalszym czasie a narazie to żeby skilowac palkiem mam 12k kamieni i chcę je wszystkie wyskilować a wmiędzyczasie kinem na corymach zarobić jeszcze ok 1kk do pacc. Używałem Corebota ale zaprzestał robienia. Corebot był taki prosty w obsłudze że w tydzień nauczyłem sie robić 100% afk skrypty na palka i kina dzięki czemu sybociłem nim 98 palka 82 kina 51 kina i kilkanaście 25+ postaci. teraz chciałbym poskilowac trochę palkiem i zarobic na pacc a jak bot sie spodoba to albo bym dalej crack uzywal albo kupowal licencje

Windbot - Najlepszy obecnie bot na rynku, darmowy trial 14 dni + możliwość bugowania triala.

Xenobot - Bardzo prosty w obsłudze bot, moim zdaniem najlepszy bot zaraz po windbocie + crack.

Zresztą, tutaj opisałem wszystkie aktualne boty.

http://www.mpcforum.pl/topic/1250236-tutorialjakiego-bota-wybrac/

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

właśnie windbota i xeno pobralem triale ale zrąbałem misje bo nie miałem czasu na grę i sie zmarnowało ;( a jak zbugować tego triala? o co chodzi w tym?

Opublikowano

Polecam Windbota, latam już 2 dni i nie ma lepszego bota D:

Opublikowano

właśnie windbota i xeno pobralem triale ale zrąbałem misje bo nie miałem czasu na grę i sie zmarnowało ;( a jak zbugować tego triala? o co chodzi w tym?

nie chce mi się teraz tego opisywać, ale musisz na vm zrobić snapshot i za każdym razem (skończona licencja) przywracać snapshota.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

kupiłem licke do windbota teraz tylko ogarnąć go żeby stawiać i można śmigać. Widziałem jakieś poradniki tutaj to po czytam i mam nadzieję że dam radę

Opublikowano

jak ma się reset triala w windobcie po update? instaluje nowy klient i loguję się na te same pasy i znowu robię snap?

Może naświetlisz trochę bardziej sposób na to.

Z góry dziękówa

• 2 lata później...
Opublikowano

teraz nie dosc ze nie idzie juz resetowac triala to dodatkowo nawet nie mozna za dormo korzystac z tych 14 dni jesli nigdy wczesniej sie nie mialo windbota. Teraz niby pisza zeby dostac te 14 dni trzeba napisac na forum, ale po napisaniu nie udzialaja nic, po prostu nie ma juz darmowych 14 dni :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...