Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Boty do Minecraft :)

#xXBlakeyzXx#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od jakiegos czasu posiadam boty do minecrafta ;).I mam do was pytanie czy macie jakies dobre proxy ?Bo strasznie malo ich wchodzi okolo 50-100 na mniejsze serwery typu mcwg a na takie wieksze typu mchc to okolo 200-250.Tutaj macie ss'a jak wchodze nimi pod jeden sewer http://imgur.com/Cg8oNKN.Odpowiadajcie mi najlepiej na pw jesli macie jakies dobre proxy.
PS: Mam swoje proxy ale chce miec lepsze ;d.

post-1153886-0-17342400-1408401684_thumb.png

Opublikowano

@Drahonix

Tylko to nie jest żaden atak ddos. On wpuszcza boty na serwer, a nie wysyła pakiety.

Ddos to co innego niż boty na serwerze minecraft.

Przed botami zawsze można się bronić. Przed ddosem też, ale jak pójdzie dobry to się nie obronisz.

Pomogłem?? Kliknij Lubię To

Opublikowano

Atak ddos czy wysyłanie botów na serwer to jest ta sama sprawa i podlega tej samej karze ponieważ wysyłając boty na serwer wysyłasz do niego pakiety co znacznie obciąża serwer i Administrator nie jest wstanie odebrać informacji z niego co podlega karze z paragrafu 1.

§ 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa lub zmienia zapis istotnej informacji albo w inny sposób udaremnia lub znacznie utrudnia osobie uprawnionej zapoznanie się z nią, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Opublikowano

@Drahonix hahahahah, k***a.. co raz więcej was na tym forum, ludzie straszą paragrafiami a pewnie sami nawet windowsa oryginalnego nie mają ... Hhahahaha :) a co do proxy to mam tam jakąś listę, nie wiem ok. 2,5k adresów.. jak chcesz to pisz! ^^

41099282381060526874.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...