Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROŚBA]Youtube

ps242

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich.
W tym temacie chciałbym poprosić WAS (graczy gry Minecraft) o ocenienie kolegi mojego kanału (15 lat). Stara się on bardzo, ale cóż subskrybentów nie przybywa a jeśli już są to nie które puste. Dlatego chciałbym was poprosić abyście weszli na jego kanał i ocenili filmik w postaci łapki w górę oraz miłego komentarza. (Tak wiem dostanę ostrzeżenie i kilka punktów ale chcę zrobić mu małą niespodziankę). Prosiłbym was o to. Jego serie na kanale to:
- Smite

- Minecraft z Foksem (na modach nie dawno zaczął nagrywać z modami, tak ogólnie to nie zbyt przepada. Nie martwcie się to nie dziecko MC.)
- Intra (U niego na kanale można złożyć zamówienie na intro, wymagania zobaczycie w opisie kanału. Intra robi w Adobe After Effects, już troszkę w tym siedzi więc rezultaty są naprawde zaskakujące.)

Kanał Foksa xxx
Bardzo bym was prosił, jest to dla mnie ważne. Wiem, że wielu z was to oleje ale chociaż wejdź, może znajdziesz coś dla siebie, może intro ?  :)

Proszę nie traktować to jako formę reklamy kanału.

Dziękuje jeżeli ktoś wejdzie.
Pozdrawiam.

Opublikowano

Wydaje mi się że dam suba jeśli to co napisałeś to prawda. Ale wydaje mi się że to twoje konto bo po co ktoś miałby prosić kolegę. Napraw link to ocenię :)

MPC Love<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...