Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROŚBA]Youtube

ps242

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich.
W tym temacie chciałbym poprosić WAS (graczy gry Minecraft) o ocenienie kolegi mojego kanału (15 lat). Stara się on bardzo, ale cóż subskrybentów nie przybywa a jeśli już są to nie które puste. Dlatego chciałbym was poprosić abyście weszli na jego kanał i ocenili filmik w postaci łapki w górę oraz miłego komentarza. (Tak wiem dostanę ostrzeżenie i kilka punktów ale chcę zrobić mu małą niespodziankę). Prosiłbym was o to. Jego serie na kanale to:
- Smite

- Minecraft z Foksem (na modach nie dawno zaczął nagrywać z modami, tak ogólnie to nie zbyt przepada. Nie martwcie się to nie dziecko MC.)
- Intra (U niego na kanale można złożyć zamówienie na intro, wymagania zobaczycie w opisie kanału. Intra robi w Adobe After Effects, już troszkę w tym siedzi więc rezultaty są naprawde zaskakujące.)

Kanał Foksa xxx
Bardzo bym was prosił, jest to dla mnie ważne. Wiem, że wielu z was to oleje ale chociaż wejdź, może znajdziesz coś dla siebie, może intro ?  :)

Proszę nie traktować to jako formę reklamy kanału.

Dziękuje jeżeli ktoś wejdzie.
Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...