Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stare czasy

wejkszyn17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pan up dobrze prawi, mnie się tam podoba bo po prostu wraca jak za dawnych czasów, ta tzw. bieda. Pamiętajmy że ludzie dawniej grali po 8h na DT o marne 200gp i nie level-up'owali tak szybko jak teraz.. po wprowadzonym nemexisie generalnie wszystkie płacze na pegafonach o gifty poznikały, ale teraz się pojawią/pojawiają (nie wiem bo nie gram już chyba od miesiąca). Jedyne co zjebali to te duale i turrety na perma za nx/na 1d za gp no i satelite scaner (skoro nie mogę grać już eli pro to przerzuciłem się na inną gierkę..).

A co do gp to właśnie nie wiem jak można być takim idiotą i nie mieć nawet na broń na 1D, ja mam cały set broni za gp łącznie z sensorem więc jedyne co potrzebuję kupować to ubranka.. w 2k14 grałem bardzo sporadycznie, zaledwie 1-3 mecze dziennie, a nadal mi zostało na jakieś 90 dni do kupienia wszystkiego.. no i na noobcharze 150k, w konta władowałem 0 nx...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...