Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stare czasy

wejkszyn17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy to prawda, że gdy skończą się wakacje, wszystko wróci do normy? Tzn. nie będzie tak jak teraz czyli np. M416 CQB będzie tylko dostępna za NX i będzie można kupować bronie na dłużej niż 1 dzień? Powiem szczerze, że to jest trochę denerwujące, że jest tak, a nie tak jak przed wakacjami.

Opublikowano

Jeśli to jakieś pogłoski od graczy to raczej nie są w pełni sprawdzone i na 70% jest to błędną informacją. No chyba, że gdzieś było napisane na stronie nexona, ale jakoś nie widziałem takiego newsa.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Nie po to Nexon pisał o tym updacie kilka tygodni wstecz, żeby teraz wróciło po staremu. Nexon wie jak się ustawić :)

Opublikowano

fajnie byłoby jakby wróciły chamsy (txt) <3 stare dobre czasy, kazdy po ścianach patrzył i tak jakoś bardziej skillowo było na tym mixie ...xD

Opublikowano
fajnie byłoby jakby wróciły chamsy (txt)  <3 stare dobre czasy, kazdy po ścianach patrzył i tak jakoś bardziej skillowo było na tym mixie ... xD

Taa, mixy teraz ssanie mają, ale czasów ostrego hackowania dobrze nie wspominam. Brakuje mi natomiast bypassa, taa..

@top jeżeli znajdziesz info napisane od nexona daj, tak to teoretycznie sensu by to wszystko nie miało.

Chcesz lepiej grać ? Kup Nx...~ Nexon.

[*]

Opublikowano

Nic nie wróci do normy.. CA tak czy owak przynudza, już chyba od 1,5 miesiąca nie gram, czekam tylko na nowego FTka żeby wbić tego GOA z passami i można się pożegnać na zawsze, nie ma tu co więcej robić. Tęsknić można za czasami kiedy większość to były rangi sfc/msg, trzeba było no-lajfować dzień w dzień by wbić takiego 2lt, a teraz rangi wywalone, znerfiony shop, na eli pro co druga osoba duale i turrety, satelite scanner i inne tego typu :(

Opublikowano

W sumie można sobie to tłumaczyć: "Mogło być gorzej", z każdym nowym updatem tak się dzieje. Jedyne co to pograłem trochę specami.

Opublikowano

Możecie spojrzeć na to z drugiej strony osoby które mają gp mogą się fajnie bawić bez nx co fakt tylko przez 1 dzień ale przynajmniej  mogą. 

334qlo8.jpg
Opublikowano

Ale wczesniej przed aktualizacja mozna bylo kupic sporo ciekawych broni zaa GP. Teraz trzeba jakoś zbierac ale dobrze ze chociaż sa paczki z GP

Opublikowano

Ludzie zapamiętajcie, że jeśli nie ma czegoś na stronce lub forum nexona, a " kolega powie " to BZDURA

Dla mnie ta gra straciła urok, gdy Cabin Fever był najbardziej opłacalną formą expienia.

Gdy nemexis wszedł to już nie było to samo :/

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

2k7, 2k8, 2k9 max 2k10/11 ca -> dalsze, jak można dalej w to gówno grac.

zjebali gre, była zajebista, jest jedną z najgorszych pay2win.

Opublikowano

2k7, 2k8, 2k9 max 2k10/11 ca -> dalsze, jak można dalej w to g****o grac.

zjebali gre, była zajebista, jest jedną z najgorszych pay2win.

Sorry wodzu, ale teraz można wszystko kupić za GP, to co mi kit wkrecasz z p2w :(

Sam gram w ca od 2008, po części ca straciło, ale i też zyskało :) Nie ma złego co by na dobre nie wyszło.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Dokładnie genialne jest to że można wszystko za gp kupić fakt trochę tego gp potrzeba ale już nie ma takich różnic lecz ból jest teraz z turretami medami i dualami biegają takie nooby z tym na eli i denerwują 

334qlo8.jpg
Opublikowano
Sorry wodzu, ale teraz można wszystko kupić za GP, to co mi kit wkrecasz z p2w  :(

Sam gram w ca od 2008, po części ca straciło, ale i też zyskało  :) Nie ma złego co by na dobre nie wyszło. 

CA powoli wchodzi w stan P2W, bo teraz jeszcze ugrasz ale jak za broń masz te 1.8k na dzień, a za rozgrywke dostajesz ok.100GP to zobacz ile musisz spędzić na tą grą aby sobie broń na DZIEŃ kupić, dlatego teoretycznie wersja NX'ów wchodzi na wyższą skalę, sama w sobie rozgrywka "płać a grasz" rozszerza się - Nexon w to brnął grubo od.2k10 (pierwsze większe efekty), teraz to już tylko syf...

[*]

Opublikowano

Nie wiem jak ty, ale ja za mecz dostaję ~300GP

6 meczy i 1800

76561198030011137.png

Opublikowano

Nie wiem jak ty, ale ja za mecz dostaję ~300GP

6 meczy i 1800

Dopóki Ci się nie skończą GP passy :P

Opublikowano

Nie gram na passach :) ( ale musze zacząć, bo mam ich prawie 1000 :/ )

A gdyby nawet to nie większych niż 25%

76561198030011137.png

Opublikowano

CA powoli wchodzi w stan P2W, bo teraz jeszcze ugrasz ale jak za broń masz te 1.8k na dzień, a za rozgrywke dostajesz ok.100GP to zobacz ile musisz spędzić na tą grą aby sobie broń na DZIEŃ kupić, dlatego teoretycznie wersja NX'ów wchodzi na wyższą skalę, sama w sobie rozgrywka "płać a grasz" rozszerza się - Nexon w to brnął grubo od.2k10 (pierwsze większe efekty), teraz to już tylko syf...

od 2008 nie wierze, że taki przecietny kowalski nie mogl sobie kupic tych 2/3 broni na perma i recon vesta... Przy promocjach to wkład jakiś 200300zł na całkiem komfortową gre i zaoszczędzeniu sporej ilości gp. Ale jak niektórzy nie mają mózgu i nie potrafia pozbierac gp/nx tylko kupuja jakies gowna(skrzynki, klucze itd) to teraz tylko pozostaje narzekac. Pozatym dla nowych graczy tez nie ma najgorzej. Fajne skrzynki za lvl up, duzo gp i 3 zestawy na start-czyli 3 tyg bez wydawania kasy, a przez ten czas mozna spokojnie wbic te 2lt i miec ponad 150k gp odlozone na koncie. Wystarczy troche myslec <3

Nie ma co narzekac, wiadomo nexon musi zarabiac i to sie nie zmieni. Jesli chcecie pograc w cos gdzie kazdy ma rowne szanse, kupcie raz za 50zl cs:go i grajcie w to. Tam nie ma speedow i kosmicznych broni. Kazdy jest rowny, liczy skill.

pzdr !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...