Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Osoba od stworzenia serwer hamachi - test

MultiGTAMISSION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na początek, nie wydaje mi się, żebym pomylił kategorię, ponieważ nazywa się "Tworzenie serwerów prywatnych"; w każdym razie, gdybym popełnił błąd w działach proszę o przeniesienie.

Prosiłbym kogoś, by stworzył testowy serwer hamachi, ponieważ chciałbym przetestować funkcje GM'a. Potrzebne mi jest to, aczkolwiek wiele razy próbowałem robić pliki u siebie, ale zawsze był albo problem z launcherem lub z hamachi.

Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś się zgodził; proszę napisać w temacie, potem podam GG / Skype (nie mam mikrofonu!).

Pliki serwerowe i client nie są ważne; byleby działał.

Dziękuję.

Gdyby ktoś pisał np. "Sam se zrób" etc. to jest równoznaczne z obrazą mojej osoby, a za to jest kara.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

W myśl tego co masz w sygnaturze:

"Życie jest prawdziwe, gdy ma się cele". 

postaw więc sobie za cel postawienie serwera hamachi. Na forum jest masa poradników i dosłownie gotowych plików, które wystarczy pobrać i wkleić. Skoro 13 latki potrafią to zrobić, to sam siebie w tym momencie obrażasz.

Gdyby ktoś pisał np. "Sam se zrób" etc. to jest równoznaczne z obrazą mojej osoby, a za to jest kara.

Pierwsze słyszę, a jest to dokładnie to co masz zrobić. Czy ktoś ci da kluczyki do samochodu, bo chcesz sobie pojeździć? Raczej nie. Poczytaj, naucz się trochę to zrobisz sobie hamachi i zaspokoisz swoją ciekawość. Szczyt lenistwa - zrób mi serwer, bo chce się pobawić kontem GM...

Opublikowano

Inkscape, próbowałem kilka lat robić serwer (tzn. kilka razy, zależnie czy miałem wenę, czy nie). Zawsze miałem jakiś problem: FTP i MySQL nie działało, mimo, iż niczego nie przeoczyłem, a co do tej sygnatury - chodzi bardziej o cele życiowe  ;). Więc nie nazywaj mnie w tej sytuacji leniem. Męczyłem się nad plikami: Arymana, raina i zawsze coś było nie tak. Mam wiedzę, lecz zbyt małą, by w końcu zalogować się na serwer.

Ponadto gdy już wszystko działało i miałem rainem odpalić clienta plikami raina to i tak nic nie logował.

wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.

Opublikowano

Inkscape, próbowałem kilka lat robić serwer (tzn. kilka razy, zależnie czy miałem wenę, czy nie). Zawsze miałem jakiś problem: FTP i MySQL nie działało, mimo, iż niczego nie przeoczyłem, a co do tej sygnatury - chodzi bardziej o cele życiowe  ;). Więc nie nazywaj mnie w tej sytuacji leniem. Męczyłem się nad plikami: Arymana, raina i zawsze coś było nie tak. Mam wiedzę, lecz zbyt małą, by w końcu zalogować się na serwer.

Ponadto gdy już wszystko działało i miałem rainem odpalić clienta plikami raina to i tak nic nie logował.

To spróbuj terenzo, pobierz wirtualną maszynę to jest tak proste, tam masz już wszystko gotowe a youtube, aż piszczy od poradników na temat stawiania serwera na plikach terenza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...