Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Brak odpowiedzi

Shazzy

Pytanie

Opublikowano

Witajcie, otóż mam następujący problem. Raz na jakiś czas (2-3h) wszystkie programy mają status Brak Odpowiedzi, gdy je zamknę i spróbuję włączyć ponownie nic się nie dzieje, nie mogę nawet użyć opcji "Uruchom Ponownie", bo też nic się nie dzieje. Mam tak od 2 dni. Co może być przeczyną? Laptop przeskanowany i wyczyszczony ccleanerem.

Specyfikacje:

Procesor - i5-2450 2,50Ghz

RAM - 6 GB

Karta - GeForce GT 540M

System - Win7

b_560_95_1.png

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągnij WiseDiscCcleaner naprawde polecam mi śmieci zbędne po instalacji gier itp zwolnił 12GB oraz pobierz CCleaner jak i Wise Care 365 link: to Dobreprogramy.pl z tąd pobiera Pozdrawiam 

Opublikowano

Ściągnij WiseDiscCcleaner naprawde polecam mi śmieci zbędne po instalacji gier itp zwolnił 12GB oraz pobierz CCleaner jak i Wise Care 365 link: to Dobreprogramy.pl z tąd pobiera Pozdrawiam 

Proponując pobieranie z dobrych(złych)programów narażasz go na kolejne spowolnienie komputera, ta strona nie powinna istnieć, większość programów jest out of date.

Sciagnij YAC polecam :)

Fake antywirus zawsze spoko :)

#top

Wykonaj obowiązkowe logi Poradnik dot. logów.

Opublikowano

Proponując pobieranie z dobrych(złych)programów narażasz go na kolejne spowolnienie komputera, ta strona nie powinna istnieć, większość programów jest out of date.

@DnaloPub słuchaj nikogo nie narażam na spowolnienie komputera.Z tej strony pobieram jak i 400k tysięcy użytkowników. wszystkie programy do komputera i komputer chodzi szybko i stabilnie (bynajmniej u mnie).Niewiem skąd takie sobie bzdure wymyśliłeś ;) i nie osądzaj mnie o coś  bo tego sobie nie życzę  :) Pozdrawiam  :rolleyes: EDIT:'' większość programów jest out of date.'' DOWÓD? BO NIEROZUMIEM CIĘ KOLEGO :D

Opublikowano

@DnaloPub słuchaj nikogo nie narażam na spowolnienie komputera.Z tej strony pobieram jak i 400k tysięcy użytkowników. wszystkie programy do komputera i komputer chodzi szybko i stabilnie (bynajmniej u mnie).Niewiem skąd takie sobie bzdure wymyśliłeś ;) i nie osądzaj mnie o coś  bo tego sobie nie życzę  :) Pozdrawiam  :rolleyes: EDIT:'' większość programów jest out of date.'' DOWÓD? BO NIEROZUMIEM CIĘ KOLEGO :D

Ależ oczywiście że narażasz, skoro polecasz mu pobieranie ze strony dobre(złe)programy.pl to tak jakbyś polecił mu zainstalowanie adware na komputerze. Nieliczny z tych 400tyś użytkowników potrafią odznaczyć instalowanie adware. To nie jest bzdura. http://prntscr.com/4f2grt Nie dziwię się że mnie nie rozumiesz.

Jeśli chcesz dalej kontynuować rozmowę to zapraszam na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...